Święta w "MnS"

Post autor: Robi »

W każdym domu świątecznie , choinka choinką pogania i wszystko wskazuje na to ,że będzie bardzo rodzinnie :zeby: Zawsze w czasie świąt Forresterowie jednoczą się ,a przynajmniej spory bledną na ten czas.

Post autor: Marek Forrester »

Jak widać nie zawsze bledną, w tym roku nie było kolorowo. Stephanie i Eryk zostali sami w święta, każdy z synów spędza święta ze swoimi rodzinami. A dla mnie święta to piękny okres który należy spędzić z bliskimi, a jeśli można go spedzić z rodziną i z ukochanymi to jest najwspanialsze co może być w świętach.
Nobody does it better

Post autor: Beja »

Świetne są te odcinki świąteczne MnS. :D Bożonarodzeniowa atmosfera, wspomnienia, przebieranie się za Mikołaja, śpiewanie kolęd... :serce:
Gdyby tylko wypadły kiedyś w pobliżu naszych świąt...
dzika nożyczka
dzika nożyczka

Post autor: dzika nożyczka »

u nas środa popielcowa, u nich boże narodzenie, słodko!

Post autor: Damians »

Haha, rok temu Boże Narodzenie w Środę Popielcową, a w tym roku w Wielki Czwartek :lol:

Tegoroczne święta były bardzo ładne, wręcz jakieś takie magiczne, Jak już wspomniałem w innym temacie, zabrakło mi jednak Sally :(
A ostatnia scena, jak Anna z Pamelą już wychodzą, a Eric zaczyna śpiewać i Forresterowie lgną do fortepianu, bardzo wzruszająca, już dawno nie było takiego czegoś w MNS. Jeszcze te dzieci tak ślicznie wyglądały, dziewczynki, mały Ridge :D

Post autor: Adex-fan Brooke »

Jak wam się podobały najnowsze święta? Chyba nijak bo nikt nie przywołał tematu. :P Ja nadal uważam że najpiękniejsze święta to rok 2003,2004 i 2005 a ze starszych to chyba rok 1994 też były fajne.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Administrator
Administrator

Post autor: Dawidek »

Mnie się te święta bardzo podobały. Były wzruszające, w kontekście Phoebe. Przypomniały mi się święta w podobnym klimacie, chyba z 2006 roku, kiedy wszyscy myśleli, że niebawem odejdzie Felicia.

Post autor: BeLieF »

Dawidek pisze: Przypomniały mi się święta w podobnym klimacie, chyba z 2006 roku, kiedy wszyscy myśleli, że niebawem odejdzie Felicia.
To były święta z 2005 roku :wink:

Post autor: Mareczek »

Zrobiłem video świąteczne, sceny obejmują lata 2003, 2005, 2006, 2007 oraz 2008 :arrow: http://www.youtube.com/watch?v=qGcmur29l3k

Post autor: Adex-fan Brooke »

http://youtu.be/wr-HZ-vFWPg 20 lat świąt pary Bridge :)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Post autor: B@r »

"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".

Post autor: Mareczek »

Fajne, nie widziałem ich wcześniej. Aż dziwne, że Stephanie spędzała je z Sheilą i Brooke :lol: Brooke na końcu potraktowana skandalicznie ::kwasny::
Administrator
Administrator

Post autor: Dawidek »

Ja sobie tego w ogóle nie przypominam. :wink: Dlatego dzięki za materiał. :D
Wszyscy byli tacy młodzi...Nawet nie przypominam sobie, że Brooke miała takie kręcone włosy. :wink:
ODPOWIEDZ