TP SA - Taylor, Pam, Stefa Atakują
Bieżące odcinki "Mody na sukces"
- Adex-fan Brooke
Tymczasem Brooke i Ridge kochali się namiętnie obok marzycielek TPS 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
Dawidek
- Administrator
Chyba nam się tu robi reklama jednej firmy telekomunikacyjnej.
Po obejrzeniu wczorajszego odcinka (również w necie - coraz częściej tak robię) stwierdzam, że w rodzinie już nikt nie jest normalny.
Na razie tylko Bridget jest najnormalniejsza.
Rick chyba zmienia front - będzie tańczył jak Steffy mu zagra?
Wystarczy jedno słowo, to on zaprzeczy poprzednim deklaracjom.
Pamela nawet nie widzi, że popełniła głupotę. Mnie na jej miejscu byłoby wstyd, że nieświadomie zaingerowałem w czyjeś życie. Po za tym ona nie dopełniła obowiązków zawodowych, ale dla dobra sprawy nikt nawet nie chce jej uświadomić, że może jej to grozić nawet.
Po obejrzeniu wczorajszego odcinka (również w necie - coraz częściej tak robię) stwierdzam, że w rodzinie już nikt nie jest normalny.
Rick chyba zmienia front - będzie tańczył jak Steffy mu zagra?
Pamela nawet nie widzi, że popełniła głupotę. Mnie na jej miejscu byłoby wstyd, że nieświadomie zaingerowałem w czyjeś życie. Po za tym ona nie dopełniła obowiązków zawodowych, ale dla dobra sprawy nikt nawet nie chce jej uświadomić, że może jej to grozić nawet.
Tak na początku było jej głupio i wstyd dopóki Stephanie nie oświeciła jej że zrobiła coś genialnego i przełomowegoDawidek pisze:Pamela nawet nie widzi, że popełniła głupotę. Mnie na jej miejscu byłoby wstyd, że nieświadomie zaingerowałem w czyjeś życie. .
-
Dawidek
- Administrator
Mailo, masz rację. Pamela z początku czuła się idiotycznie, zapomniałem o tym. Jednak samodzielnie nie myśli.
Dzisiejszy odcinek był bardzo ciekawy.
Po pierwsze - Bill. Ne wypowiem się na jego temat na razie, bo to nowa postać dopiero, ale przyznać trzeba, że jeśli chodzi o interesy, to myśli przyszłościowo - nowe technologie będą dominować także w mediach. Facet wyczuł, że zarobi na zemście Stephanie. Jestem teraz ciekawy, jaka będzie riposta Forresterów, o ile ona będzie.
Po drugie - nie poznaję Jackie.
Ona chyba sobie myśli, że będzie manipulować facetami, jak jej się podoba. I jeszcze próbuje przekupić chłopaka. Ale Owen wcześniejszym zachowaniem pozwolił jej na te zagrywki.
Nowy gabinet Nicka jest jakiś taki dziwny. Biuro Billa niczym specjalnym się nie wyróżnia.
Dzisiejszy odcinek był bardzo ciekawy.
Po pierwsze - Bill. Ne wypowiem się na jego temat na razie, bo to nowa postać dopiero, ale przyznać trzeba, że jeśli chodzi o interesy, to myśli przyszłościowo - nowe technologie będą dominować także w mediach. Facet wyczuł, że zarobi na zemście Stephanie. Jestem teraz ciekawy, jaka będzie riposta Forresterów, o ile ona będzie.
Po drugie - nie poznaję Jackie.
Nowy gabinet Nicka jest jakiś taki dziwny. Biuro Billa niczym specjalnym się nie wyróżnia.
