Też mi się tak wydaje... Na pewno Adam z czasem wybaczy Weronice a dziecko okaże się nie Sebastiana a męża Weroniki i będzie happy end.Skisły pisze:
W najnowszym "Świecie Seriali jest napisane że Adam jednak nie będzie chciał wybaczyć Weronice.
Co za hipokryta!.
Jest napisane także że w trójkącie Adam/Weronika/Sebastian nie wszystko jest takie jak wydaje się im... Czyżby to jednak Adam miałby być ojcem dziecka Weroniki?![]()
Na Wspólnej
- fandantego
http://www.facebook.com/NajciekawszaPostac - oficjalny profil Plebiscytu Najciekawsza Postać "Mody na sukces"! Zapraszam!
-
Martin Rode
- fandantego
Powiem Wam, że bardzo lubię ten serial i nie ukrywam tego, ale męczy mnie jak TVN traktuje widzów "Na Wspólnej". Po 1) serial powinien być emitowany 5 razy w tyg! W tej chwili mamy odcinki nakręcone w listopadzie ubiegłego roku! Teraz kręcą chyba coś około 1560 - 1570 odcinka, a wyemitowali niespełna 1470. Po 2) strona nawspolnej.tvn.pl jako jedyna (jeśli chodzi o strony aktualnie wyświetlanych seriali w TVN) nie została odświeżona. Nową stronę dostali PNŻ i Prosto w serce (który znika za 3 miesiące!).
A co do wątków: Gdyby było bardziej dynamiczniej to było by zdecydowanie ciekawiej. W tej chwili mamy 80 minut serialu tygodniowo, przy czym Klan i Plebania ma ponad 100 min, Pierwsza miłość ponad 125, M jak Miłość ma ponad 90 min, a BSZ 100 min. Ale co tam, jednak dało się wstawić serial przed Superkinem w piątek, szkoda, że nie pomyśleli o NW tylko wstawili nudnego Romana
A co do wątków: Gdyby było bardziej dynamiczniej to było by zdecydowanie ciekawiej. W tej chwili mamy 80 minut serialu tygodniowo, przy czym Klan i Plebania ma ponad 100 min, Pierwsza miłość ponad 125, M jak Miłość ma ponad 90 min, a BSZ 100 min. Ale co tam, jednak dało się wstawić serial przed Superkinem w piątek, szkoda, że nie pomyśleli o NW tylko wstawili nudnego Romana
http://www.facebook.com/NajciekawszaPostac - oficjalny profil Plebiscytu Najciekawsza Postać "Mody na sukces"! Zapraszam!
-
Dawidek
- Administrator
Fandantego, serialu nie mierzy się po ilości odcinków w tygodniu, po ilości minut w tygodniu i tym podobne. Najważniejsza jest fabuła oraz to, czy serial jest strawny, także od strony wizualnej. A jakoś techniczna nie jest obecnie najlepsza, śmiało można oglądać w Internecie, bo w TV jest ta sama jakość. Jeśli zaś chodzi o fabułę, to cały czas czytam spoilerki i nie widzę tam nic zbytnio ciekawego - może poza wątkiem Weroniki.
Serial ewidentnie stracił klimat. Na Onecie nawet czytałem, że TVN zaprzecza, że chce w 2012 roku zdjąć serial z ramówki. Było o tym głośno na początku tego tygodnia.
- fandantego
Oczywiście, liczba odcinków nie jest wyznacznikiem serialu, ale chodzi mi o to jak TVN traktuje ten serial - po macoszemu... 4 odcinki po 20 min to dla większości widzów zdecydowanie za mało, akcja posuwa się bardzo wolno. Mam znajomą, która prowadziła kiedyś stronę Ilony Wrońskiej (serialowej Kingi) i sama Ilona była bardzo zdziwiona kiedy zobaczyła, które teraz obecnie odcinki są emitowane. W tej chwili oglądamy odcinki nakręcone w listopadzie 2010, a mamy wrzesień 2011.Dawidek pisze:Fandantego, serialu nie mierzy się po ilości odcinków w tygodniu, po ilości minut w tygodniu i tym podobne. Najważniejsza jest fabuła oraz to, czy serial jest strawny, także od strony wizualnej. A jakoś techniczna nie jest obecnie najlepsza, śmiało można oglądać w Internecie, bo w TV jest ta sama jakość. Jeśli zaś chodzi o fabułę, to cały czas czytam spoilerki i nie widzę tam nic zbytnio ciekawego - może poza wątkiem Weroniki.Serial ewidentnie stracił klimat. Na Onecie nawet czytałem, że TVN zaprzecza, że chce w 2012 roku zdjąć serial z ramówki. Było o tym głośno na początku tego tygodnia.
