Bardzo ją lubię i bardzo mi się podoba już od początku - zawsze to podkreślałemDeaconFan pisze:bo Agata to przecież bardzo atrakcyjna kobieta (przynajmniej jak dla mnie
Odcinki skomentuje później, bo dziś nie oglądałem i mam nagrany
OK, czekam z niecierpliwością.Mareczek pisze:Odcinki skomentuje później, bo dziś nie oglądałem i mam nagrany
Jutro opinią się pojawiDeaconFan pisze:Zawsze miło poczytać opinię kogoś innego na temat ostatnich odcinków NDINZ.
A ja liczę, że tak szybko się nie zakończy i że będzie jeszcze masa problemów z Pawłem.Mareczek pisze:Wątek Agaty się rozwija, mam nadzieję, że już wkrótce zakończy się jej małżeństwo z Pawłem - tym bardziej, że ten ma prawdopodobnie romans
Hmmm...Mareczek pisze:Czy Hana zmieniła kolor włosów?
Mi wcale, wkurza mnie. Choć cieszę się, że jest ktoś "taki"DeaconFan pisze:Jak Wam się podoba postać dr Falkowicza? Bo mnie bardzo.
To jest akurat najgorsze, bo w oóle już o nich nie mówią. Podobnie Orlicka - gdzie się teraz podziewa? Czy ten szpital ma jeszcze ordynatora interny? Nie mówię, że wszyscy mają być pokazywani przez cały czas, ale ktoś w jednym odcinku, a ktoś w drugim tak jak kiedyśDeaconFan pisze:Ostatnio przepadło przecież tyle starych ważnych postaci jak Monika, Marta, Edyta, Pawica...
No to prawda, też nie mogę się do tego przyzwyczaić. No ostatnio, aż się prosi żeby w czołówce pojawili się choć na jeden odcinek Ruud, Bożenka albo Kuba mógłby być znowu choć na chwilę.Mareczek pisze:I co bardzo mnie w przypadku Na dobre i na złe irytuje to czołówka I nie chodzi mi tutaj absolutnie o jej wykonanie, tylko fakt, że nie dostosowują jej do każdego odcinka, tak jak miało to miejsce wcześniej Spójrzmy na taką Lenę (której nie lubię), która jest na początku, a już parę odcinków jej nie było. Natomiast Agata, której były poświęcone 3 odcinki pod rząd cały czas tkwi prawie na końcu, bo tylko przed Konicą Taka mała uwaga, ze strony fana wszelkich czołówek
Konsultanci w szpitalach np. profesorowie często tak noszą fartuchyMareczek pisze:Mi wcale, wkurza mnie. Choć cieszę się, że jest ktoś "taki"DeaconFan pisze:Jak Wam się podoba postać dr Falkowicza? Bo mnie bardzo.![]()
Nie podoba mi się styl mówienia Michała Żebrowskiego. Nie podoba mi się, że nie nosi fartucha lekarskiego w normalny sposób, przeciez tak nie powinno się podchodzić do pacjentów, on w każdej chwili może mu się zsunąć![]()
![]()