Dynastia (Dynasty)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Na TVPInfo, w serwisie informacyjnym, w podsumowaniu dnia. Gdzieś między beatyfikacją JP II a raportem MAK :P
A dotyczył fenomenu dynastii i filmu fabularnego na podstawie serialu. Wypowiadał się Karolak, Szczepkowska, pokazywali dużo scen i właśnie tego dziennikarza.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Ok dzięki już widziałem, nawet dobry materiał, ale co do tego filmu co ma powstać to jestem sceptyczny, fani na całym świecie raczej zawsze myśleli o jeszcze jednym współczesnym epilogu a tu cofnięcie w lata '60 ::kwasny:: czyli bez znanej obsady.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Post autor: Oleg »

Nie wiem, co mówili w polskiej TV, ale w serbskich wiadomościach też był o tym materiał i mówili, że po nakręcieniu wersji kinowej chcą wrócić do kręcenia serialu.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Szok że już rok minął od śmierci aktorów z Dynastii Johna Forsythe'a (Blake'a) i Christophera Cezanove (Bena)
na moim forum takie oto logo upamiętniające ich:
Obrazek
Tymczasem Joan Collins(Alexis) i Linda Evans(Krystle) mają się dobrze i nawet pisują w internecie :)
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
A tu najnowszy wywiad z Pamelą Sue Martin (Fallon nr 1): http://www.youtube.com/watch?v=tqP4qq5HnY4
Dobrze ma się też Heather Locklear(SammyJo) będąca w związku z Jackiem Wagnerem:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Dziś 78 urodziny Joan Collins!
http://film.onet.pl/fotoreportaze/nieza ... -maly.html szybko ten czas leci a Joan na szczęście nadal w formie :)
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Na dole tej strony jest ankieta dotycząca seriali http://www.tvp.pl/tvp-seriale
Jeżeli chcecie Dynastę to głosować na nią! :D Narazie wygrywa :mrgreen:
Awatar użytkownika
BeLieF

Post autor: BeLieF »

Oczywiście zagłosowałem na Dynastię :P :serce: . Mam nadzieje że wygra tą sondę i puszczą na TVP Seriale :: bow :: 8) :serce:
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Także zagłosowałem na "Dynastę", bo czekam aż w końcu zobaczę ten serial od początku. Chciałbym ten serial zobaczyć. Wolałbym jednak by była emitowana raz w tygodniu, bo czas nie jest z gumy. :wink:
Grisza

Post autor: Grisza »

No ja tez oczywiście na Dynastię :) chciał bym zobaczyć ten serial w polskiej TV oglądał bym na pewno każda pora by mi pasowała
Ciekawe czy ją puszczą ???? oby tak jak głosowałem miała 45 %
Grisza :)
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Właśnie zapomniałem o tym głosowaniu napisać, myślę że tym razem jest duża szansa skoro robią taką ankietę, iż na jesień dadzą. Tylko, że lepiej aby to było w korzystnej godzinie na Tvp2 lub Tvp1, Tvp Seriale chyba mało osób ma, albo średnio.
Ogólnie to jest inna niesamowita wiadomość! 21 czerwca w Polsce wreszcie wychodzi 1 sezon Dynastii na dvd!!! Będzie lektor jak i napisy (do wyboru), tutaj okładka:
Obrazek
Oby zaraz potem wydali 2,3,4,5,6 bo to są o wiele ciekawsze sezony, ale i pierwszy jest interesujący, tylko że jeszcze bez Alexis w nieco innym klimacie.
Tutaj już obsada 2 sezonu:
Obrazek
Ogólnie przypominam ze serial miał 9 sezonów plus epilog z roku 1991 oraz spin off 2 sezony Dynastii Colbych pokrywających się z sezonami 6 i 7 Dynastii.
Dynastia jest już też na Facebooku, ktoś niedawno założył profil, zachęcam więc do polubienia: http://www.facebook.com/pages/Dynastia/189972017720926 i śledzenia ciekawostek, można tam oglądać epilog Dynastię Pojednanie!
A gdy ktoś niecierpliwy i chciałby już cały serial zobaczyć to jest calutki w oryginale na tym kanale Youtube: http://www.youtube.com/profile?user=smck2009#g/p
kamilabuziaczek

Post autor: kamilabuziaczek »

Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Beznadzieja, już Klan kiedyś reklamowali że coś jak Dynastia bo Monika jak Alexis a wyszła kupa śmiechu, lepiej niech przypomną prawdziwą Dynastię aby młodzi ludzie zobaczyli że żadna podróba nie ma szans dorównać. Zwykła tania reklama kolejnego na pewno bublowatego serialiku polskiego.

A kto oglądał dziś epilog Dynastii na Polsat?
Premiera polskiego dvd 1 sezonu przesunięta na 28 czerwca, polecam zakupić oczywiście :)
tu na zachętę z 1 sezonu: http://youtu.be/xwH70SyntlQ
a tu do piosenki Madonny video o bójkach damskich z Dynastii: http://youtu.be/X7-fkCfFuuA
Grisza

Post autor: Grisza »

Czy wie ktoś czy puszczą Dynastię na TVP seriale bo przecież wygrała sondę
miała chyba z 49 %
A co do tej Rezydencji to czemu może będzie fajna choć dużo nie oczekuję po produkcji TVP. Mam nadzieje ze nie zabraknie tego czegoś. Oczywiście nie będzie to tak dobre jak dynastia ale choć trochę zbliżone
Grisza :)
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

aaaa :serce:
Miesiąc temu napisałem do Joan Collins, czyli Alexis i dziś dostałem odpowiedź :D
Wysłałem jej jedno zdjęcie, a ona dodała jeszcze jedno od siebie :P
Strasznie mnie to cieszy :)

Obrazek
Ostatnio zmieniony 2011-07-16, 00:43 przez Mareczek, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

A ja myślę, że ta "polska Dynastia" może być całkiem ciekawa. Naprawdę bardzo fajna obsada aktorska nam się szykuje.
A ja mam zamiar od września przypomnieć sobie oryginalną Dynastię, bo to jednak był naprawdę kultowy serial, a ja - jako że byłem jeszcze dzieciakiem - raczej pamiętam go przez mgłę i kojarzę tylko pojedyncze sceny. Największe wrażenie robiła na mnie Alexis, bardzo podobała mi się Krystle, ich walki i bójki były fantastyczne...
ODPOWIEDZ