Pierwsza miłość
- Adex-fan Brooke
Mareczek wgrywaj na DailyMotion, tam chyba się tak nie czepiają, zdążyłem widzieć teledysk o Sally i od razu mówię że jeden z najlepszych! Zamieść go szybko ponownie gdzieś 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Heh, pomyliłeś tematy najwyraźniej.Adex-fan Brooke pisze:Mareczek wgrywaj na DailyMotion, tam chyba się tak nie czepiają, zdążyłem widzieć teledysk o Sally i od razu mówię że jeden z najlepszych! Zamieść go szybko ponownie gdzieś
Jeśli kogoś to interesuje to znalazłem masę bardzo ciekawych spoilerów na najbliższe odcinki PM. Naprawdę jeśli kogoś ciekawi co się będzie działo to polecam przeczytać. Niezmiennie od dawna już uważam, że PM jest najlepszą polską soapką, inne się mogą schować przy niej.
A przerwa w emisji na pewno nie będzie od 31 maja jak zapowiada błędnie ŚS, a prawdopodobnie dopiero od 17 czerwca bodajże. Tak więc jeszcze dużo emocji przed nami!
Oto co w najbliższych odcinkach:
- Policja proponuje Pawłowi ochronę, ale ten odmawia i chce sam dorwać Manuela z pomocą Brony
- Dawid mówi Ewelinie całą prawdę o intrydze, którą przygotował z Malwiną
- Dawid wyjeżdża z Wadlewa
- Bartek ponownie prosi Ewelinę o rękę
- Olaf zabiera Miksera na partyjkę pokera do restauracji
- Mikser wpada w oko pięknej Klaudii
- Artur i Kinga oglądają program tv z udziałem Bereniki
- Berenika w programie "Kobieta Cafe" opowiada o swoich doświadczeniach związanych ze zdradą
- Mikser wraca do domu i zastaje Radka i Sabinę w łóżku
- Mikser po rozmowie z Błażejem uświadamia sobie, że kocha Sabinę
- Sabina i Radek dochodzą do wniosku, że między nimi nic nie będzie
- Artur zjawia się w Warszawie i wyznaje Berenice miłość
- Kelner w restauracji przez pomyłkę nazywa Błażeja synem Grażyny
- Pomiędzy Błażejem a Grażyną dochodzi do pierwszej poważnej kłótni
- Policja i Manuel obserwują Pawła
- Manuel obserwuje Barbarian, w którym odbywa się wieczór kawalerski Bartka
- Rankiem Bartek budzi się przykuty kajdankami do słupa, jednak nikt z gości nie ma klucza
- Artur jest załamany brakiem reakcji Bereniki
- W mieszkaniu Artura czeka na niego miła niespodzianka
- Paweł uwalnia przykutego do słupa Bartka, a ten lekko spóźniony dociera do Wadlewa
- Wiktoria czesze Ewelinę na jej ślub w zastępstwie jej fryzjerki, która zachorowała
- Dawid powraca do Wadlewa i wyznaje Ewelinie miłość
- Policjantka Bogna domyśla się, że Paweł chce sam wymierzyć Manuelowi sprawiedliwość
- Bogna odwiedza Bronę i stawia mu ultimatum
- Ewelina ucieka sprzed ołtarza i razem z Dawidem opuszcza Wadlewo
- Zrozpaczony Bartek obiecuje sobie, że już nigdy nie zwiąże się z żadną kobietą
- Kinga i Artur dochodzą do wniosku, że nic więcej między nimi nie będzie
- Artur jest szczęśliwy z drugiej szansy jaką dała mu Berenika
- Olaf przekazuje Kaśce przesyłkę dla Miksera, ten wylewa na nią piwo i zauważa, że w środku są diamenty
- Do Polski wraca matka Mirka - Iwona i stara się przekonać syna by wyjechał z nią do Londynu
- Manuel rozpoczyna realizację swego planu, a Brona wpada w jego pułapkę
- Radek chce by Mikser pomógł mu podczas egzaminu dyktując mu podpowiedzi za pomocą podsłuchu
