W każdym domu świątecznie , choinka choinką pogania i wszystko wskazuje na to ,że będzie bardzo rodzinnie
Zawsze w czasie świąt Forresterowie jednoczą się ,a przynajmniej spory bledną na ten czas.
Ostatnio zmieniony 2014-12-06, 22:32 przez Robi, łącznie zmieniany 2 razy.
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Jak widać nie zawsze bledną, w tym roku nie było kolorowo. Stephanie i Eryk zostali sami w święta, każdy z synów spędza święta ze swoimi rodzinami. A dla mnie święta to piękny okres który należy spędzić z bliskimi, a jeśli można go spedzić z rodziną i z ukochanymi to jest najwspanialsze co może być w świętach.
Nobody does it better
Haha, rok temu Boże Narodzenie w Środę Popielcową, a w tym roku w Wielki Czwartek
Tegoroczne święta były bardzo ładne, wręcz jakieś takie magiczne, Jak już wspomniałem w innym temacie, zabrakło mi jednak Sally
A ostatnia scena, jak Anna z Pamelą już wychodzą, a Eric zaczyna śpiewać i Forresterowie lgną do fortepianu, bardzo wzruszająca, już dawno nie było takiego czegoś w MNS. Jeszcze te dzieci tak ślicznie wyglądały, dziewczynki, mały Ridge
Tegoroczne święta były bardzo ładne, wręcz jakieś takie magiczne, Jak już wspomniałem w innym temacie, zabrakło mi jednak Sally
A ostatnia scena, jak Anna z Pamelą już wychodzą, a Eric zaczyna śpiewać i Forresterowie lgną do fortepianu, bardzo wzruszająca, już dawno nie było takiego czegoś w MNS. Jeszcze te dzieci tak ślicznie wyglądały, dziewczynki, mały Ridge
Jak wam się podobały najnowsze święta? Chyba nijak bo nikt nie przywołał tematu.
Ja nadal uważam że najpiękniejsze święta to rok 2003,2004 i 2005 a ze starszych to chyba rok 1994 też były fajne.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Administrator
Zrobiłem video świąteczne, sceny obejmują lata 2003, 2005, 2006, 2007 oraz 2008
http://www.youtube.com/watch?v=qGcmur29l3k
http://youtu.be/wr-HZ-vFWPg 20 lat świąt pary Bridge 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Administrator