Taniec z gwiazdami

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.

Czy będzie Ci brakowało Ewy Kasprzyk jako jurorki?

Czas głosowania minął 2026-07-01, 22:00

Tak
1
17%
Nie
3
50%
Obojętne mi to
2
33%

Liczba głosów: 6
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Bo forum coś się wiesza i kliknąłem 3 razy myśląc, iż nie działa :lol: może wiwi usunie jak tu dotrze :) Ogólnie to po prostu Polska musi zazwyczaj wszystko spaprać, zagraniczne edycje to mają prawdziwe najwyżej przybladłe gwiazdy a u nas w jednym show produkują Szpaka a w drugim go biorą jako gwiazdę :lol: żenada, aczkolwiek pewnie będzie to barwna postać tej edycji.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Goku

Post autor: Goku »

Mareczek pisze:Teraz program powinien się nazywać "Taniec z pseudogwiazdami" ::jezyk::
Raczej "Taniec z tancerzami z Tańca z Gwiazdami". Bo za jakiś czas pewnie ze znanymi tancerzami zaczną tańczyć przypadkowi ludzie 'z ulicy' :lol:.
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

To prawda :lol:
Moja babcia już od paru edycji myli gwiazdy z tancerzami i zawsze uważa, że Maserak, Janochowska czy Głogowska to gwiazdy :P
Nawiasem mówiąc szkoda, że nie zaprosili Herbuś jako gwiazdy :lol:
Awatar użytkownika
BeLieF

Post autor: BeLieF »

Mareczek pisze:Nawiasem mówiąc szkoda, że nie zaprosili Herbuś jako gwiazdy :lol:
I by na 100% wygrała program :lol: ::loll:: :mrgreen:
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Moim zdaniem wcale nie jest tak źle. Może dlatego, że ja bardzo dobrze kojarzę tych, których wy nie kojarzycie - min Wendzikowską. Najgorsza pod względem rozpoznawalności "gwiazd" była wg mnie 9 edycja.
Awatar użytkownika
BeLieF

Ja wszystkich akurat kojarzę, więc nie jest tak źle :)
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Ja kojarzę wszystkich z wyjątkiem Urbańskiego (oprócz tego, że to ex-mąż Skrzyneckiej to kim on jest tak w ogóle?), Marty Krupy i Stanisława Karpiela Bułecki.
Ciekawi mnie jak sobie poradzą Weronika Marczuk, Bill z SMS oraz Szpak. :P
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
BeLieF

Ja kojarzę wszystkich z wyjątkiem Urbańskiego (oprócz tego, że to ex-mąż Skrzyneckiej to kim on jest tak w ogóle?)
Dawniej był policjantem chyba. Obecnie prowadzi jakiś program na TVN Turbo :wink:
Awatar użytkownika
mailo

DeaconFan pisze:Ja kojarzę wszystkich z wyjątkiem Urbańskiego (oprócz tego, że to ex-mąż Skrzyneckiej to kim on jest tak w ogóle?), Marty Krupy i Stanisława Karpiela Bułecki.
:P
Ja identycznie. Ta trójka ma po prostu tylko sławnych krewnych :lol:
Mareczek pisze:Nawiasem mówiąc szkoda, że nie zaprosili Herbuś jako gwiazdy :lol:
Kiedyś Galiński w Maglu Towarzyskim powiedział właśnie, że jakby Herbuś pojawiła sie w programie to juz tylko jako gwiazda :lol:
Awatar użytkownika
mailo

Chociaż Marta Krupa nie jest może wielką gwiazdą to jak zobaczyłem jej fotki...mmm chyba wyślę na nią SMS'a :P 8)
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
BeLieF

Wg. mnie ładniejsza od 'Dżoanny" :wink:

A wiecie że Urbańska i Józefowicz zażądali aby w TzG odbyła się prapremiera ich musicalu czy czegoś tam? :) Inaczej nie zgodzili by się na propozycje by Nati prowadziła TzG a Józefowicz został jurorem ;) Tak więc Natasza będzie nie tylko prowadzić TzG ale też tańczyć ::rad:: Czułem że tak będzie ::jezyk::

Źródło: tygodnik "Party", który dziś przejrzałem na szybko
Awatar użytkownika
mailo

Skisły pisze:Wg. mnie ładniejsza od 'Dżoanny" :wink:

A wiecie że Urbańska i Józefowicz zażądali aby w TzG odbyła się prapremiera ich musicalu czy czegoś tam? :) Inaczej nie zgodzili by się na propozycje by Nati prowadziła TzG a Józefowicz został jurorem ;) Tak więc Natasza będzie nie tylko prowadzić TzG ale też tańczyć ::rad:: Czułem że tak będzie ::jezyk::

Źródło: tygodnik "Party", który dziś przejrzałem na szybko
Oni są pierdolnięci. Chcą przerobić TzG w "Przebojową noc" gdzie cyrkówka z zespołem odstawiała "show" ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Odważne wyznanie nowej jurorki TzG - Jolanty Fraszyńskiej - "nie znam się na tym" :lol:

http://ochyachy.pl/5639890310619942130/ ... edium=main

Nie no, naprawdę mogliby kogoś innego zaangażować do jury. Lubię Fraszyńską, ale poza tym że ona nie zna się na tańcu to jeszcze nie rozumiem kompletnie z jakiej paki ona? Przecież ostatnio kompletnie nie było jej nigdzie widać. :roll: Ja rozumiem jakby w jury zasiadła np. Doda, albo Maryla Rodowicz (na pewno przyciągnęłoby to nowych widzów), ale Fraszyńska... :roll: Nie wiem komu wpadł do głowy taki pomysł.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
BeLieF

Odważne wyznanie nowej jurorki TzG - Jolanty Fraszyńskiej - "nie znam się na tym" :lol:
Skoro się nie zna, to po cholerę pcha się do TzG? :lol:
Awatar użytkownika
misiek12345

Post autor: misiek12345 »

Ale to już pewne, ze jurorką będzie Fraszyńska? O, matko.. :mrgreen:
'Diversi nihil a me alienum puto'

http://www.youtube.com/user/michalg1991 - mój kanał na YT
http://www.youtube.com/user/bbmocked - kanał poświęcony B&B :)
ODPOWIEDZ