Post autor: Liason-fanka »

Ja obejrzalam kilka pierwszych odcinkow The Big Bang Theory, ale jakos mi nie podszedl ten serial. Skoro mowisz ze dalsze sezony sa duzo lepsze to moze kiedys sie skusze, ale na razie mam za duzo biezacych rzeczy do ogladania, hehe :D

Post autor: Goku »

Właśnie skończyłem oglądać najnowszy odcinek "Cougar Town" i muszę stwierdzić, że drugi sezon jak na razie jest jeszcze lepszy od pierwszego! :D I świetny pomysł twórców z tym dodawaniem dopisku do tytułu w czołówce ;). W tym momencie CT podoba mi się dużo bardziej niż "Modern Family", które się trochę popsuło moim zdaniem.

A "Better With You" jest jednak taki sobie. Można obejrzeć, pośmiać się i tyle. Nic specjalnego.

Post autor: Liason-fanka »

Ja jestem zachwycona nowym sezonem Cougar Town, jest naprawde genialny!!! A Modern Family obejrzalam 3 pierwsze odcinki 1 sezonu i jakos mnie nie zachwycily, wiec dalam sobie na razie spokoj...

Ech... Bez sensu! Po tym odcinku Cougar Town, który zostanie wyemitowany w tym tygodniu, następny zobaczymy dopiero w... kwietniu! ::kwasny:: Na jego miejsce w lutym 'wpycha się' nowy serial Matthew Perry'ego - "Mr. Sunshine". :evil:.

Źródło: http://tvbythenumbers.zap2it.com/2010/1 ... -map/74516

[EDIT]

Z tego co widzę w komentarzach, to najprawdopodobniej źle zinterpretowałem treść newsa. Możliwe, że Cougar Town wróci normalnie w styczniu i dopiero potem, od lutego będzie miało przerwę do kwietnia. Lepiej, choć i tak mi to nie pasuje :x.

Obejrzałem właśnie pierwszy odcinek "Mr. Sunshine" i mogę o nim napisać tyle, że jest naprawdę... nieśmieszny. Szkoda. Szkoda, że Perry marnuje się w czymś takim i szkoda, że przez coś takiego nie zobaczymy nowego "Cougar Town" aż do kwietnia :roll:.

Jeśli ktoś nie boi się oglądać serialu w języku angielskim(może się wspomagać angielskimi napisami, bo polskie są dopiero do bodajże dwóch odcinków i pewnie kolejne pojawią się z dużym opóźnieniem) to polecam serial "Happy Endings" :). Do tej pory ukazało się 5 odcinków i muszę przyznać, że po raczej średnim pilocie z odcinka na odcinek jest coraz lepiej, zabawniej i jeśli serial wciąż utrzyma taki poziom co dotychczas, może wkrótce przebić mój ulubiony z obecnie emitowanych sitcomów "Cougar Town"(oczywiście o ile dostanie 2 sezon, co jak na razie nie jest pewne).

Zwiastun - http://www.youtube.com/watch?v=jvZ8BcgWnUo

"Cougar Town" niestety nie wróci na jesień. Na trzeci sezon będzie trzeba poczekać do 2012. Nie wiadomo też w jaki dzień będzie wtedy emitowany. Środowe miejsce CT zostało zajęte przez "Happy Endings"(z czego się cieszę, bo to oznacza większą oglądalność dla HE, a ostatnio ten sitcom podoba mi się bardziej niż CT :)).

I korzystając z okazji, że tu piszę: Wczoraj amerykański FOX przedstawił swoją jesienną ramówkę. Moją uwagę przykuł szczególnie zwiastun "New Girl" - http://www.youtube.com/watch?v=RMULuNE8Kyw :lol:. To może być naprawdę świetny sitcom! :)

Post autor: Adex-fan Brooke »

Będzie nowy sitcom z Heather Locklear :) Nazwa to chyba Asystenci, gdzie czwórka asystentów będzie dbać o wizerunek swoich dwóch gwiazd w tym Heather.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Nie wiadomo czy będzie. Serial jeszcze nie dostał zamówienia, o tym czy dostanie przekonamy się jutro, gdy CBS ogłosi swoją ramówkę. Szanse są jednak właściwie zerowe, bo CBS zamówił już 6 nowych seriali i w przeciwieństwie do ABC(które w przyszłym sezonie będzie miało 13 premier :lol:) raczej nie znajdzie miejsca na więcej.

No i jak będzie ten serial z Heather czy nie??
Ogólnie to bardzo polecam wszystkim Pełną Chatę na Pulsie o 17.30! Super że powtarzają ten serial, jest dość zabawny, stare seriale mają urok.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Nie będzie. Projekt poszedł do kosza.

Wielka szkoda, seriale z Heather zawsze się fajnie ogląda choćby dla niej samej, chciałbym aby w czymś występowała.
Wczoraj polecałem Pełną Chatę a dziś był nudny odcinek, to mi przypomniało że czasem były nudne lub przesłodzone, ogólnie jednak warto poznać cały ten serial bo przeważają fajne odcinki. Oczywiście najbardziej lubię Jessy'ego on był obok małej Michelle największą gwiazdą tego serialu, szok ze to już tyle lat minęło od tego serialu a Olsenki grające Michaelle to już takie celebrytki po przejściach. Joey jest denerwujący, ni głupi ni mądry, w ogóle zapomniałem kim on dla nich był? Ogólnie mimo że oni tam nie byli gejami to prezentowali nietypowy model że 3 facetów wychowuje 3 dziewczynki. :)

Post autor: mailo »

Ja na Pulsie oglądam amerykańską "Pomoc domową" i dalej mnie śmieszy jak kiedyś:D A Teraz nawet podwójnie jak przypomnę sobie tą słabą polską podróbę.

Post autor: mailo »

Dzisiaj na Comedy Central Family od 7:00 do wieczora leci cały 1 sezon serialu Alf :)
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Post autor: B@r »

Oglądałem kilka odcinków. :)
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
ODPOWIEDZ