Taniec z gwiazdami

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.

Czy będzie Ci brakowało Ewy Kasprzyk jako jurorki?

Czas głosowania minął 2026-07-01, 22:00

Tak
1
17%
Nie
3
50%
Obojętne mi to
2
33%

Liczba głosów: 6
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Najlepiej jak Gąs powiedział, że miał kiedyś takie włosy jak Szpak ::cojest::
kamilabuziaczek

Post autor: kamilabuziaczek »

A ktoś pamięta Mołek jako prowadządzącą Taniec z gwiazdami.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Oczywiście, Mołek byla genialna, jako prowadząca :D Szczególnie, jak Urbański chciał z nią tańczyć, a ona nie chciała i tak sztywno go trzymała. Ale kilak razy zatańczyli razem na początku.

Bardzo się cieszę, że Kacper Kuszewski wygrał :D Bardzo go lubię. Kibicuję właśnie jemu, Pakosińskiej, Zielinie.
Szpak jest wielką pomyłką. Podobnie, jak Natasza i Józefowicz.
Fraszka całkiem dobrze się odnalazła za to w jury :)
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

Moja mama miała dokładnie taki wyraz twarzy, kiedy zobaczyła dzisiejszą kreację Nataszy ---> ::cojest::
Po chwili zapytała mnie: "Czy ona ma plecak na plecach?" ::loll:: ::loll:: ::loll::
Faktycznie, te lamówki (czy co to w ogóle było) tak wyglądały ::plask wczolo:

W dzisiejszym odcinku fajnie odnalazła się Fraszyńska - pozytywnie wypadła :wink:
Za to Józefowicz chaotycznie gadał jakieś bzdury ::jezyk:: ::plask wczolo:

Z tańczących pań najbardziej podobała mi się Wendzikowska i Pakosińska.
Cieszę się, że została Kisio, ale to głównie ze względu na Łukasza :serce:

Szkoda mi się zrobiło Krupy, kiedy zaczęła płakać.
Byłam zaskoczona, że akurat oni odpadli, bo wcale nie tańczyli źle.
Byłam przekonana, że odpadnie Jagna, a tu taka niespodzianka :shock:
Grisza

Post autor: Grisza »

Uważam że to wielka pomyłka że Matta odpadła z programu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bardzo mi szkoda było jak płakała nawet sam już poczułem taki smutek i myślę ze to jest naprawdę szczera dziewczyna ale że jest ładna i mieszka w Los Angeles to ludzie są nastawieni na nie. Dla mnie Jagna powinna odpaść była pokraką , tańczyła jak lalka na drutach którą kieruje napróty żul z pod ławki. Co Do Kisio była poprawnie ale nie jakieś rewelacji. Reszta fajnie i miło. Natomiast Marta zatańczyła z klasą i miło oglądało się tak dobry pokaz. ::kwasny:: ::kwasny::
Grisza :)
Awatar użytkownika
Omar

Post autor: Omar »

Marta odpadła? Nie oglądałem wczoraj, ale w takim razie moja przygoda z tą edycją kończy się zanim się jeszcze na dobre rozpoczęła. ::kwasny:: Dziękuję, dobranoc.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Omar pisze:Marta odpadła? Nie oglądałem wczoraj, ale w takim razie moja przygoda z tą edycją kończy się zanim się jeszcze na dobre rozpoczęła. ::kwasny:: Dziękuję, dobranoc.
mailo chyba też jest niepocieszony.

Wczoraj widziałem jedynie kulisy tej edycji. Marta Krupa wydała mi się bardzo sympatyczną dziewczyną. Nie widziałem jednak jak tańczy. W sumie to bardziej niż uczestnicy ciekawią mnie nowi jurorzy i prowadząca. Fraszyńska dalej tak sypie dziesiątkami jak w pierwszym odcinku? Irytuje mnie to... Jak widziałem niektóre wypowiedzi Józefowicza to chyba z sensem gadał. :wink: I jak w drugim odcinku wypadła Natasza? :P
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
mailo

Tak smutno mi trochę:( Wg mnie Marta nie tańczyła gorzej niż inne, poziom był wyrównany (chyba tylko Pawlovic coś się przyczepiła do "ramy" ale było ok). Niestety chyba ona jest naprwdę bardzo mało znana w Polsce, jak ktoś nie oglądał jej u Wojewódzkiego to pewnie nie wie w ogóle kto to jest. A szkoda bo jest sympatyczna i ładna.
Pocieszam się tym, że w tej edycji w ogóle wszystkie kobiety są ładne i jest na co popatrzeć ( szczególnie Wendzikowska ), mają super figury jak zauważyła Pawlovic jakby robili casting do Top Model :lol:
Goku

Post autor: Goku »

Nie lubię sióstr Krupa, ale gdyby się tak bliżej przyjrzeć tym wszystkim programom, to można znaleźć jeszcze jeden powód szybkiego odpadnięcia Marty. W końcu "nie będzie Hameryka pluć nam w twarz!", zwyciężczyni musi pochodzić z Pcimia Dolnego, mieć przed programem nadwagę(którą w czasie wakacyjnych treningów powinna spalić, a przez kolejne tygodnie programu mówić o tym jak to się czuła jak baryła, a teraz czuje się sexy) i zostać porzucona przez męża/zwolniona z pracy/przejść przez jakieś inne traumatyczne przeżycia, by pokazać jaka to jest swojska i 'nasza'.