Co do emisji - serial na pewno nie zniknie na wiosnę. Zdementowano tą plotkę. Ekipa przeniosła się do nowej hali, cały plan zdjęciowy został przeniesiony z ul. Chełmskiej. Budynek WFDiF na Chełmskiej ma zostać zburzony i wybudowany nowy, podobno ściany się sypią
- fandantego
Jestem za tym, aby 18,19,20,21-latki (wzwyż), czyli osoby pełnoletnie decydowały same o sobie. To ich życie, ich błędy, na których się uczą. Akurat uważam, że Daniel postąpił honorowo nie idąc na zaliczenie do Doroty. Podzielam zdanie Andrzeja.fanka mns pisze:Mam pytanie do ogladajacych: waszym zdaniem racje ma Basia czy Andrzej? Nawiazuje do postepowania wobec Daniela, ciekawi mnie wasza opinia
A co do Piotra to... jest to wielkie "WOW", bo chyba nikt tego się nie spodziewał. Były jakieś przesłanki, ale nie tak oczywiste. Jestem ciekawy jak potoczy się ten wątek
-
sharkinator
Jeśli Piotr się naprawdę okaże tym co mówią spoilery to będzie skończonym idiotą i egoistą. Zrujnuje tylko życie Gosi, która jest fajną kobietą i ciągle trafia na jakichś niewłaściwych facetów.
Oczywiście Piotr mógłby być gejem, ale po kij mu ślub?
Oczywiście Piotr mógłby być gejem, ale po kij mu ślub?
Ostatnio zmieniony 2011-12-21, 23:33 przez sharkinator, łącznie zmieniany 1 raz.
Ulzylo mi, juz myslalam, ze ze mnie wyrodana matka....fandantego pisze:
Jestem za tym, aby 18,19,20,21-latki (wzwyż), czyli osoby pełnoletnie decydowały same o sobie. To ich życie, ich błędy, na których się uczą. Akurat uważam, że Daniel postąpił honorowo nie idąc na zaliczenie do Doroty. Podzielam zdanie Andrzeja.
A co do Piotra..tak cos podejrzewalam, ze nie pasuja mi te spojrzenia miedzy nim a kolega szefem
- Sexi Ricky
Obecnie pod długiej przerwie wróciłem do regularnego oglądania serialu i bez wahania mogę stwierdzić, że to najlepsza polska produkcja
Klimat serialu wcale nie został zatarty
Scenarzyści dbają o dobór ciekawych wątków, momentami niespodziewane zwroty akcji oraz ciekawe perspektywy na przyszłość
Jest jednak duży minus, a mianowicie zbyt duża odległość między odcinkami emitowanymi, a obecnie nagrywanymi. miałem nadzieje, że petycja, która powstała odnośnie piątego odcinka w piątek być może odniesie jakiś skutek,a dzięki temu przyspieszylibyśmy trochę z nadrabianiem. Jednak troszkę się przeliczyłem
W każdym razie serial naprawdę jest świetny
a "M jak miłość", "Barwy szczęścia", "Pierwsza miłość" to nawet się nie umywają, nie wspominając już o "Klanie" czy "Plebanii".
W każdym razie serial naprawdę jest świetny
- fandantego
Zgadzam się w 100% do tego co napisałeś. A odległość w NW między odcinkami nakręconymi a wyemitowanymi jest ogromna! (Chyba największa w polskiej tv). Kiedyś to było 3-4 miesiące a teraz jest już grubo ponad 8 miesięcy. Serial kręcony jest "dogrywkami" tzn. że np. dzisiaj kręcą 1640 odcinek a za tydzień 1630. Stąd te wahania pogody i niekiedy błędySexi Ricky pisze:Obecnie pod długiej przerwie wróciłem do regularnego oglądania serialu i bez wahania mogę stwierdzić, że to najlepsza polska produkcjaKlimat serialu wcale nie został zatarty
Scenarzyści dbają o dobór ciekawych wątków, momentami niespodziewane zwroty akcji oraz ciekawe perspektywy na przyszłość
Jest jednak duży minus, a mianowicie zbyt duża odległość między odcinkami emitowanymi, a obecnie nagrywanymi. miałem nadzieje, że petycja, która powstała odnośnie piątego odcinka w piątek być może odniesie jakiś skutek,a dzięki temu przyspieszylibyśmy trochę z nadrabianiem. Jednak troszkę się przeliczyłem
![]()
W każdym razie serial naprawdę jest świetnya "M jak miłość", "Barwy szczęścia", "Pierwsza miłość" to nawet się nie umywają, nie wspominając już o "Klanie" czy "Plebanii".
2 stycznia mieliśmy odcinek ze studniówką Oli. Wprawdzie ta studniówka wyglądała jakby była wiosną, ale załóżmy, że była w styczniu
Myślę, że w tej chwili (po przerwie wakacyjnej) odcinki "zrównają się" i tak jak u nas będzie wrzesień 2012 to oni będą mieli wrzesień 2011.