No i Dziewczyny i p.Małgosia. Oczywiście wiadomo, że Dziewczyny były dużo lepsze i to one powinny były przejść dalej i byłem pewien, że tak się stanie. P. Małgorzata już powinna odpaść, naprawdę dużo już zdziałała w tym programie i wystarczy. Kuba podjął złą decyzję.
X - Factor
Wrażenia po dzisiejszym odcinku:
Gienek - mistrz.
Niezmiennie jest to mój faworyt. Czekałem bardzo na polską piosenkę w jego wykonaniu i nie zawiodłem się. Oba wykonania znakomite.
Michał - bardzo u mnie zaplusował wykonaniem polskiej piosenki. Pokazał takie swoje inne oblicze, które mi się o wiele bardziej podoba. Zdecydowanie chłopak powinien być w finale.
Ada Szulc - bardziej podobała mi się w piosence Adele, niż Czesława Niemena. Ogólnie jednak dobre występy.
No i Dziewczyny i p.Małgosia. Oczywiście wiadomo, że Dziewczyny były dużo lepsze i to one powinny były przejść dalej i byłem pewien, że tak się stanie. P. Małgorzata już powinna odpaść, naprawdę dużo już zdziałała w tym programie i wystarczy. Kuba podjął złą decyzję.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
- Adex-fan Brooke
- x 76
Strategicznie podjął dobrą decyzję bo wyeliminował konkurencję czyli Dziewczyny a zarazem zrobił z Sablewskiej przegraną i tym właśnie się kierował, teraz oczywiście czas na odpadnięcie Gosi i obojętne mi kto wygra, ale kibicuje najbardziej Adzie.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Więc zgadzam się z Wami, że odpadnięcie Dziewczyn było czysto strategiczne. Pani Małgosia zostanie wyeliminowana w następnym odcinku i będzie wymarzony finał: Ada, Gienek i Szpak. Kuba osiągnął swój cel
Ada mi się dzisiaj podobała
coraz bardziej jestem za nią, w sumie Gienek i Szpak i tak dostaną angaż na rynku muzycznym, a o niej mogą zapomnieć.
Gienek- jak zwykle fajnie, chociaż mniej podobał mi się w piosence Perfectu.
Wciąż czekam aż Michał wystąpi ubrany jak normalny facet.
Ada mi się dzisiaj podobała
Gienek- jak zwykle fajnie, chociaż mniej podobał mi się w piosence Perfectu.
Wciąż czekam aż Michał wystąpi ubrany jak normalny facet.
Heh, no chyba że Maja zrobi mu na złość. Można przewidzieć, że zagrożone będą Ada i p.Małgosia i wtedy to Maja będzie decydować.Lizzy pisze:Pani Małgosia zostanie wyeliminowana w następnym odcinku i będzie wymarzony finał: Ada, Gienek i Szpak. Kuba osiągnął swój cel
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Dziewczyny wczoraj udowodniły, że są prawie wszechstronne. Prawie, bo w Empire State of Mind nie bardzo im wyszła część rapowana, ale cała reszta była bez zarzutu.
Kuba mnie wkurzył, naprawdę. Taktyka taktyką, ale bez przesady
. Już nawet nie chodzi o to, że odpadły Dziewczyny(po wczorajszym odcinku miejsce mojego faworyta i tak zajął Gienek), ale jak mógł przepuścić panią Małgosię?
Aż polubię Maję, jeśli za tydzień się na nim zemści i wywali zaraz przed finałem jego Adusię
.
Kuba mnie wkurzył, naprawdę. Taktyka taktyką, ale bez przesady
Aż polubię Maję, jeśli za tydzień się na nim zemści i wywali zaraz przed finałem jego Adusię
Myślę, że może tak nie być, bo Maja cały czas mówi, że to nie jest wojna między jurorami a walka o to, aby wyłonić najlepszegoDeaconFan pisze:Heh, no chyba że Maja zrobi mu na złość. Można przewidzieć, że zagrożone będą Ada i p.Małgosia i wtedy to Maja będzie decydować.Lizzy pisze:Pani Małgosia zostanie wyeliminowana w następnym odcinku i będzie wymarzony finał: Ada, Gienek i Szpak. Kuba osiągnął swój celW sumie to jednak ja właśnie chciałbym, żeby skład finalistów był taki jak przewiduje Kuba.
