Taniec z gwiazdami
-
kamilabuziaczek
Oczywiście, Mołek byla genialna, jako prowadząca
Szczególnie, jak Urbański chciał z nią tańczyć, a ona nie chciała i tak sztywno go trzymała. Ale kilak razy zatańczyli razem na początku.
Bardzo się cieszę, że Kacper Kuszewski wygrał
Bardzo go lubię. Kibicuję właśnie jemu, Pakosińskiej, Zielinie.
Szpak jest wielką pomyłką. Podobnie, jak Natasza i Józefowicz.
Fraszka całkiem dobrze się odnalazła za to w jury
Bardzo się cieszę, że Kacper Kuszewski wygrał
Szpak jest wielką pomyłką. Podobnie, jak Natasza i Józefowicz.
Fraszka całkiem dobrze się odnalazła za to w jury
- kimberly1990
Moja mama miała dokładnie taki wyraz twarzy, kiedy zobaczyła dzisiejszą kreację Nataszy --->
Po chwili zapytała mnie: "Czy ona ma plecak na plecach?"
Faktycznie, te lamówki (czy co to w ogóle było) tak wyglądały
W dzisiejszym odcinku fajnie odnalazła się Fraszyńska - pozytywnie wypadła
Za to Józefowicz chaotycznie gadał jakieś bzdury
Z tańczących pań najbardziej podobała mi się Wendzikowska i Pakosińska.
Cieszę się, że została Kisio, ale to głównie ze względu na Łukasza
Szkoda mi się zrobiło Krupy, kiedy zaczęła płakać.
Byłam zaskoczona, że akurat oni odpadli, bo wcale nie tańczyli źle.
Byłam przekonana, że odpadnie Jagna, a tu taka niespodzianka
Po chwili zapytała mnie: "Czy ona ma plecak na plecach?"
Faktycznie, te lamówki (czy co to w ogóle było) tak wyglądały
W dzisiejszym odcinku fajnie odnalazła się Fraszyńska - pozytywnie wypadła
Za to Józefowicz chaotycznie gadał jakieś bzdury
Z tańczących pań najbardziej podobała mi się Wendzikowska i Pakosińska.
Cieszę się, że została Kisio, ale to głównie ze względu na Łukasza
Szkoda mi się zrobiło Krupy, kiedy zaczęła płakać.
Byłam zaskoczona, że akurat oni odpadli, bo wcale nie tańczyli źle.
Byłam przekonana, że odpadnie Jagna, a tu taka niespodzianka
Uważam że to wielka pomyłka że Matta odpadła z programu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bardzo mi szkoda było jak płakała nawet sam już poczułem taki smutek i myślę ze to jest naprawdę szczera dziewczyna ale że jest ładna i mieszka w Los Angeles to ludzie są nastawieni na nie. Dla mnie Jagna powinna odpaść była pokraką , tańczyła jak lalka na drutach którą kieruje napróty żul z pod ławki. Co Do Kisio była poprawnie ale nie jakieś rewelacji. Reszta fajnie i miło. Natomiast Marta zatańczyła z klasą i miło oglądało się tak dobry pokaz.

Bardzo mi szkoda było jak płakała nawet sam już poczułem taki smutek i myślę ze to jest naprawdę szczera dziewczyna ale że jest ładna i mieszka w Los Angeles to ludzie są nastawieni na nie. Dla mnie Jagna powinna odpaść była pokraką , tańczyła jak lalka na drutach którą kieruje napróty żul z pod ławki. Co Do Kisio była poprawnie ale nie jakieś rewelacji. Reszta fajnie i miło. Natomiast Marta zatańczyła z klasą i miło oglądało się tak dobry pokaz.
Grisza 
mailo chyba też jest niepocieszony.Omar pisze:Marta odpadła? Nie oglądałem wczoraj, ale w takim razie moja przygoda z tą edycją kończy się zanim się jeszcze na dobre rozpoczęła.Dziękuję, dobranoc.
Wczoraj widziałem jedynie kulisy tej edycji. Marta Krupa wydała mi się bardzo sympatyczną dziewczyną. Nie widziałem jednak jak tańczy. W sumie to bardziej niż uczestnicy ciekawią mnie nowi jurorzy i prowadząca. Fraszyńska dalej tak sypie dziesiątkami jak w pierwszym odcinku? Irytuje mnie to... Jak widziałem niektóre wypowiedzi Józefowicza to chyba z sensem gadał.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Tak smutno mi trochę:( Wg mnie Marta nie tańczyła gorzej niż inne, poziom był wyrównany (chyba tylko Pawlovic coś się przyczepiła do "ramy" ale było ok). Niestety chyba ona jest naprwdę bardzo mało znana w Polsce, jak ktoś nie oglądał jej u Wojewódzkiego to pewnie nie wie w ogóle kto to jest. A szkoda bo jest sympatyczna i ładna.
