90210

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Polsat jest taki zacofany że podnieca się i reklamuje chyba dopiero premierą 2 sezonu :lol: Ciekawe kto im będzie oglądać, każdy kto na prawdę interesował się serialem już oglądał. 3 sezon był rewelacyjny, obawiam się że sezon 4 już taki nie będzie.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Sexi Ricky

Post autor: Sexi Ricky »

Co prawda ja obejrzałem już wszystkie odcinki jakie zaserwowali nam scenarzyści i producenci 90210. Jednak z chęcią obejrzę 2 sezon na Polsacie.
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Kilka spoilerów:
- Max podobno zniknie i nie będzie kontynuowany jego związek z Naomi - bez sensu, bo to był jeden z lepszych wątków :/
- jeden z głównych bohaterów męskich ma się uzależnić od narkotyków... ja stawiam na Dixona,
- Liam postanawia zostawić przeszłość za sobą, nie ma zamiaru kontynuować związku z Annie, zwiąże się z 21-letnią (!) wdową graną przez Kristinę Apgar
- inne nowe postaci to Austin - cowboy, który zawróci w głowie Naomi oraz grana przez Megalyn Echikunwoke Holly - studentka, która będzie podziwiana przez wszystkich poza Naomi; będzie też Jasmeen - młodsza siostra Navida,
- wątek Ivy i Raja będzie kontynuowany,
- Naomi zostanie aresztowana,
- szykowany jest także wątek dla Dixona, który wprowadza się do akademika dla dziewczyn,
- dojdzie do rywalizacji rodziny Marli o testament
- będzie też wujek Navida - Amal. Amal jest byłym partnerem biznesowym ojca Navida, do tego opisuje się go jako osobę bezlitosną, która zrobi wszystko dla pieniędzy. Są one dla niego głównym priorytetem, zawsze pierwsze i najważniejsze. Nie jest to człowiek, któremu chcielibyśmy podpaść
- kolejna nowa postać to Gabe: przeciwnik Liama, jednak jest przyjazny, towarzyski i niezwykle otwarty. Student CU, Gabe nawiązuje natychmiast dobre stosunki z Annie- ale może mieć on ukryty motyw.

Ogólnie rzecz biorąc - wysyp nowych postaci. Ja bardzo się cieszę, że dużo będzie się działo wokół Navida, bo bardzo go lubię :) I nadal nie mogę przeboleć, że Teddy ochodzi :(
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

Tęczowy pisze:Kilka spoilerów:
- Max podobno zniknie i nie będzie kontynuowany jego związek z Naomi - bez sensu, bo to był jeden z lepszych wątków :/
Totalnie bez sensu, zważywszy na rewelacje z finału o ciąży Naomi ::kwasny::
Jakoś nie chce mi się wierzyć, że Max zostawiłby ją z dzieckiem :nie:
Chyba, że Naomi zmyśliła ciążę, żeby go przy sobie zatrzymać (miał przecież gdzieś tam wyjechać); mam jednak nadzieję, że nie, bo liczyłam tu na fajny wątek ::chytry::
Tęczowy pisze:
- Liam postanawia zostawić przeszłość za sobą, nie ma zamiaru kontynuować związku z Annie, zwiąże się z 21-letnią (!) wdową graną przez Kristinę Apgar
21 lat i już wdowa?! ::ke::
Mogli jej dać z 10 lat więcej, skoro najwyraźniej planują dla Liama wątek pt: "Romans ze starszą kobietą." ::jezyk::

Mnie też zmartwił w sumie wiadomość o odejściu Teddy'ego.
Co prawda średnio lubiłam tego bohatera, ale jego wątek przynajmniej był ciekawy ::jezyk::
Goku

Post autor: Goku »

Co do Maxa - Ausiello pisał, że nie wiadomo czy zniknie. Wywnioskowali to tylko z informacji na temat nowego faceta Naomi ::chytry::.

Raj powinien umrzeć, nie wiem po co chcą ciągnąć ten nudny wątek ::plask wczolo:.

I jeszcze spoilerowe zdjęcia(najciekawsze są te z Annie i Jeremym, bo według wszelkich informacji tak będzie nazywać się ten bohater ::chytry:: ) - http://www.spoilertv.co.uk/images/90210 ... uly%202011
Awatar użytkownika
Tęczowy

Ładnie Annie w ciemniejszych włosach :) Kto ma grać tego Jeremy'ego? Czy to czasem nie Matt Cohen? ::jezyk::
Goku

Owszem, Matt Cohen. ::chytry::
Awatar użytkownika
kimberly1990

Goku pisze:Owszem, Matt Cohen. ::chytry::
Mnie się podoba :serce:
Kolejny przystojniak obok Liama i Navida :mrgreen:

Swoją drogą:
Naomi nie wygląda na tych zdj, jakby była w ciąży :?
Awatar użytkownika
Tęczowy

Ja go znam przede wszystkim z South of nowhere (polski tytuł to "Daleko od domu", swoją drogą, oglądał ktoś? ja zaczynam właśnie ostatni 3 sezon). Gra tam bożyszcza kobiet, który ma trochę pecha :P No i dałem mu ciekawą rolę w moim serialu :P Aczkolwiek gra trochę drewniano - takie moje zdanie ;) Może od czasów South of nowhere się poprawił.
Tomala

