Gra aktorska

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Joe

Post autor: Joe »

mailo pisze:Joe tak szczerze to nie rozumiem tego posta sorry:)
Jakoś mnie to nie zdziwiło, wybacz. :lol:
mailo pisze:Nie wiem co jest też groteskowego w tym że napisałem, że Susan Flannery dostala Złoty Glob, bo dostała
Ja to wiem, ale kilka postów wcześniej napisałeś, że chyba nie, nie wiem czy znowu pamięć zawiodła, czy co. :P

A poza tym, ja nigdy nie napisałem, że SF jest złą aktorką, wręcz przeciwnie.
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Ty tez nie zrozumiałeś. B@r zapytał:
B@r pisze:[A Złoty Glob za rolę Stephanie? ::chytry::
a ja odpisałem:

Chyba nie

Czyli chodziło mi, że nie za rolę Stephanie tylko za filmową i oto całe nieporozumienie:D Tak więc podsumowująć - SF dostała 4x Emmy za role serialowe i Zloty Glob za role filmową, co nie jest dla mnie aż tak ważne bo nawet gdyby nie dostała to dla mnie dobrze gra. A skoro uważasz jak ja że SF jest dobrą aktorką to juz zakończmy.
Joe pisze:
mailo pisze:Joe tak szczerze to nie rozumiem tego posta sorry:)
Jakoś mnie to nie zdziwiło, wybacz. :lol:

.
No prosze jak się koledze humor wyostrzył ::chytry::
Ostatnio zmieniony 2011-02-15, 18:12 przez mailo, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Joe

Zawsze był jak żyleta.

Uwierzyłbym Ci, gdyby nie to :
mailo pisze:4x Emmy dla najlepszej amerykańskiej aktorki serialowej i chyba Złoty Glob.
Ten chyba Złoty Glob, czyli, że nie wiedziałeś, nie byłeś pewien. ;P
mailo pisze:A skoro uważasz jak ja że SF jest dobrą aktorką to juz zakończmy.
Jak chcesz. :(
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Mailo raczej jego humor nazwałbym zwykłą bezczelnością, zarozumialstwem i złośliwością, nie będę wnikać co jest tego powodem, mogę się tylko domyślać że jak ktoś nie może zabłysnąć miłym luźnym, ugodowym i pogodnym podejściem do rozmów jak w Twoim przypadku to musi nadrabiać swoje braki taką gderliwością aby być zauważonym ;) ale trudno muszą być i takie śmieszne osoby dla urozmaicenia. :) Poza tym bierz poprawkę że on zawsze dopytuje o rozbudowanie mu tekstu, grunt że nie pomyliłeś nagród jakie dostała Susan bo byś jeszcze musiał się tłumaczyć ze swojego karygodnego czynu! :twisted: :lol: Poza tym masz rację że gra aktorska Susan jest bardzo dobra, co ciekawe aktorka często chwali grę KKL i kibicuje jej by dostała Emmy. Uważam też że świętej pamięci Darlene C. (Sally) powinna za życia dostać jakąś nagrodę za komediowy talent.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Joe