Stephanie jak zwykle jest żałosną sfrustrowaną starą babą, której nikt nie chce więc wyżywa się na rodzinie Loganówjak zwykle i swoim byłym mężu udając jaka to ona biedna i pokrzywdzona. A prawda wygląda zupełnie inaczej bo Eryk kopnął Stephanie na dobre po tym jak dowiedział się, że to przez nią Brooke została zgwałcona. Stephanie powinna siedzieć z podkulonym ogonem bo jak do mediów dotarłaby informacja, że to przez Stephanie Brooke została zgwałcona to wtedy żaden szanujący się biznesmen nie chciałby z kimś takim robić interesów. Tak naprawdę to rodzina Loganów ma w garści tę starą wiedźmę bo wie dużo na temat jej i jej stukniętej siostry Pameli i różnych ich występków a właściwie to wielu przestępstw jakich się dopuściły w swoim życiu a które uszły im obu bezkarnie bo siostry Logan miały dobre serce. Stephanie tak naprawdę samodzielnie niczego nie osiągnęła bo wszystko co zdobyła to zawdzięcza Erykowi i jego nazwisku więc skoro tak się nim brzydzi to niech nie używa już nazwiska Forrester tylko wróci do swojego panieńskiego Douglas. No tak ale bez tego nazwiska Eryka byłaby zerem bo sama nie ma talentu za grosz ani do projektowania, ani do zarządzania bo to zawsze robił Eryk, Ridge, Brooke czy inni projektanci więc ona tak naprawdę nic nie wniosła do tej firmy no chyba, że za swój sukces uważa przypisywanie sobie osiągnięć Eryka, Ridga i Brooke. Gdyby Stephanie miałaby sama prowadzić dom mody lub projektować ubrania to nie zarobiłaby na suchą bułkę bo sama nic nie umie dlatego m. in. zawsze tak bardzo zazdrościła Brooke nie tylko urody ale również talentu, pomysłów i umiejętności zarządzania firmą. Donna powinna wywalić Pamelę na krzywy ryj bo Pamela jest tak samo powalona jak jej siostra psychopatka. Donna przy Stephanie jest święta i wiążąc się z Erykiem była wolną kobietą Eryk był w separacji ze Stephanie i miał prawo ułożyć sobie życie z kimś wartościowym więc to śmieszne żeby Donna miała przepraszać Stephanie za to że jest młoda, piękna i seksowna a Stephanie jest starą raszplą która z klasą, stylem i dobrym smakiem nigdy nie miała wiele wspólnego bo zawsze była bezguściem i beztalenciem. Wystarczy popatrzeć jak się bez gustu ubiera nosi wiecznie spodnie i marynarki jakby była facetem i tak się składa, że w tej męskiej fryzurze wygląda jak stary siwy dziadek. Taylor jest tak samo żałosną babą której nikt nie chce więc już rozumiem dlaczego one zawsze się tak bardzo przyjaźniły ze Stephanie bo obie z moralnością i przyzwoitością nie mają wiele wspólnego a nawzajem utwierdzają się że są moralne, uczciwe i przyzwoite choć są dokładnie zaprzeczeniem tych wszystkich cech.
A Jackie jest żałosna bo zbyt łatwo wybaczyła Stephanie to zepchnięcie ze schodów i to jak próbowała wrobić w morderstwo jej syna oraz to jak publicznie przed kamerami nazywała ją dziwką. Nick zresztą też ma słabą pamięć. To straszne jak oboje dla interesów i pieniędzy dali się sprzedać i zatrudnili w swojej firmie swojego wroga.
Jackie jest nimfomanką co udowodniła już wiele razy choćby z Deaconem jak ten posuwał ją wtedy kiedy była żoną Massima. Teraz znalazła sobie chłopaka, który wiekowo mógłby być synem jej syna Nicka czyli jej wnukiem a to jest wielce niesmaczne i ohydne po prostu jak młody chłopak posuwa starszą panią która pewnie dobiega do 70 i która mogłaby być jego babcią. Świadczy to, że po prostu albo Owen jest zboczony i gustuje w starych babach bo nigdy nie zaznał miłości matczynej albo ma coś z głową albo jest wyrachowanym sukinsynem bo jednak ten awans na szefa personelu to dostał przez wykazanie się ale nie w firmie tylko w łóżku Jackie. Zastanawiające jest tylko jedno kto pracuje w firmie Jackie bo niby ona zarządza firmą, Nick też niby zarządza firmą, Owen niby zarządza personelem, Stephanie też chce w niej rządzić więc wychodzi na to, że wszyscy w tej firmie chcą rządzić a do pracy czyli projektowania jest tylko Bridget która chyba jako jedyna robi coś pożytecznego w tej firmie. Dziwię się Jackie i Nickowi, że przyjęli do firmy takiego pasożyta i nieroba jakim jest Stephanie.
