Post autor: Adex-fan Brooke »

Jackie zepchnie? Nie miała takich zamiarów a Stephanie mogła ją rzucić na ziemię a nie na balustradę.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Post autor: Robi »

Adex-fan Brooke pisze:Jackie zepchnie? Nie miała takich zamiarów a Stephanie mogła ją rzucić na ziemię a nie na balustradę.
Dokładnie, Jackie w porównaniu ze Stephanie jest bardziej zrównoważona psychicznie. Stephanie mogła znacznie inaczej zareagować na szarpanine Jackie, która także nie jest bez winy. Trzeba reagować adekwatnie do sytuacji, bo inaczej będę nie miłe konsekwencję. No co najważniejsze trzeba myśleć. Ostatnio scenarzyści kilka takich wątków nam zafundowali , nie lubię czegoś takiego ale niestety musimy oglądać.
Administrator
Administrator

Post autor: Dawidek »

Ja nie mam 100% czy to był wypadek czy celowe działanie Stephanie. Podejrzane dla mnie jest jednak to, że Jackie spadła, mimo, że balustrada jest dosyć wysoka. Może to sugerować celowe działanie Stephanie. Nie można wykluczyć tego faktu, że Jacie po prostu straciła równowagę w trakcie szarpaniny.
Donna niekoniecznie musi składać fałszywe zeznania. Ona to opisuje jak to widziała i tak interpretuje to zdarzenie. W jej mniemaniu mógł to być wypadek. Gorzej byłoby gdyby celowo kłamała w celu zemsty na Stephanie. Tego bym nie wykluczał, za wcześnie dzisiaj wyciągać takie wnioski.

Post autor: Mareczek »

Wreszcie wróciła :mrgreen:
Czekałem na jej powrót, bo naprawdę bardzo polubiłem tę postać :D
A ostatnio to nawet wyrzucili ją z napisów końcowych ::kwasny::

Post autor: Tiril »

Czy w czasie kiedy jej nie było, nie była przypadkiem operowana?
Bo wczoraj jej twarz była jakby mniej końska niż zwykle.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true

Może lekko przytyła bo była jak anorektyczka, ogólnie fakt że już nie ma takiej trupiej główki tylko ładniej.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Post autor: Spencer »

Donna bardzo sexy wyglądała w dzisiejszym odcinku 8)
:twisted: BAD FELLOW & HOT STUFF 8)
Dzisiaj mnie kochasz, jutro nienawidzisz.
Żyj i nie przepraszaj za to że żyjesz. ;)

Post autor: DeaconFan »

Nie wypowiadałem się jeszcze na temat związku Donny z Thorne'm.

No więc sądzę, że wątek jest dość ciekawy. Nie dziwię się, że Donna szuka zemsty na Stephanie (która ostatnio naprawdę przegina). Nie podoba mi się jednak wykorzystywanie do tego celu niewinnego Thorne'a. Żal mi go. Lepiej żeby nie doszło do ślubu. W ogóle strasznie szybko się ostatnio akcja toczy i to jest dziwne. Thorne ledwo spotkał Donnę w tym barze, przespał się z nią i po kilku dniach chyba już się zaręczył. :roll:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D

Post autor: Robi »

Uwielbiam Donne :zeby: Ciekawa postać i zapowiadają się ciekawe wątki :D Nigdy nie ma tak, że miłość może istnieć bez problemów, a mówiąc konkretniej bez osób, które za wszelką cenę będą usiłowały zniszczyć cudzę szczęście.

Donna jest świetna w tych odcinkach na Tvp1. jeszcze nigdy chyba nie miała takiej okazji się wykazać, teraz jest w centrum uwagi, kocha męża, syna, dowodzi firmą...
Donna

Post autor: Zybi »

[A w końcu zaakceptuja Donne jako żone Erica? Dziwne, że wcześniej Brooke akceptowali, a Donny nie.

Chyba nikt nie ma wątpliwości, że Donna należy teraz do najbardziej ciekawych postaci w serialu :D
Ostatnio pokazała, że była wierna Erickowi, bez względu na to co mówili o niej Stephanie, Thorne, Felicia i Rick :lol:
Cieszę się, że ułożyło jej się z Erickiem i mam nadzieję na kolejne ciekawe wątki :wink:

Mareczek pisze:Chyba nikt nie ma wątpliwości, że Donna należy teraz do najbardziej ciekawych postaci w serialu :D
Tak, jest ciekawa, a do tego lubię ją i jej kibicuję. Mogę śmiało powiedzieć, że to najbardziej lubiana przeze mnie postać z sióstr Logan. :) Do tego nic nie mam do jej urody. :wink:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D

Ostatnio nie ma Donny, a szkoda :?
Jak się pojawia to tylko jako tło, dla kłótni między Forresterami - chociaż ostatnio trochę pokłóciła się ze Stephanie, która znów jakoś ją tam wyzwała od pustych laleczek ::kwasny::

Wcześniej to Donna była głównym przedmiotem sporów w rodzinie Forresterów, a teraz ustąpiła tego pola Rickowi. :wink:
ODPOWIEDZ