Blech fenomen Mroczków jeszcze nie minął tamten braciszek (Marcin) wygrał polsatowski "Show!Time" a teraz pewnie Rafałek wygra "Taniec z gwiazdami" a bardzo sobie widze odpuścił jego tańce sa coraz gorsze... Co do Oli to tuz po odejściu Anetki Kręglickiej kibicuje właśnie jej
Trzy osoby które zdobyły uznanie taneczne w moich oczkach to: Anetka K, Ola K, i Joanna J. 
Nobody does it better
Mnie się podobała Joasia Koroniewska - tańczyła bardzo ładnie.
Zwłaszcza ten drugi taniec z białym futrem mi się podobał. 
Kwaśniewską trzymają chyba rzeczywiscie, by jak najdłużej była oglądalność, ale tńczy tez fajnie.
Era Mroczków wkrótce minie - nie reprezentują ze sobą nic na wielkie gwiazdy...
Kwaśniewską trzymają chyba rzeczywiscie, by jak najdłużej była oglądalność, ale tńczy tez fajnie.
Era Mroczków wkrótce minie - nie reprezentują ze sobą nic na wielkie gwiazdy...
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.
Mary Alice Young.
No właśnie ciekawi mnie na ile głosują widzowie a na ile to jest ukartowane 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Wiedziałem ze Kwach dojdzie do finału, ale 100% ze nei wygra, tylko Mroczek. Nie, że MJM to ma tak wyglądać. Gdyby Kwachowa won to by były roomers!!
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Wydaje mi się, że ukartowane od samego początku. Założyłam się, z kumpelą że Kwaśniewska dojdzie do finału i wygrałamAdex-fan Brooke pisze:No właśnie ciekawi mnie na ile głosują widzowie a na ile to jest ukartowane
Mnie sie zdjae, ze nie wygra. Bedzie to wygladac, ze koljena twarz najabrdziej popularnego serialu w Polsce M jak Milosc poniownie wygra, a Kwoachowa bedzie dumnie stac na drugim miejscu, a jak wygra to wiadomo, ze ukartowane i jak bedą plotki to tępe gazty jak Gala czy inne syfy szybko to zakamuflują lub życie na gorąco itp - w co wątpie będą drążyć temat.
Mnie osobiście taniec Mroczka podoba się od samego początku, ale to co zobaczyłam w ostatnią niedzielę nie było nawet fajne. On zdecydowanie nadaje się do szybkich, żywiołowych tańców. Wtedy pokazuje na co go stać. Ostatnii jego występ uważam za klapę. Uratowała go popularność wśród widzów serialu M jak Miłość. Jeżeli byłby brany pod uwagę tylko taniec a nie popularność to sądzę że by odpadł. Ale na szczęście się tak nie stało i będę trzymać za niego kciuki w finale. Muszę przyznać że Kwaśniewska też niezle się roztańczyła. Szykuje nam się interesujący finał 
Wszystko ma kiedyś swój koniec, ale nie "Moda na sukces"! 
Co wy chcecie od tej Oli
.Powiedzcie mi prosze czemu tak ostro czy tylko dlatego,ze jest córką byłego prezydenta?Wg mnie ona ma przekichane bo nawet jakby zatańczyła super a Mroczek źle to i tak jeślioby wygrała to będą nieustające plotki na temat tego,ze to było ukartowane.Szkoda,bo to niesprawiedliwe.Ona się tak trzyma w tym programie też dzięki Maserakowi który jest fajniutki 
Widziałem, ze ktoś się znadzje tutaj, kto nie bedzie miał nic przeciwko Kwachowej. Mnie tam ona wisi, jednak to było takie przewidywalne, ze odstanie sie do finału.