Post autor: DeaconFan »

Tomala pisze:Alex, jesteś strasznie przewrażliwiony. Nikt nie chce nikogo prowokować, tylko małe nawiązanie, a ty już się wielce obruszasz i dobudowujesz całą historię.
Podpisuję się pod tym.
Naprawdę nie sądziłem, że moje małe nawiązanie wywoła takiego obruszenie... :roll:

Wracając do tematu to dodam jeszcze, że podoba mi się postawa Ridge'a, który o dziwo nie chce tak jak radzi mu Stephanie wnieść oskarżenia przeciwko Rickowi. :wink:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Administrator
Administrator

Post autor: Dawidek »

Wracajmy do tematu.

Wystarczyło słówko Owena i Eric poleciał do Donny, jak na skrzydłach. Rozbawił mnie komentarz jego dziewczyny na temat modelki, która miałaby udawać Stephanie. ::loll::
Pomysł, by Rick wyjechał na jakiś czas wcale nie jest taki głupi. Oddzielenie Ricka od Ridge'a pomogłoby przynajmniej w części zagoić rany po śmierci Phoebe. Rickowi także by ten wyjazd dobrze zrobił. Nie musi on być przecież na stałe - tylko na 2-3 miesiące.
Administrator
Administrator

Dzisiejszy odcinek można podsumować jednym słowem: piękny. :cry: :serce:

Wreszcie pojawił się mały Dino. :wink:

Dość smutne te świąteczne odcinki, no ale wiadomo czym to jest spowodowane.
Fajnie, że pojawili się dawno niewidziani Alexandria i Dominick zwany niegdyś także Dino. Niestety od dłuższego czasu nie dane nam jest oglądać scen Thorne'a i Felicii ze swoimi pociechami.
Szkoda, że u Marone'ów nie zebrało się więcej Loganów. Mogliby być tam też Stephen i Beth. :wink:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Administrator
Administrator

Faktycznie, zabrakło Beth i Stephena. Może zdecydowali się na samotne spędzenie świąt. :wink:

Dzisiejszy drugi odcinek też bardzo fajny, ale zaryzykuję stwierdzeniem, że Nick i Katie trochę zepsuli ten odcinek. Oświadczyny mogły być w innym odcinku. :wink: Na dodatek, Katie jest 4 bohaterką, której Marone się oświadcza...
Administrator
Administrator

Średnio mi się podoba ewentualny związek Steffy i Ricka. Przypomina mi się tutaj, jak swoje namiętności ukrywali przed światem Rick i Phoebe. Mam nadzieję, że zakończyli ten romans.
Coś mi się wydaje, że ta kolekcja serfingowa odniesie spory sukces. :twisted:
Ślub Ridge'a i Brooke na krótko po śmierci Phoebe, jest wg nie niestosowny. Powinni dłużej poczekać.

Post autor: Adex-fan Brooke »

Ridge trafnie podsumował swoje relacje z Taylor i Brooke w poniedziałkowym odcinku - przyznał że zawsze będzie kochać i będzie związany z Taylor, ale Brooke jest dla niego WSZYSTKIM :) miał wolny wybór pierwszy raz bez manipulacji, nawet można powiedzieć przewagę miała Taylor z którą teraz życie jawiłoby się jako mniej skomplikowane, ale wybrał tę, którą bardziej kocha, tę która jest dla niego wszystkim. Dla uściślenia nazwał ją w oryginale miłością swojego życia, ale kilka odcinków wstecz nazwał swoim życiem czyli pasuje tłumaczenie wszystkim bo ten sam przekaz w zasadzie.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Dawno nie było chyba żadnego pokazu. W dzisiejszym odcinku więc jak dla mnie mieliśmy takie fajne urozmaicenie. :) Ogólnie bardzo lubię pokazy, ten mi się w miarę podobał. Chociaż np. te czapki wzbudzały mój śmiech niekiedy... :lol: No, ale może się nie znam. ;) Donna miała fajne wejście. Czekałem tylko, żeby zobaczyć minę Pameli, która znowu mnie rozwaliła tym jak szydełkowała siedząc na widowni. :lol: Szydełkowanie to jak widać jej nowe ulubione zajęcie oprócz pieczenia słynnych cytrynowych ciasteczek. :lol:
Sceneria przygotowana na ślub bardzo mi się podoba. Jednak głupio jak dla mnie, że chyba nie będzie żadnych gości najwidoczniej.