Zgadzam się z Wami. Dziewczyny były zdecydowanie lepsze i Kuba swoim zachowaniem pokazał tylko, jak bardzo śmieszny jest w swej zawziętości. W tej wojnie jestem zdecydowanie za Mają. Wojewódzki przez swoje zachowanie w X-factorze traci naprawdę wielu zwolenników. Jak dla mnie jest skreślony tym, że nie kieruje się dobrem uczestników...
Zapraszam do czytania:
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
- Adex-fan Brooke
- x 76
A może właśnie kieruje się dobrem swoich ludzi i wyeliminował im konkurencję? Bo Gocha im nie zagrozi, zrobił kontrowersyjnie, ale dobrze jesli chodzi o dobro swoich ludzi, aczkolwiek szkoda tej rudej laski, jest podobna do Reni Jusis z przeszłości.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
A ja mam inną wizję - fani Dziewczyn zemszczą się , głosując na panią Małgosię i ona nawet nie będzie nominowanaLizzy pisze:Myślę, że może tak nie być, bo Maja cały czas mówi, że to nie jest wojna między jurorami a walka o to, aby wyłonić najlepszegoDeaconFan pisze:Heh, no chyba że Maja zrobi mu na złość. Można przewidzieć, że zagrożone będą Ada i p.Małgosia i wtedy to Maja będzie decydować.Lizzy pisze:Pani Małgosia zostanie wyeliminowana w następnym odcinku i będzie wymarzony finał: Ada, Gienek i Szpak. Kuba osiągnął swój celW sumie to jednak ja właśnie chciałbym, żeby skład finalistów był taki jak przewiduje Kuba.
-
Dawidek
- Administrator
- x 85
Na razie pani Małgosia jest najgorsza z tej czwórki, choć faktem jest to, że w polskim repertuarze wychodzi jej lepiej niż w angielskim.
Całkiem zła nie jest i żywię do niej dużą sympatię.
Właśnie polskie piosenki spowodowały, że mam większą sympatię do wszystkich wykonawców. Właśnie w tym momencie odczułem, że cała czwórka, która pozostała jest na dość wysokim poziomie.
Jeśli chodzi o mnie, to moją faworytką jest jak na razie Ada, ale czuję, że wygra Gienek, który co prawda jest dobry, a nawet bardzo dobry, ale jakoś mi jego styl do mnie nie do końca przemawia. Podobne takie lekko sceptyczne uczucia mam też do Michała, choć jemu absolutnie talentu nie odbieram.
Widać wyraźnie, że Gienek są osobowościami i nawet jeśli nie wygrają - poradzą sobie. 
Właśnie polskie piosenki spowodowały, że mam większą sympatię do wszystkich wykonawców. Właśnie w tym momencie odczułem, że cała czwórka, która pozostała jest na dość wysokim poziomie.
Jeśli chodzi o mnie, to moją faworytką jest jak na razie Ada, ale czuję, że wygra Gienek, który co prawda jest dobry, a nawet bardzo dobry, ale jakoś mi jego styl do mnie nie do końca przemawia. Podobne takie lekko sceptyczne uczucia mam też do Michała, choć jemu absolutnie talentu nie odbieram.
-
Gabra-Sheila
Nie pamiętam,czy pisałam czy nie, Miszel w ostatnim wykonaniu Czas Nas Uczy Pogody dał z siebie 1000% normy, zaśpiewał jak prawdziwy artysta i wzruszył mnie do łez
. Podobało mi się też wykonanie Gienka ,,One",bo lubię i to bardzo tą piosenkę (,,Niepokonani" już mniej).