Post autor: Tomala »

Wczoraj skończyłem oglądać 3. sezon i to był zdecydowanie najlepszy sezon jak do tej pory! :D Był naprawdę świetny.
Najciekawsza postać sezonu to dla mnie chyba Naomi ::jezyk:: Silver też była świetna :mrgreen: Fajnie wspierała Teddy'ego. Jedynie zawiodły mnie kiedy wierzyły Emily, a nie Annie. No i oczywiście sam Teddy ::krzyw:: Szkoda, że tak szybko rozstał się z Ian'em, ale z tym nowym chłopakiem też super do siebie pasują :serce: No i jeszcze Liam był bardzo fajny :serce: I najprzystojniejszy :serce:
Najbardziej wkurzające postacie to Adrianna i Emily. Co za 2 podłe suki! :evil: Emily mi tak strasznie działała na nerwy, po prostu doprowadzała mnie do szału, a Adrianna też coraz bardziej i bardziej mnie denerwowała. Szkoda, że się nie rzuciła z tej skały. Teraz pewnie będzie jęczeć cały 4. sezon, mówić, że się nawróciła i w końcu jej wybaczą ::kwasny::
Annie była raczej neutralna, lubię ją, ale nie kocham, ani nie nienawidzę. Marla, którą sie opiekowała była przeurocza, szkoda, że się zabiła jednal :cry:
Navid też był dla mnie neutralny, ale on i Silver tworzą fajną parę.
Dixon jak zwykle był irytujący. Mam wrażenie, że scenarzyści w ogóle nie mają na niego pomysłu, robi za taką zapchajdziurę.
Ivy była mega nudna w tym sezonie, jedynie na koniec sam ślub jej i Raja był ciekawy.

To teraz pozostaje czekać na 4. sezon, ale wątpię w to, że będę oglądał regularnie, bo czeka mnie klasa maturalna, a już teraz w 2. klasie mi brakowało czasu.
Goku

Ciekawy wywiad na temat 4 sezonu - http://www.popcorner.pl/popcorner/1,108 ... 0210_.html ::chytry:: .

Wnioski:

-Teddy po odkryciu swojej orientacji seksualnej jest tak samo 'stały' w uczuciach jak przed ::plask wczolo:.
-Adrianna będzie dobra, grzeczna i miła. Ja rozumiem, że to "90210", ale takiego debila, żebym znowu miał polubić Ade po tym wszystkim co zrobiła, ze mnie nie zrobią.
-Naomi nie jest kłamcą - nie wiem jak wy, ale ja liczę na to, że rodzice Maxa zmuszą ją do aborcji. A przecież ona sama zaprezentowała już w pierwszym sezonie, że jest jej zwolenniczką ::chytry::.
-Max ma wrócić - i cała moja teoria z punktu wyżej legła w gruzach :lol:.
-Rezultaty chemioterapii Raja - idę o zakład, że go jednak nie uśmiercą ::plask wczolo:.
-Annie i Liam jednak się rozstają. W momencie, kiedy polubiłem już ich jako parę. Ale może to i dobrze - nie znudzą się nam ;).
-Silver i Navid mają 'ciężki okres' - obstawiam, że do końca tego sezonu się rozstaną, potem Navid wróci do Ade, a Silver weźmie się za kolejnego faceta. Chociaż mam nadzieję, że moje przypuszczenia w tym przypadku się nie sprawdzą.
Awatar użytkownika
Tęczowy

A ja myślę, że uśmiercą Raya... To doda dramaturgii i pewnie popchnie Ivy do jakichś prochów albo depresji. No jakoś czuję, że tak zrobią...
Już teraz nie podobało mi się, że praktycznie nie było odcinka, w którym byliby wszyscy bohaterowie, a z tego wywiadu wynika, że będzie podobnie :/ Bez sensu.
Goku

Wreszcie! Promo 4 sezonu - http://www.youtube.com/watch?v=fG6HDdvrEv4

No, to przynajmniej już wiemy w jakich okolicznościach zerwą Annie i Liam ::chytry::. Mam nadzieję, że niedługo pojawi się dłuższe promo, bo po tym odczuwam straszny niedosyt ::jezyk::.
Awatar użytkownika
kimberly1990

Słabe trochę to promo ::jezyk::
Sceny są tak bardzo pourywane, że w zasadzie nic z niego nie moge wyłapać, prócz właśnie powodu zerwania Annie i Liama xD
Oby dali kolejne i jakieś lepsze ::jezyk:: :wink:

PS. Promo 3.sezonu TVD też dali strasznie słabe :( ::kwasny::

Szkoda, bo zawsze podobały mi się proma The CW :wink:
Goku

Dopiero teraz zauważyłem, że jest jeszcze jedno, 10 sekund dłuższe promo - http://www.youtube.com/watch?v=UC74twDMh-g

Ale niestety nie dowiadujemy się z niego wiele więcej. Jedynie wątek aresztowania Naomi mnie zaintrygował ::chytry::
ODPOWIEDZ