Szymon Majewski Show

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Czemu dzisiaj nie było Majewskiego ani tydzień temu? :(
Goku

Post autor: Goku »

Zapewne dlatego, że skończył się sezon ;). O ile dostanie następny, to kolejne odcinki będą w marcu.
Awatar użytkownika
mailo

To tam są w ogóle jakieś sezony? :lol: Ciekawe czemu w takim razie Wojewódzki ciągle jest? Tam nie ma sezonów?
Goku

Też ma sezony. Obecnie emitowane są powtórki(zresztą godzinę później niż zazwyczaj), nie odcinki premierowe ;).
Awatar użytkownika
mailo

Jakoś nigdy nie zwróciłem na to uwagi. Pamietam tylko, że na wakacje zawsze była przerwa i powtórki, ale to dotyczyło wszystkich programów. No to do marca....
Awatar użytkownika
Sexi Ricky

Post autor: Sexi Ricky »

Większość programów, show i seriali ma zawsze dwie przerwy w roku podczas emisji. Jedna to oczywiście wakacyjna. Druga zaś trwa od grudnia do marca. Oczywiście są np. takie seriale, które emitowane są mimo przerwy(Na Wspólnej, Majka). Jednak większość pożądanych programów już się skończyła m.in. Mam Talent, Top model, Kuba wojewódzki, Majewski show.
Awatar użytkownika
mailo

O ile w takich programach jak Mam Talent to ta przerwa jest dla mnie zrozumiała , bo kończy sie po prostu edycja, ktoś wygrywa i koniec, to w związku z talk-show to trochę dziwne. Przecież nie zabraknie nagle gości do zapaszania:) Powinna być wg mnie tylko wakacyjna przerwa.

Goku - a czemu Majewski ma nie dostać następnego sezonu. Są jakieś plotki? Wiem że wywalili program Pospieszalskiego ale to z TVP.
Goku

Plotek nie ma, ale jest spadająca oglądalność. Obecnie TVN podczas emisji programu Majewskiego przegrywa z programem Lisa na TVP2 oraz z filmami na Polsacie(dla porównania - Kuba Wojewódzki mimo że ma mniejszą oglądalność, to w swoim czasie antenowym jest liderem i bardziej opłaca się stacji). Ale pewnie i tak dostanie kolejny sezon.
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

W ostatnim odcinku SMS Factor wymiata! Hahahaha :D Świetny pomysł,a Bartek Kasprzykowski w roli Czesława...sobowtór :zeby:
http://www.youtube.com/watch?v=-1kmy7Q0 ... ideo_title
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

Dzięki Gabra za link, bo właśnie chciałam to obejrzeć :D Super im to wyszło :D
Tomala

Post autor: Tomala »

Powiedziałbym, że bardzo kiepska jest ta cała parodia. Czesław owszem jest bardzo podobny i z wyglądu i w tym jak mówi, ale to nie jest śmieszne. Wojewódzki z wyglądu też podobny, te teksty zupełnie w jego stylu, ale jednak Kuba nie ma takiego pedałkowatego głosu. Ela z wyglądu bardzo podobna, a mówi zupełnie inaczej. O Korze się nie wypowiem, bo nigdy nie oglądałem tego "Must Be The Music" i nie wiem jak ona się tam zachowuje :lol:
Awatar użytkownika
mailo

Gabra-Sheila pisze:W ostatnim odcinku SMS Factor wymiata! Hahahaha :D Świetny pomysł,a Bartek Kasprzykowski w roli Czesława...sobowtór :zeby:
http://www.youtube.com/watch?v=-1kmy7Q0 ... ideo_title
Najlepsza była Ramonka ::loll:: Ogólnie Czesław im wyszedł super, szczególnie jego bełkotanie bez sensu:D
Awatar użytkownika
mailo

Nistaty Szymon Majewski Show znika z ramówki :( http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/zn ... wy-program

Szkoda bo lubiłem ten program. Najlepsze były Rozmowy w Tłoku, o których często dyskutowaliśmy na forum.
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Powróci wiosną 2012 - jak poinformał TVN na swoim oficjalnym profilu :wink:
A poza tym nowy program ADHD będzie dotyczył tylko "Rozmów w tłoku" :D
Wobec tego nie jestem jakoś szczególnie załamany - bo ostatnio pozimo zapraszanych gości i tak był bardzo niski :roll:
Więc czekam na ten nowy program i mam nadzieję, że się nie zawiodę :)
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Z tego artykułu wynika, że to tylko przerwa, a w zamian będzie podobny program. :wink: Więcej "Rozmów w tłoku" to zmiana na lepsze jak dla mnie, zobaczymy, co z tego wyjdzie. :wink:
ODPOWIEDZ