A Jackie jest żałosna bo zbyt łatwo wybaczyła Stephanie to zepchnięcie ze schodów i to jak próbowała wrobić w morderstwo jej syna oraz to jak publicznie przed kamerami nazywała ją dziwką. Nick zresztą też ma słabą pamięć. To straszne jak oboje dla interesów i pieniędzy dali się sprzedać i zatrudnili w swojej firmie swojego wroga.
Jackie jest nimfomanką co udowodniła już wiele razy choćby z Deaconem jak ten posuwał ją wtedy kiedy była żoną Massima. Teraz znalazła sobie chłopaka, który wiekowo mógłby być synem jej syna Nicka czyli jej wnukiem a to jest wielce niesmaczne i ohydne po prostu jak młody chłopak posuwa starszą panią która pewnie dobiega do 70 i która mogłaby być jego babcią. Świadczy to, że po prostu albo Owen jest zboczony i gustuje w starych babach bo nigdy nie zaznał miłości matczynej albo ma coś z głową albo jest wyrachowanym sukinsynem bo jednak ten awans na szefa personelu to dostał przez wykazanie się ale nie w firmie tylko w łóżku Jackie. Zastanawiające jest tylko jedno kto pracuje w firmie Jackie bo niby ona zarządza firmą, Nick też niby zarządza firmą, Owen niby zarządza personelem, Stephanie też chce w niej rządzić więc wychodzi na to, że wszyscy w tej firmie chcą rządzić a do pracy czyli projektowania jest tylko Bridget która chyba jako jedyna robi coś pożytecznego w tej firmie. Dziwię się Jackie i Nickowi, że przyjęli do firmy takiego pasożyta i nieroba jakim jest Stephanie.
- Adex-fan Brooke
Brawo Alex, w pełni się zgadzam co do Stephanie
aż muszę Cię zacytować na innym forum 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Już tak nie faszerujcie Wszystkich którzy przystają ze Stephanie w końcu i nawet Brooke zacznie to robić.
Stephanie była zbyt bardzo wulgarna ... jak by nie widziała swoich manipulacji w czasach gdy była młoda np miała wątpliwości na początku czy Ridge jest synem Erica ale gówno jąto obchodziło wolała sobie wbić do głowy to co chciała. Oszukała wszystkich.
Teraz też robi źle nie mści się tylko na Eryku ale i obraża własne dzieci ... Thorna , Felicję ,Steffy i ona jest perfekcyjna Ta firma bez niej nie jest wcale niczym uważam ze była dobrą panią w towarzystwie przy Eryku.
Stephanie była zbyt bardzo wulgarna ... jak by nie widziała swoich manipulacji w czasach gdy była młoda np miała wątpliwości na początku czy Ridge jest synem Erica ale gówno jąto obchodziło wolała sobie wbić do głowy to co chciała. Oszukała wszystkich.
Teraz też robi źle nie mści się tylko na Eryku ale i obraża własne dzieci ... Thorna , Felicję ,Steffy i ona jest perfekcyjna Ta firma bez niej nie jest wcale niczym uważam ze była dobrą panią w towarzystwie przy Eryku.
Grisza 
- Adex-fan Brooke
Alex ma tu szczególnie rację, że wystarczyłoby kilka słów prawdy o zatuszowanych grzeszkach Stephanie a spaliłaby się ze wstydu lub poszła siedzieć. Jeszcze co innego, że dokopała Ericowi za zwolnienie jej, ale powoływać się znowu na Brooke, która tyle dobrego zrobiła dla firmy co nawet kiedyś Stephanie na konferencji chwaliła to jest po prostu zakłamanie.