- Radek zdaje jednak egzamin samodzielnie i potem świętuje to z Mikserem i Sabiną
- Grzegorz przeprasza Grażynę za swoje zachowanie i prosi by wpłynęła na Błażeja, który chce rzucić studia
- Grażyna stawia Błażejowi ultimatum
- Ola ma wyjechać na stypendium do Hiszpanii, ale Grzegorz zamierza ją przed tym powstrzymać
- Manuel dostaje się do sali Anki i robi jej zdjęcia, które chce przesłać Pawłowi
- Hubert i Iwona planują wyjazd do Monachium
- Śmiałek, Emilka, Patryk, Krzysiek i Tosia żegnają się z Mirkiem, który z matką ma jechać do Londynu
- Mikser i Sabina przepraszają Olę przed wylotem do Hiszpanii
- Patryk zamierza walczyć o prawo do widywania się z Mirkiem
- Manuel atakuje Kingę paralizatorem i wywozi ją do opuszczonego magazynu
- Hubert i Iwona wyjeżdżają do Monachium, podczas gdy Marysia zaczyna rodzić sama w domu
- Hubert w ostatniej chwili zjawia się u Marysi i odbiera poród
- Marysia rodzi córkę i chwilę po tym traci przytomność
- Błażej postanawia wrócić na studia
- Stefani zastępuje kontuzjowaną koleżankę w tanecznym show
- Stefani ma szansę na taneczną karierę i trasę po Europie
- Paweł zjawia się w opuszczonym magazynie, gdzie Manuel więzi Kingę
- Pomiędzy Pawłem a Manuelem dochodzi do ostatecznego starcia, które wygrywa Paweł
Mnie się osobiście bardzo podoba taki rozwój akcji. Bardzo ciekawe sceny będą z Manuelem. To bardzo dobry czarny charakter, ale czuję że teraz jego wątek zostanie raz na zawsze zakończony. No i w końcu Majka urodzi.
Na oficjalnej stronie PM jest świetne promo zapowiadające czerwcowe odcinki. Polecam zobaczyć, będzie się działo!
http://www.pierwszamilosc.polsat.pl/
http://www.pierwszamilosc.polsat.pl/
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Dokładnie, jednak niestety wielu określa go często chłamem tak jak zresztą dobrze nam znaną Modę na Sukces. Niektórzy nie wiedzą co dobre hehe.Mareczek pisze:Znów podkreślę, że to najlepszy polski serial
I teraz mega szokujący spoiler, kto chce niech czyta
Inne ciekawe spoilery, raczej na powakacyjne odcinki:
- Marek i Turczyk założą własną klinikę ginekologiczną (ufunduje im to Aneta), czyli nareszcie będą pokazywać ich w pracy.
- Sabina założy własny dom mody!
- Artur zmieni mieszkanie i zamieszka w apartamencie co będzie odpowiednie dla jego obecnego statusu majątkowego.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Dzisiejszy odcinek ze ślubem Bartka i Eweliny był przegenialny!
Były elementy, których nie spodziewałem się kompletnie (nie było ich w spoilerach), czyli to że Iwona - matka Mirka pojawiła się na ślubie oraz końcowa scena kiedy to Wiktoria sugeruje Bartkowi by to z nią wziął ślub.
Ach, teraz wiem już, że zdecydowanie jestem za parą Wiktoria/Bartek!
Wiktoria nie dość, że piękna i urocza, o dobrym sercu to jeszcze zabawna i ma temperament. Nie to co mdła i nudna Ewelina, która mam nadzieję, że zniknie z Dawidem na zawsze z serialu. 
Były elementy, których nie spodziewałem się kompletnie (nie było ich w spoilerach), czyli to że Iwona - matka Mirka pojawiła się na ślubie oraz końcowa scena kiedy to Wiktoria sugeruje Bartkowi by to z nią wziął ślub.