Cóż Adexie, każdy sądzi po sobie widać, uznałeś, że skoro ty chcesz być zauważony i, nie masz poczucia humoru, nie rozumiesz ironii czy innych środków stylistycznych to inni też tak mają, niestety zmartwię cię nie trafiłeś, to mailo rozpoczął dyskusję i kazał sobie coś tłumaczyć.:) A tak w ogóle może zacznij czytać regulamin na który tak często się powołujesz, bo to, co zrobiłeś w poście powyżej to najzwyczajniejsze wywoływanie kłótni na forum.
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Adex-fan Brooke pisze:Mailo raczej jego humor nazwałbym zwykłą bezczelnością, zarozumialstwem i złośliwością, nie będę wnikać co jest tego powodem, mogę się tylko domyślać że jak ktoś nie może zabłysnąć miłym luźnym, ugodowym i pogodnym podejściem do rozmów jak w Twoim przypadku to musi nadrabiać swoje braki taką gderliwością aby być zauważonym ;) ale trudno muszą być i takie śmieszne osoby dla urozmaicenia. :) Poza tym bierz poprawkę że on zawsze dopytuje o rozbudowanie mu tekstu, grunt że nie pomyliłeś nagród jakie dostała Susan bo byś jeszcze musiał się tłumaczyć ze swojego karygodnego czynu! :twisted: :lol: Poza tym masz rację że gra aktorska Susan jest bardzo dobra, co ciekawe aktorka często chwali grę KKL i kibicuje jej by dostała Emmy. Uważam też że świętej pamięci Darlene C. (Sally) powinna za życia dostać jakąś nagrodę za komediowy talent.
Adex zgadzam się, że jego posty są bardzo złośliwe. Z a dużo analizowania, czepiania się szczegółów. Masz rację - dobrze, że ni pomyliłem tych nagród. Wtedy mógłby mnie zawstydzić niczym TurboDymoMan ::bojesie::
Ty nie musisz być zauważonym, bo jestes na forum prawie od 1 dnia jego istnienia i od tego czasu nigdy nie spotkałem sie z atakami na ciebie, kłótniami aż do pojawienia się Joe. Wręcz przeciwnie - zawsze byłeś wsparciem i "kopalnią wiedzy" na temat MNS. Chyba niektórym to przeszkadza.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Proszę wrócić do tematu.
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Myślę, że można pochwalić grę aktorską Jennifer Gareis, czyli Donny :D
Naprawdę widać, że radzi sobie z dramatem, akcją i komedią :D
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

To prawda, do tego to bardzo sympatyczna aktorka.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Mnie się ostatnio podobała gra Hunter, gdy dowiedziała się o śmierci Phoebe...
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Przecież nic nie zagrała tylko upuściła wisiorek :lol: a jeśli mówisz o późniejszych scenach to właśnie wyglądała na zwyczajnie zdołowaną a nie zrozpaczoną, ale Tobie zawsze się podoba Hunter. :lol:
Awatar użytkownika
bosskicinu

Post autor: bosskicinu »

Jeśli chodzi o to kto najbardziej rozpaczał po śmierci Phoebe to z pewnością najlepiej zagrała to Jackie Wood czyli Steffy (sceny przy zwłokach siostry albo na dachu). Ridge też bardzo to przeżył i tu pochwalam grę aktorską Mossa. Dziwi mnie że przy tym wątku mało było Thomasa (jedynie pokazali jak dowiedział się o śmierci siostry i pogrzeb) a jeślli chodzi o Taylor to wiadomo dlaczego aktorka nie mogła odegrać dłuższej sceny jak sie dowiaduje o tragedii bo Hunter sama to przeżyła
Grisza

Post autor: Grisza »

A ja uważam ze Jacie Wood nie grała tego dobrze było to najbardziej sztuczniejsze i suche jak tylko się dało!!!!
Grisza :)
Awatar użytkownika
bosskicinu

Post autor: bosskicinu »

A mi się właśnie podobała jej gra. Ogólnie ten cały wątek śmierci Phoebe był dla mnie dosyć słaby, mogli go lepiej rozegrać. Ostatnim i jak dla mnie najlepszym tragicznym wątkiem w BB było postrzelenie Katie i samobójstwo Storma ( to były naprawde emocjonujące i smutne sceny głównie jak Brooke biegnie do pokoju w którym zabił się jej brat)
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Jennifer Gareis tez nieźle gra. Świetnie jej wyszedł moment, jak wystraszyła się widoku Pam w drzwiach swojego mieszkania. :twisted: Dramatyczne sceny też potrafi w miarę dobrze rozegrać, ale wolę ją, jak gra bardziej stonowane sceny z domieszką ironii i komedii. :wink:
ODPOWIEDZ