Właśnie o to mi chodziło, że Stephanie w FC była co najwyżej ogonem Eryka bo sama nic konkretnego nie zrobiła dla tej firmy. A jeżeli chodzi o firmę Jackie to jak do tej pory jedyną osobą, która postawiła tę firmę na nogi była Bridget i jej projekty to ona uratowała firmę tak naprawdę. Uważam też, że Bridget nie powinna pozwolić na to żeby Stephanie obrażała jej rodzinę czyli jej matkę, ojca i ciotkę. Powinna postawić Jackie ultimatum, że albo ona albo Stephanie wszyscy dobrze wiemy, że ta firma bez projektów Bridget padnie bo dobre projekty to siła napędowa domu mody. Stephanie póki co nic nie wniosła do domu mody Jackie a Bridget ma za sobą już jedną bardzo udaną kolekcję która odniosła sukces. Jeżeli Bridget nie zareaguje w tej sprawie, że Stephanie obrzuca bredniami i pomówieniami jej matkę, ojca i ciotkę to będzie to bardzo dziwne. Dziwne też jest to, że Nickowi nie przeszkadza to, że Stephanie obrzuca jakimiś pomyjami i bredniami jego byłą żonę, która przecież jest matką jego syna i jej siostrę. A Jackie też jest strasznie dwulicowa zawsze niby była po stronie Brooke i wydawała się być jej przyjaciółką a teraz zgadza się na to aby Stephanie mieszała ją z błotem. Akurat kto jak kto ale Jackie zdążyła już doświadczyć tego jak Stephanie publicznie przed kamerami nazwała ją dziwką.
-
Dawidek
- Administrator
Alex, chyba zacznę poprawiać Twoje posty. Twoja polszczyzna, a szczególnie interpunkcja poraża. Błąd na błędzie. A jeśli chodzi o meritum, to się z Tobą całkowicie zgadzam.
Nie przypominam sobie, by Sally miała saunę.
Donna poszła na łatwiznę udając się do Stephanie. Myśli, że jej krzyki zrobią na Królowej jakieś wrażenie? Wolne żarty. Zamiast kłócić się to powinna odpowiedzieć atakiem, tak jak Alex radzi.
Wydaje mi się, że Owen jest za słaby psychicznie by się jej przeciwstawić. Jackie go osacza z każdej strony, a on nie wie, w którą stronę się ruszyć. Jestem prawie pewny, że on jest tylko pionkiem w jej rozgrywce.
Nie przypominam sobie, by Sally miała saunę.
Donna poszła na łatwiznę udając się do Stephanie. Myśli, że jej krzyki zrobią na Królowej jakieś wrażenie? Wolne żarty. Zamiast kłócić się to powinna odpowiedzieć atakiem, tak jak Alex radzi.
Wydaje mi się, że Owen jest za słaby psychicznie by się jej przeciwstawić. Jackie go osacza z każdej strony, a on nie wie, w którą stronę się ruszyć. Jestem prawie pewny, że on jest tylko pionkiem w jej rozgrywce.
Alex, witaj po przerwie, brakowało mi Twoich celnych postów
Ten co gra Billa to chyba Brad Carlton z "The Young and the Restless"? Tylko że tam był bez tego "intrygującego" zarostu. Mam nadzieję, że mimo jego pojawienia się pokażą jeszcze i Karen. Uwielbiałam Caroline i dla mnie to żadna Karen, tylko właśnie Caroline. Chciałabym, żeby spotkała się choć na chwilę z Ridgem
Ten co gra Billa to chyba Brad Carlton z "The Young and the Restless"? Tylko że tam był bez tego "intrygującego" zarostu. Mam nadzieję, że mimo jego pojawienia się pokażą jeszcze i Karen. Uwielbiałam Caroline i dla mnie to żadna Karen, tylko właśnie Caroline. Chciałabym, żeby spotkała się choć na chwilę z Ridgem