Pocieszam się tym, że w tej edycji w ogóle wszystkie kobiety są ładne i jest na co popatrzeć ( szczególnie Wendzikowska ), mają super figury jak zauważyła Pawlovic jakby robili casting do Top Model
Pocieszam się tym, że w tej edycji w ogóle wszystkie kobiety są ładne i jest na co popatrzeć ( szczególnie Wendzikowska ), mają super figury jak zauważyła Pawlovic jakby robili casting do Top Model
Nie lubię sióstr Krupa, ale gdyby się tak bliżej przyjrzeć tym wszystkim programom, to można znaleźć jeszcze jeden powód szybkiego odpadnięcia Marty. W końcu "nie będzie Hameryka pluć nam w twarz!", zwyciężczyni musi pochodzić z Pcimia Dolnego, mieć przed programem nadwagę(którą w czasie wakacyjnych treningów powinna spalić, a przez kolejne tygodnie programu mówić o tym jak to się czuła jak baryła, a teraz czuje się sexy) i zostać porzucona przez męża/zwolniona z pracy/przejść przez jakieś inne traumatyczne przeżycia, by pokazać jaka to jest swojska i 'nasza'.
Kto wygra? Hmm... - http://www.pudelek.pl/artykul/34572/czu ... ym_walcze/
Kto wygra? Hmm... - http://www.pudelek.pl/artykul/34572/czu ... ym_walcze/
- kimberly1990
Józefowicz to jakaś porażka
Wczoraj wyraźnie było widać, że w jury jest jakiś konflikt pomiędzy nim, a Galińskim i Pavlović
Zresztą z Gąsowskim to on też nie jest chyba w najlepszej komitywie, bo cały czas się go czepiał
Prostackie to było i tyle
Mnie z kolei szkoda tego Kazika, bo fajny facet z niego
Taki sympatyczny, z pocuciem humoru
No ale oceniając taniec, to faktycznie nie bardzo mu szło
Byłam zaskoczona, że do odpadnięcia był Staszek, bo ten jego jive całkiem fajny był, a facet ma dryg do tańca

Wczoraj wyraźnie było widać, że w jury jest jakiś konflikt pomiędzy nim, a Galińskim i Pavlović
Zresztą z Gąsowskim to on też nie jest chyba w najlepszej komitywie, bo cały czas się go czepiał
Prostackie to było i tyle
Mnie z kolei szkoda tego Kazika, bo fajny facet z niego
Taki sympatyczny, z pocuciem humoru
No ale oceniając taniec, to faktycznie nie bardzo mu szło
Byłam zaskoczona, że do odpadnięcia był Staszek, bo ten jego jive całkiem fajny był, a facet ma dryg do tańca
No włąśnie to było dobre Iwona Pawlovic - 1 Janusz Józefowicz - 10
Oni nie zgodzą się tak jak Piróg i Egurola w YCD. Jak powiedział kiedyś Piróg w wywiadzie - on podchodzi do tańca artystycznie i emocjonalnie, a Egurola - technicznie i turniejowo. I tu jest to samo - nigdy się nie dogadają.
Weronika Marczuk -Pazura wg mnie za surowo oceniona, a Bill za wysoko (śmiać mi się z niego zawsze chce). Kacper Kuszewski może i dobrze tańczy ale jakiś taki ciotowaty trochę jest. Kordek wylewa żale w telewizji, ale do takich scen chyba już się przyzwyczailiśmy, a Zielińska i Maserak są zbyt pewni siebie. Mogą się przejechać na tym niestety.
Weronika Marczuk -Pazura wg mnie za surowo oceniona, a Bill za wysoko (śmiać mi się z niego zawsze chce). Kacper Kuszewski może i dobrze tańczy ale jakiś taki ciotowaty trochę jest. Kordek wylewa żale w telewizji, ale do takich scen chyba już się przyzwyczailiśmy, a Zielińska i Maserak są zbyt pewni siebie. Mogą się przejechać na tym niestety.
Stwierdzam, że z Urbańskiej i Józefowicza to naprawdę dobrana para. Ona próbuje udawać, że ma dystans do siebie (tragedia) a on całkowicie nie ma dystansu do siebie i nawet tego nie ukrywa, typowy burak. Jak Gąsowski zażartował, że jest największym pantoflarzem, to wiadomo, że to był żart (chyba każdy wie że to Natasza jest pod jego wpływem, zapatrzona w "mistrza") a on zrobił minę jakby nie wiedział o co chodzi.
Myślałem, że Bill i Pakośińska to tak się ciągle śmieją tylko w swoich programach czy kabaretach a oni tak na serio się szczerzą cały czas
Kordek niech już przestanie biedolić, że mu było ciężko i że ma kredyty
bo straci sympatię widzów a tańczy nieźle. Uśmiałem się z Kuszewskiego (Marka z "M jak miłość") i tej jego stylizacji i jakie do tego robił miny
Maserak jak zwykle żądny wygranej poniewiera tą biedną Zielińską, no ale efekty są. Szpak niech się cieszy, że trafił na tancerkę, która mu pozwala na ten cały "teatr" i wyrażanie siebie, a Wendzikowska to chyba z tym swoim partnerem ma romans 
Myślałem, że Bill i Pakośińska to tak się ciągle śmieją tylko w swoich programach czy kabaretach a oni tak na serio się szczerzą cały czas
Poniekąd offtopowo, ale co do Pakosińskiej - świetny wywiad: http://www.wysokieobcasy.pl/wysokie-obc ... panna.html !