Bieżące odcinki "Mody na sukces"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Grisza

Post autor: Grisza »

Nie mam czasu nawet, oglądać MNS w necie. To jest straszne .... Oby nie było tak na zawsze. W sumie to chyba nic nie tracę.
Grisza :)
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Zawsze się coś traci! Tym razem zabawne scenki Nicka,Bridget, Jackie i Owena
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Logan

Post autor: Logan »

Z Pam i Domą też są niezłe. Np. ta ostatnia ze szklanką. :D
"Moda..." jest jak narkotyk - uzależnia.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Z tymi galonami miodu to było genialne. :D I te miny pm w trakcie zamawiania. :D
Sam nie wiem, czy Eric powinien odejść na emeryturę, jak proponuje Stephanie. To już musi być jego decyzja, a nie jakiś przymus. Po raz kolejny promowała swojego syna.
Taylor i Ridge - generalnie nuda.
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Grisza pisze:Nie mam czasu nawet, oglądać MNS w necie. To jest straszne .... Oby nie było tak na zawsze. W sumie to chyba nic nie tracę.
Ja też niestety w ogóle nie oglądam od zmiany pory emisji.
Awatar użytkownika
Logan

Post autor: Logan »

Pokaz super. A scena finałowa - świetna. Bardzo dobrze że Donna nie wybiegła jak opażona z wybiegu tylko została i stawiła czoła sytuacji - wielkie brawa.
Projekty Erica bardzo mi się podobały, a konkurencji mina zkwaśniała. Poczuli powiew zagrożenia.
"Moda..." jest jak narkotyk - uzależnia.
Dawidek
Administrator

Też mi się ten pokaz podobał. Kreacje Erica były takie klasyczne, niezbyt ekstrawaganckie. Chyba powróciła dawna klasyka Forrestera.
Faktycznie dyrekcja Jackie M poczuła pewien niepokój. Tylko Bridget trzymała rezon.
Nie rozumiem postępowania Pameli. Ona, jeśli chce, to niech się mści na Donnie prywatnie, a nie mąci w miejscu pracy. Gdyby przez jej wybryk firma się skompromitowała i pokaz nie chwycił, to ona tez trafiłaby na bruk. Jej działanie to klasyczny sabotaż.
sharkinator

Post autor: sharkinator »

Dzisiejszy odcinek w całości poświęcony był pokazowi mody. Muszę przyznać, że kreacje naprawdę były atrakcyjny, a sam finał bajeczny. Dobrze, że Donna nie spanikowała:-) Pamela jest jednak szalona, chyba jednak się jej upiecze.
Taylor wygląda bardzo atrakcyjnie, widać że bliskość Ridga jej służy.
Dawidek
Administrator

Na Billa nic nie działa. Nawet jeśli Katie przy nim popełniła samobójstwo, on i tak da na okładkę "ozłoconą" Donnę. Prawdę mówiąc, Bill to prostak, żeruje na emocjach, inne czarne charaktery w "MnS" nie było takie. Nie lubię Billa i jest w moim rankingu niżej niż Stephanie.
Dziwi mnie jednocześnie naiwność Donny. Świat mediów jest tak skonstruowany, że sensacja się lepiej sprzedaje. Nie powinna mieć żadnych złudzeń, że ona w "złotej" sukni się nie pokaże. Dziwne jest to, że nie mówi się o Internecie. Przecież na pewno w serwisach plotkarskich ta "wpadka" została pokazana.
cmk

Post autor: cmk »

Dziś pokazano R.J.'a. Tak rzadko pokazują dzieci w serialu, że moja mama zapomniała że Brooke i Ridge mają dziecko małe :)
Dawidek
Administrator

Też mi się RJ rzucił w oczy.
Brooke miała rację, pytając, czy Taylor zauważyła, że Ridge jest inny pod wpływem zażytych leków, popitych winem. Chcąc nie chcąc, Tay musiała przyznać jej rację.
Jeden czy dwa dobre uczynki Billa nie sprawią, że go polubię.
Podobają mi się też zmiany personalne. Doceniono młode pokolenie. Niech się wykaże. :)
Awatar użytkownika
bosskicinu

Post autor: bosskicinu »

Zdecydowanie uważam że najlepszą i najzabawniejszą postacią ostatnio jest Pam ! Najpierw uśmiałem sie jak wylała na Donnę miód podczas pokazu i wczoraj jak rozmawiała z Nickiem i Jackie ;) Jeśli chodzi o domy mody to myśle że niedługo Jackie M stanie wyżej nawet niż Forrester Creations jeśli jeszcze Stephanie ma zamiar zatrudnić Whipa Jonesa to już w ogóle. I mam przeczucie że lada moment i FC zbankrutuje a wtedy Bill Spencer przejmie firmę
Dawidek
Administrator

Te rozmowy kwalifikacyjne w Jackie M wyglądały jakoś mało profesjonalnie. Takie zamykanie drzwi przed nosem, jak Nick czynił, skutkowałoby tym, że odwróciłbym się na pięcie i poszedł sobie. To brak szacunku.
Chyba jest już za późno na naprawianie błędów przez Brooke. Mogła wcześniej pomyśleć o skutkach swoich działań.
Fajnie było znowu zobaczyć Whipa. Wyglądał nieco inaczej. :wink
Po raz pierwszy od jakiegoś czasu Pam mnie nie denerwowała. :lol:
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Nadrabiam troche na necie. Obejrzałem pokaz i akcję z miodem. Teraz skończyłem jak Stefa zobaczyła CV Whipa. Fajnie jakby znowu był z Brooke, to byłby taki powrót do przeszłości. Ciekawe czy wspomną swoje papierowe małżeństwo:)
Grisza

Post autor: Grisza »

Dziś widziałem odcinek MNS w telewizji o 11. Powiem że bardzo się cieszę z powrotu Whippa.Ona nadaje serialowi powrotu do korzeni. Brooke była bardzo zabawna że z niego zadrwiła. A Steffy jak dla mnie egoistka jak matka. Wchodzi i krzyczy na Brooke widzi tylko siebie, braciszka, i matkę a o R;J zapomniała to tez jej brat??
Związek Brooke i Ridga rozpadł się z powodu Steffy i Ricka, a ona śmie oskarżać Brooke. Od tej pory nie trawię jej... ::kwasny::
Grisza :)
ODPOWIEDZ