Kto wygra? Hmm... - http://www.pudelek.pl/artykul/34572/czu ... ym_walcze/
Grisza

Post autor: Grisza »

Zagrzały fan tanio sprzedawającej się Zielińskiej. To tylko chiwla ta jej super sława już zrzuciła parę kilo i nowa fryzura w końcu dorwała jakiegoś lepszego stylistę i ho ho .
A co do Urbańskiej to myślę że lepiej niż w 1 odcinku , ale musi się jeszcze poczuć
Grisza :)
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

Ja nie wiem co wczoraj wyprawiał pan Józefowicz, bo kompletnie się z nim nie zgadzałam. Jakby trochę robił na przekór Pavlović, a 10 dla Szpaka to było totalne przegięcie.
Cieszę się, że odpadł ten Kazik ;)
Natasza coraz lepiej, ale i tak wciąż się strasznie stresuje.
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

Józefowicz to jakaś porażka ::plask wczolo:
Wczoraj wyraźnie było widać, że w jury jest jakiś konflikt pomiędzy nim, a Galińskim i Pavlović ::ok::
Zresztą z Gąsowskim to on też nie jest chyba w najlepszej komitywie, bo cały czas się go czepiał ::plask wczolo:
Prostackie to było i tyle ::jezyk::

Mnie z kolei szkoda tego Kazika, bo fajny facet z niego :wink:
Taki sympatyczny, z pocuciem humoru :wink:
No ale oceniając taniec, to faktycznie nie bardzo mu szło ::jezyk:: :wink:

Byłam zaskoczona, że do odpadnięcia był Staszek, bo ten jego jive całkiem fajny był, a facet ma dryg do tańca ::ok:: :wink:
Awatar użytkownika
mailo

No włąśnie to było dobre Iwona Pawlovic - 1 Janusz Józefowicz - 10 :lol: Oni nie zgodzą się tak jak Piróg i Egurola w YCD. Jak powiedział kiedyś Piróg w wywiadzie - on podchodzi do tańca artystycznie i emocjonalnie, a Egurola - technicznie i turniejowo. I tu jest to samo - nigdy się nie dogadają.
Weronika Marczuk -Pazura wg mnie za surowo oceniona, a Bill za wysoko (śmiać mi się z niego zawsze chce). Kacper Kuszewski może i dobrze tańczy ale jakiś taki ciotowaty trochę jest. Kordek wylewa żale w telewizji, ale do takich scen chyba już się przyzwyczailiśmy, a Zielińska i Maserak są zbyt pewni siebie. Mogą się przejechać na tym niestety.
Awatar użytkownika
mailo

Stwierdzam, że z Urbańskiej i Józefowicza to naprawdę dobrana para. Ona próbuje udawać, że ma dystans do siebie (tragedia) a on całkowicie nie ma dystansu do siebie i nawet tego nie ukrywa, typowy burak. Jak Gąsowski zażartował, że jest największym pantoflarzem, to wiadomo, że to był żart (chyba każdy wie że to Natasza jest pod jego wpływem, zapatrzona w "mistrza") a on zrobił minę jakby nie wiedział o co chodzi.
Myślałem, że Bill i Pakośińska to tak się ciągle śmieją tylko w swoich programach czy kabaretach a oni tak na serio się szczerzą cały czas :lol: Kordek niech już przestanie biedolić, że mu było ciężko i że ma kredyty :roll: bo straci sympatię widzów a tańczy nieźle. Uśmiałem się z Kuszewskiego (Marka z "M jak miłość") i tej jego stylizacji i jakie do tego robił miny ::loll:: Maserak jak zwykle żądny wygranej poniewiera tą biedną Zielińską, no ale efekty są. Szpak niech się cieszy, że trafił na tancerkę, która mu pozwala na ten cały "teatr" i wyrażanie siebie, a Wendzikowska to chyba z tym swoim partnerem ma romans :lol:
Goku

Post autor: Goku »

Poniekąd offtopowo, ale co do Pakosińskiej - świetny wywiad: http://www.wysokieobcasy.pl/wysokie-obc ... panna.html ! :: bow ::
ODPOWIEDZ