Ach, teraz wiem już, że zdecydowanie jestem za parą Wiktoria/Bartek!
Tak, tak samo mdłą postać zagrała/gra (nie wiem czy jeszcze się pojawi) w "Na dobre i na złe", no i pamiętam, że w "M jak Miłość" jak bodajże zarywała do Piotrka też była wkurzająca.Mareczek pisze:Nie dość, że nie trawię tej aktorki w żadnym serialu to jeszcze zawsze gra nudną postaćCieszę się, że raczej już jej nie zobaczymy
A tymczasem na oficjalnej stronie jak co tydzień jest już nowe promo - bardzo ciekawe sceny ukazuje. Polecam zobaczyć.
Ja widziałem dziś powtórkę
Naprawdę świetne sceny, aż dziwne jak na polskę
Tymczasem promo na odcinki finałowe
http://www.youtube.com/watch?v=QQ_9VAU1 ... ture=feedu
Świetnie się zapowiada!
Tymczasem promo na odcinki finałowe
Świetnie się zapowiada!
Tak, super się zapowiada.Mareczek pisze:Tymczasem promo na odcinki finałowehttp://www.youtube.com/wa...o&feature=feedu
Świetnie się zapowiada!
PM ogólnie zawsze miała świetne wątki sensacyjne jak np. wcześniejsze akcje z Sonią, również wcześniejsze akcje z Manuelem (w więzieniu i wcześniej jak chciał zgwałcić Marysię i porwał samochodem Kingę), Andrzejem (bójka jego i Patryka chociażby), dr Walczakiem, Gabrielem czy Moniką. W "Klanie" ani nawet w "M jak Miłość" nie zobaczymy czegoś takiego.
A jeszcze odnośnie ostatnich odcinków to szkoda, że Brona zginął. Ostatecznie się zrehabilitował i uratował Pawłowi życie.
Fajnie Artur i Berenika załatwili Izabelę.
W sumie dobrze, że nie będzie pary Mikser/Sabina. Ogólnie lubię to trio Mikser/Sabina/Radek.
No i ciekawi mnie też wątek Patryka. Mam nadzieję, że badania wykażą, że Mirek to jest jednak jego syn.
Ostatnio zmieniony 2011-06-10, 21:40 przez DeaconFan, łącznie zmieniany 1 raz.
I co do nowego sezonu od września to uważam, że koniecznie pora na zmianę czołówki! Mogłoby to być znów całkiem coś nowego. Ogólnie potrzeba na pewno wyrzucić z czołówki Teresę (Ewę Skibińską), jeśli aktorka nadal nie zamierza wracać na plan serialu.
Myślę też, że niepotrzebnie miejsce w czołówce zajmuje Jan - ojciec Marysi, który od dłuższego czasu się nie pojawia i ogólnie stał się postacią drugoplanową tak jak matka Pawła - Mariola.
Ogólnie to moim zdaniem w czołówce powinni się znaleźć na pewno: Marysia, Paweł, Kinga, Marek, Artur, Emilka, Patryk, Bartek + Berenika, Grzegorz, Renata, Ola (jeśli nie odejdzie), Błażej, Mikser, Sabina, może Radek (jeśli będzie na stałe), może także Anka.
Myślę też, że niepotrzebnie miejsce w czołówce zajmuje Jan - ojciec Marysi, który od dłuższego czasu się nie pojawia i ogólnie stał się postacią drugoplanową tak jak matka Pawła - Mariola.
Ogólnie to moim zdaniem w czołówce powinni się znaleźć na pewno: Marysia, Paweł, Kinga, Marek, Artur, Emilka, Patryk, Bartek + Berenika, Grzegorz, Renata, Ola (jeśli nie odejdzie), Błażej, Mikser, Sabina, może Radek (jeśli będzie na stałe), może także Anka.