Śmieszne, że Nick nie ma pieniędzy na spłatę długu, mógł sprzedać kilku butików, skoro tyle ich ma. Ewentualnie sprzedać dom i wystąpić o alimenty na Jacka.
Bieżące odcinki "Mody na sukces"
- Pottermaniack
Świetne sceny Jackie i Stephanie, a pomyśleć, że nie dawno były wrogami, teraz popijają drinki i rozmawiają o Eryku i Donnie.
Śmieszne, że Nick nie ma pieniędzy na spłatę długu, mógł sprzedać kilku butików, skoro tyle ich ma. Ewentualnie sprzedać dom i wystąpić o alimenty na Jacka.
Ciekawe, kto mu przesłał projekty.
-
Dawidek
- Administrator
Mam już 3 podejrzane osoby, które przesyłają Nickowi te projekty. Wydaje mi się, że Jackie doskonale wie, kim jest ten "dobroczyńca".
W ogóle mnie nie dziwią pretensje Thorne'a, po raz kolejny czuje się pomijany. siedzi w swojej kanciapie, nie jest na pierwszym planie, choć wykonuje bardzo ważną pracę.
Steffy i Rick powinni zacząć myśleć głowami a nie czymś innym.
W ogóle mnie nie dziwią pretensje Thorne'a, po raz kolejny czuje się pomijany. siedzi w swojej kanciapie, nie jest na pierwszym planie, choć wykonuje bardzo ważną pracę.
Steffy i Rick powinni zacząć myśleć głowami a nie czymś innym.
- Adex-fan Brooke
Wczoraj ciekawie sie zakończył odcinek, na oczach Brooke i Stephanie być może Steffy i Rick rozjechali Ridge'a Tem odcinek w sumie mógł byc cliffhangerem przed wakacjami.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Jackie i Nick byli dzisiaj nieco śmieszni jak bawili się w tych detektywów. Nie wiem generalnie po co były im te wszystkie zdjęcia, chyba wiedzą doskonale jak wygląda Ridge czy Stephanie.
Jedynie Owena spośród podejrzanych mogli nie znać. No i trochę śmiesznie wyglądały te wszystkie zdjęcie, które przecież pochodzą z oficjalnej wspólnej sesji zdjęciowej obsady B&B (każda postać ma zdjęcia na takim samym tle). 
Co do podejrzanych to na pewno bym nie podejrzewał Ridge'a, ani Brooke - no bez przesady. Dla nich dobro FC na pewno jest najważniejsze.
Natomiast co do sprawy Thorne'a i jego niedoli to Eric naprawdę mógłby mu dać jakiś awans, na jakiegoś wiceprezesa chociażby, albo chociaż gabinet gdzieś na górze. Co z niego za ojciec.
Thorne był dobry z tym tekstem, że szkoda że nie nazywa się Logan. 
Na sceny Steffy i Ricka żal patrzeć...
Co do podejrzanych to na pewno bym nie podejrzewał Ridge'a, ani Brooke - no bez przesady. Dla nich dobro FC na pewno jest najważniejsze.
Natomiast co do sprawy Thorne'a i jego niedoli to Eric naprawdę mógłby mu dać jakiś awans, na jakiegoś wiceprezesa chociażby, albo chociaż gabinet gdzieś na górze. Co z niego za ojciec.
Na sceny Steffy i Ricka żal patrzeć...
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
W końcu świetny wątek (jakby trochę kryminalny) w stylu "wszyscy jesteśmy podejrzani". Cieszę się że nie znam niektórych spoilerów , bo ogląda się naprawdę z ciekawością. Jak obstawiacie (oczywiście niespoilerowcy) kto wysyła te projekty? Mi na myśl od razu przyszła Brooke (nie wiem dlaczego, może, że nadal czuje sentyment do Nicka i chce mu pomóc, ale wtedy pogrzebałaby własną firmę). Mogłaby to też być Pamela, bo takie szalone pomysły to w jej stylu - upozorować wszystko tak, aby wina była po stronie Donny a ta straciłaby w oczach Ericka. Felicia I Thorne wydają mi się nieprawdopodobni - zawsze byli po stronie ojca a odrzuceni przez Stephanie, dopiero niedawno zaczęły się kłótnie.