Post autor: fanka mns »

DeaconFan pisze:Chociaż np. te czapki wzbudzały mój śmiech niekiedy... :lol: No, ale może się nie znam. ;)
Dokladnie mialam to samo!
Juz myslalam, ze tak moda sie zmienila i ja nie nadazam, bo za czasow mojej mlodosci na plaze chodzilo sie w klapkach, bikini w piekne wzory lub faceci w kapielowkach zwanych przez moja latorosl jajogniotami i smarowalo sie zwykla nivea bez filtrow wszelkich a tu takie cuda ::plask wczolo: zwlaszcza obuwie na pokazie typowo plazowe ::loll:: i czapki, ktore zdaje sie byly hitem tej zimy ::rad::

Poza tym Rick od dlugiego czasu niemilosiernie mnie wkurza a Thorna juz nie lubie , choc mam jego avatar ale.....zapomnialam jak to sie zamienia :zmiesz::
Administrator
Administrator

[quote+"fanka mns"]jajogniotami[/quote]

Prawie umarłem ze śmiechu. ::loll:: ::loll:: Gratuluję inwencji.

Lubię pokazowe odcinki, więc obejrzałem dzisiejszy pokaz z przyjemnością i z dużym zainteresowaniem.
Rozwaliła mnie mina Pam, kiedy zobaczyła, że Donna ma na sobie jej wydziergane dzieło. :zeby: Może dobrym pomysłem byłoby zatrudnić Pam do tworzenia takich dzieł. Zajęta pracą, nie myślałaby o knowaniach. :wink:
Podoba mi się ta ślubna sceneria. Faktycznie, tłumów na tym ślubie chyba nie będzie.
To w sylwka się w FC pracuje? ::ke:: Szczególnie wieczorem, kiedy sie powinno witać Nowy Rok. Fajną kolację Donnie przygotował Eric. Rzadko to jest u mnie, ale trochę mi było żal Stephanie.

Piękny był ten ślub Brooke i Ridge'a mimo, iż dziwny bez nikogo. jednak to serce z piasku z ich imionami robiło największe wrażenie. Pewnie fanów pary Tridge skręca z zazdrości. :P
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Jedynie sceneria była piękna (to serce w piasku) i ich stroje rzecz jasna, poza tym nic specjalnego. Nudne wyznania miłości, jakich słyszeliśmy już wiele no i jeszcze takie udziwnienie, że bez księdza i świadków. Może scenarzyści pójdą wkrótce jeszcze dalej i może będzie ślub na odległość (pan młody w innym miejscu i panna młoda w innym miejscu wyznający sobie miłość przez Skype'a heh), albo może pierwszy ślub w powietrzu (na pokładzie samolotu). Były śluby na statkach, więc dlaczego i nie w samolocie heh? :P
Ogólnie to ja wolę takie tradycyjne śluby - z księdzem, świadkami, gośćmi. :wink:

Post autor: Sexi Ricky »

Dla mnie ten ślub był beznadziejny. Co to za ceremonia bez pastora? ::kwasny:: Chyba jakieś kpiny. Jedynym ciekawym elementem tego wydarzenia był piękny krajobraz wokół, który mogliśmy podziwiać.

Dzisiaj Stephanie zachowała się oczywiście mega bezczelnie wchodząc bez pukania do sypialni i dobierając się do stanika Brooke, czasem się zdaje że nawet ją kręci Brooke tylko boi się przyznać :lol: Poza tym Pamela jest zbyt świrnięta, przecież jak pojawiła się w serialu to była normalna a bynajmniej spokojna, aczkolwiek zabawne i fajne te jej interakcje z Donną, obecnie nawet lepsze niż Brooke i Stephanie. Brooke świetnie przygadała Stephanie a ta potrafiła tylko głupie miny robić. Ogólnie Brooke pokazała się od dobrej ludzkiej strony po raz kolejny z tym, iż wysłała Ridge'a do Taylor. Szkoda, że przerywają odcinki na wakacje, ale dobre jest to, iż robią to po ślubie Brooke i Ridge'a, takie idealne zakończenie...chociaż jak wiemy Moda wróci, musi bo inaczej zbombardujemy Tvp1. :twisted: a ludzie co nie są w temacie pewnie lada dzień będą się cieszyć że wreszcie Moda się skończyła, ale trzeba będzie to przeczekać do września.

Post autor: Misia »

Nie bedzie Mody przez wakacje? :shock: ::kwasny:: Zawsze była,co im odbiło... ::kwasny:: :roll:
Team Hunter:)A jak!
ODPOWIEDZ