Obstawiam,że odpadnie Ada,bo jej nie cierpię od początku.
Obstawiam,że odpadnie Ada,bo jej nie cierpię od początku.
Na początek - Mai się chyba dzisiaj coś wylało na głowę
.
Z pierwszych występów nic mi sie nie podobało. Małgosia zmiażdżyła piosenkę, Ada śpiewała tak słodko, że zrobiło mi się niedobrze, Michał i Gienek mieli kompletnie niedopasowany repertuar. Wkurzył mnie występ Michała, bo uwielbiam tą piosenkę, a on śpiewając ją strasznie się darł...
W utworze Bajmu pani Małgosia wypadła zaskakująco dobrze - może dlatego, że Kozidrakowa jest niemal tak samo tandetna jak ona
.
Drugie wykonanie Ady niemal tak słodkie jak poprzednie - fuu!
Drugie występy Michała i Gienka były dobre. Żadnej z tych piosenek nie znam, więc ciężko mi coś więcej napisać.
Byłem w szoku, gdy okazało się, że Ada jest bezpieczna!
To straszne, że widzowie mają taki kiepski gust, naprawdę.
W tym wypadku nie mogło być innego wyjścia - musiała odpaść pani Małgosia
. "Imagine" to zdecydowanie najlepsze z dzisiejszych wykonań Michała! 
Dobrze, że Czesław złamał zwyczaj głosowania na swoich, bo Majka na pewno wywaliłaby Michała, to było widać, nieźle się wkurzyła
.
Z pierwszych występów nic mi sie nie podobało. Małgosia zmiażdżyła piosenkę, Ada śpiewała tak słodko, że zrobiło mi się niedobrze, Michał i Gienek mieli kompletnie niedopasowany repertuar. Wkurzył mnie występ Michała, bo uwielbiam tą piosenkę, a on śpiewając ją strasznie się darł...
W utworze Bajmu pani Małgosia wypadła zaskakująco dobrze - może dlatego, że Kozidrakowa jest niemal tak samo tandetna jak ona
Drugie wykonanie Ady niemal tak słodkie jak poprzednie - fuu!
Drugie występy Michała i Gienka były dobre. Żadnej z tych piosenek nie znam, więc ciężko mi coś więcej napisać.
Byłem w szoku, gdy okazało się, że Ada jest bezpieczna!
W tym wypadku nie mogło być innego wyjścia - musiała odpaść pani Małgosia
Dobrze, że Czesław złamał zwyczaj głosowania na swoich, bo Majka na pewno wywaliłaby Michała, to było widać, nieźle się wkurzyła
- PetroPython
- x 19
- Adex-fan Brooke
- x 76
Ada jest urocza, perfekcyjna, ma świetny głos jest skromna oraz zagłosowanie na nią pokrzyżowało ewentualną zemstę Sablewskiej a więc zagłosowałem na nią i cieszę się że jest w finale. Gienek dziś licho wypadł a Szpak bardzo dobrze miał dobrane piosenki i lepiej wyglądał niż zawsze, chyba służą mu te rozprostowane włosy. Na Panią Małgosię to już był czas, niech śpiewa teraz na festynach dla seniorów, ma swój urok, ale nie pasowała do finału, Sablewska mnie rozczarowała, wydawało się na początku programu że jest fajna a jest beznadziejna i myślę po tym co mówiła że planowała zemstę, ale Czesław jest szczerym, inteligentnym i przyjaznym osobnikiem, cieszę się że nie zawiódł mnie jako i zagłosował prawidłowo na Szpaka. Mogę spokojnie dalej lubić Czesława tak jak lubię go od jego pierwszej płyty. No i oczywiście Kuba Wojewódzki inteligentne trafne teksty jak zawsze
Teraz kto wygra w finale to w sumie mi obojętne, ale nie chcę aby to była Loska.