Programy rozrywkowe

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Goku

Post autor: Goku »

Viktoria już od dawna nie była moją faworytką ;). W sumie to zaczęła mnie ostatnio irytować i nawet ucieszyło mnie jej odpadnięcie. Moją faworytką obecnie jest zdecydowanie Honorata i to o nią wczoraj się bałem, bo jej zdjęcie tym razem niestety nie było zbyt dobre...
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Szkoda, że odpadły Dorota i Oliwia ale trzeba szczerze przyznać, że nie są typowymi modelkami (nie zdawałem sobie sprawy, że Oliwia nie ma odpowiedniego wzrostu). Cieszę się, że Oliwia jako moja faworytka od początku zaszła dosyć daleko, ale to musi być ból, że przed samym wylotem do Paryża ::kwasny::
Natomiast Ania w Dzień Dobry TVN ostatnio.... gotowała :lol: I oczywiście pier...liła o diecie i jak schudła 25 kg bla bla ile można tego słuchać :ziewam:
Awatar użytkownika
mailo

Goku pisze: obecnie jest zdecydowanie Honorata ...
Tak mi przykro :lol: To kto teraz? Alebo ja już nic nie piszę, bo mam wrażenie, że ta Ania naprawdę wygra. A ta Honorata to już się i tak podobno wybiła w jakimś pokazie brała udział.
Goku

Post autor: Goku »

Teraz jest już mi w sumie obojętne kto wygra. Nie wkurzy mnie nawet wygrana Anki, bo dziewczyna zrobiła naprawdę wielkie postępy i mimo, że jest nieznośna, to 4 wygrane castingi wskazują na to, że ma naprawdę szanse na karierę. Olga nawet jeśli wygra, to skończy raczej jako celebrytka, niż modelka. Aśka jest brzydka, niby fotogeniczna, ale jak widać paryscy projektanci wcale jej nie rozchwytywali. Michalina jest brzydka, niefotogeniczna, ale za to chyba najinteligentniejsza z tej czwórki.
Awatar użytkownika
mailo

Ja mam podobne zdanie. Ogólnie nawet jestem zadowolony z tej czwórki ale każda ma coś niegatywnego niestety. Michalina jest androgeniczna a takie zjawiska w świecie mody są pożądane, choćby ten chłopak co występuje jako modelka-kobieta i projektanci się nim zachwycają. Anką się zachwycają ale jej osobowość to tragedia, a Olga bardzo ładna wręcz zjawiskowa ale nie ma typowych cech modelki (nie jest przeraźliwie chuda).
Awatar użytkownika
mailo

Finału Top Model też nikt nie komentuje, chyba zbliża się zima i wszyscy są rozleniwieni;) Cieszę się, że wygrała Olga bo jest po prostu bardzo ładna. Nie ma może jakiejś oryginalnej twarzy (często taka oryginalność odbiega od kanonów piękna) ale ma szansę na karierę. Cała gala była rewelacyjna w stylu Alicji w Krainie Czarów. Naprawdę mi się podobało. Do tego ten pokaz z płonącymi rękami.
Dzień przed finałem 2 edycji obudziła się zwyciężczyni pierwszej - Papierska i wystąpiła w DDTVN mówiąc że przespała szansę ale wciąż ma nadzieje na karierę:) Może i tak ale konkurencja większa.
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Żądamy powrotu Ramonki do Must be the music!
https://www.facebook.com/pages/%C5%BB%C ... 8540100954
:mrgreen:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
mailo

Ramonka podobno bała się hałasu i wrzasków publiczności i nie było to dobre dla jej zdrowia :>
Awatar użytkownika
BeLieF

Post autor: BeLieF »

Oglądacie Bitwę na Głosy?! :) Ta edycja jest super, chociaż odpadają moi fawoyryci :evil: Najpierw Gawliński, potem Beata :evil: Kibicuje jeszcze tylko Liberowi, Ewie i Afromentalowi.
Najgorszy jest Rubik :evil: Piasek mi zwisa, a Jula mogłaby w sumie dzisiaj odpasc :roll:

No i odpadł dzisiaj Afromental ::plask wczolo: ::ke::
sharkinator

Post autor: sharkinator »

Ten program jest żałosny z racji tego kto odpada. Nie ci co są najgorsi tylko ci, którzy mają trochę innych odbiorców niż tępe nastolatki. Następny poleci pewnie Rubik, a do finału wejdą Farna i Jula, wrr jak one mnie strasznie irytują. Pomijam denne jury i prowadzącego.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

sharkinator pisze:Pomijam denne jury i prowadzącego.
To jest największy minus tego programu. Naprawdę nie wiem co w jury robią tak sztywne osoby, kompletnie niemające cech showmana jak np. Zamachowski (dawniej, + osoba niezwiązana ze śpiewem w ogóle), Węgorzewska, Bohosiewicz, czy Zielińska?? Kompletnie nie znają się na muzyce i śpiewie, więc nie wiem jak można liczyć się z ich opinią? Jest to najgorsze jury w historii jakichkolwiek polskich show muzycznych.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
sharkinator

Post autor: sharkinator »

Węgorzewska to chociaż śpiewa i jest jako tako znana w branży, ale Zielińska? Nie mam nic do niej, ale na śpiewie to ona się na pewno nie zna, czy ona przypadkiem nie odpadła zaraz na początku w Jak oni brechają?
Awatar użytkownika
DeaconFan

sharkinator pisze:Węgorzewska to chociaż śpiewa i jest jako tako znana w branży
Tak, Węgorzewska jako osoba znająca się na śpiewie jest ok (niepotrzebnie ją tam wymieniłem), jednak marna z niej jurorka, nie ma tego czegoś w sobie co jako jurorzy mają np. Kuba Wojewódzki, Ela Zapendowska, Adam Sztaba.

Zielińska odpadła jakoś w środku JOŚ chyba. Nie śpiewała wcale źle, ale już nie mieli widać kogo wcisnąć do jury. Za dużo jest Zielińskiej w Dwójce.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
mailo

Najgorsze w tym programie (poza jury) jest to, że uczestnicy są tylko "tłem" dla lansujących się gwiazd. Nigdy nie zostaną zapamiętani już nie mówiąc o zrobieniu kariery. Jeszcze w tej drużynowej masówce po prostu gdzieś giną w tłumie. Gwiazdy niby otaczają swoich uczestników opieką a tak naprawdę wykorzytują ich do promowania siebie.
Awatar użytkownika
DeaconFan

To prawda co piszesz mailo. Po prostu ludzie nie są w stanie zapamiętać twarzy uczestników tych drużyn, głosują przecież głównie ze względu na ulubionego wokalistę/muzyka ich szkolącego. Pomysł na taki program ze zmaganiami drużynowymi jest niestety słaby. Tak samo w X Factor nigdy nie odniosą sukcesu zespoły, tam wysuwają się na przód tylko indywidualne wyraziste jednostki jak Szpak, albo Gienek Loska.

Najlepszym, a w sumie to jedynym programem, który daje szanse na sukces zespołom prawdziwym, mającym już coś do zaprezentowania publiczności, a nie sztucznie utworzonym jak w Bitwie na Głosy jest Must Be The Music.
ODPOWIEDZ