Bardzo ciekawe, teraz żałuję że jest tylko 1 odc dziennie . Chyba się nie doczekam
Bardzo ciekawe, teraz żałuję że jest tylko 1 odc dziennie . Chyba się nie doczekam
- bosskicinu
No bardzo ciekawy wątek z tymi projektami. Najbardziej podejrzani są Thorne i Katie, jednak ja bym stawiał na tego pierwszego - ma marną pozycję w firmie rodzinnej i nie jest doceniany przez przyrodnich braci, więc kto wie, może to on wysyła Nickowi projekty, kiedyś przeszedł do firmy Sally, tak teraz może chce pracować w Jackie M ;>
- Adex-fan Brooke
-
Dawidek
- Administrator
Jak wspomniałem, podejrzewam, że Jackie doskonale wie, kto przysyła. I specjalnie dziś urządziła szopkę z tymi zdjęciami. Zauważyliście, że kamera zakończyła dziś swoją wędrówkę na zdjęciu Stephanie? To nic nie sugeruje, ale ja właśnie Stephanie obstawiam (nie wiem jak to się zakończy). Dziś ona coś nagadywała Ericowi.
Dobrze, że Rick nie rozjechał Ridge'a. W sumie ojcu Steffy się nie dziwię, niedawno stracił córkę, więc to normalne, że drży o drugą. Steffy dobrze robi, chcąc zakończyć ten romans z Rickiem. Pytanie, czy wytrzyma?
Dobrze, że Rick nie rozjechał Ridge'a. W sumie ojcu Steffy się nie dziwię, niedawno stracił córkę, więc to normalne, że drży o drugą. Steffy dobrze robi, chcąc zakończyć ten romans z Rickiem. Pytanie, czy wytrzyma?
Post zawierał treści spoilerowe.
Ostatnio zmieniony 2011-09-14, 22:12 przez Zybi, łącznie zmieniany 1 raz.
No dzisiaj było ciężko nadążyć za zmieniającymi się ciągle scenami.
Mogliby to wszystko spokojnie na dwa odcinki rozłożyć hehe. Mieliśmy sceny z Nickiem, Jackie i Clarkiem (wieki go nie było
) w Jackie M, później scena z Donną i Owenem, scena z Bridget i Owenem, Felicia odwiedza Nicka, Jackie i Stephanie w restauracji, Rick rozmawia z Ridge'm, Thorne i Nick rozmawiają, no i na koniec zawarcie układu z tajemniczym nadawcą.
Dużo się działo.
Nie będę za bardzo komentował wątku kradzieży projektów, bo oczywiście jako spoilerowiec wiem kto za tym stoi.
Jedynie powiem, że bardzo mi się podobały sceny z Bridget i Owenem. I jeszcze ten pocałunek. 
Nie będę za bardzo komentował wątku kradzieży projektów, bo oczywiście jako spoilerowiec wiem kto za tym stoi.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
- Adex-fan Brooke
Jednak fajnie się ponownie po polsku ogląda stare odcinki, zawsze już nie pamięta się tych detali i tak np. dziś był faktycznie ciekawy odcinek bo sporo aktorów i różnych rozmów, wszystko dość szybko, ogólnie jednak wolno będzie płynąć ten rok 2009 jeśli na stałe zostaniemy przy jednym odcinku dziennie. A ciekawe jak oglądalność po przerwie? Oby dobra.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Jestem mile zaszokowany tym wątkiem, to coś jak za czasów Sally kiedy kradła Forresterom projekty tylko jeszcze ciekawsze. Na dodatek ten mail z zażądaniem prezesury, a Nick i Jackie się zgodzili nie wiedząc kto to
Jeżeli to rzeczywiście Stephanie to mją przechlapane:)
PS. Proszę Dawidka o szczególną czujność w działach niespoilerowych dotyczących tego wątku i szybkie usuwanie postów zdradzających tajemnicę. Po co psuć sobie przyjemność oglądania?
PS. Proszę Dawidka o szczególną czujność w działach niespoilerowych dotyczących tego wątku i szybkie usuwanie postów zdradzających tajemnicę. Po co psuć sobie przyjemność oglądania?