Kimberly Fairchild

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Tomala

Post autor: Tomala »

Dzisiaj wspomnieli o Kimberly. Jest w college'u. Adam powiedział że nie może powiedzieć gdzie. Ciekawe dlaczego.
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Ja też nie rozumiem dlaczego robią taką tajemnice z pobytu Kimberli ::plask wczolo: Przecież chyba Sally może wiedzieć :?
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Akurat Sally napewno nie wygada gdzie Kimberly. Zresztą jeśli ona wyjechała do collegu to znaczy chyba ,że Ci co szukają Adama nie są dla niej zagrożeniem więc po co ta tajemnica?
Nobody does it better
Abec

Post autor: Abec »

Pewnie są, bo gangsterzy mogliby np. porwać Kim i w ten sposób zmusić Adama by się ujawnił. Może Kim używa teraz innego nazwiska? ::chytry:: Zgadzam się, że to wszystko jest dość naiwne ;)
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Dla mnie w ogóle śmieszna jest ta cała sytuacja, że po tylko latach oni jeszcze upominają się o jakieś tam długi ::plask wczolo: Gangsterom zazwyczaj zależy na pieniądzach, więc Sally mogłaby ich teraz spłacić ( ją teraz na to stać ). I byłoby po kłopocie.
A najgłupsze było, jak Adam spoglądał przez okno, czy czasem nie ma tam tych gangsterów, którzy szukają go po całym świecie ::plask wczolo:

Wracając do Kimberly, to mógł powiedzieć, że studiuje w Anglii lub we Francji, wtedy zabrzmiałoby to bardziej realistycznie...
Abec

Post autor: Abec »

Gangsterom chyba bardziej chodzi o przykład - "patrzcie wszyscy, którzy ewentualnie chcieliby nas wystawić, co potrafimy zrobić". I to się per saldo bardziej opłaca niż pieniądze od jednego tylko czowieka.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Gangsterzy pewnie już dawno zapomnieli o Adamie... Pewnie nikt go nie szuka bo po co... Ale ten chowa się i pewnie wkrótce trafi do Polski żeby się ukryć. Mnie też nie podoba mi się to mogli wymyślić coś lepszego bo gangsterzy mają takie dojścia ,że dawno mogli zmusić Sally do spłaty długu Adama... ::kwasny::
Nobody does it better
Awatar użytkownika
MrPukwa

Post autor: MrPukwa »

Abec pisze:Gangsterom chyba bardziej chodzi o przykład - "patrzcie wszyscy, którzy ewentualnie chcieliby nas wystawić, co potrafimy zrobić". I to się per saldo bardziej opłaca niż pieniądze od jednego tylko czowieka.
Dokładnie, gangsterzy chca pokazać swoją siłę a poza tym nigdy nie zapominają o typkach którzy im podpadli. Jesli tylko mają okazje załatwic takiego kolesia to bez wachania to zrobią.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Myślałem, że nigdy tego nie napiszę, ale chciałbym, żeby teraz wróciła Kimberly i żeby dalej kochała Rick'a.
Ona była taka sama jak Catlin teraz, Rick kochał ją tą samą miłością.
Ciekawo, którą by wybrał.
I przede wszystkim Catlin zostałaby uświadomiona, że już Rick raz przechodził taki dziwny związek.
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Damians, zwariowalibyśmy od słodyczy bijącej od tych dwóch lasek :P
Kimberly z charakteru była znacznie gorsza od Caitlin, po prostu nie mogłem jej znieść. Z kolei Caitlin tylko się uśmiecha :mrgreen: - a to jest równie straszne ::jezyk::
Tomala

Post autor: Tomala »

Ja też bym chciał żeby wróciła Kimberly. Ale raczej żeby nie była taka słodka tylko "z pazurem" i walczyła z Caitlin o Ricka.
Goku

Post autor: Goku »

Tomala pisze:Ale raczej żeby nie była taka słodka tylko "z pazurem" i walczyła z Caitlin o Ricka.
O nie! Ta słitaśna Kimmy była fajna, a to babsko które się potem z niej wykluło po "śmierci" Macy było żałosne! Co nie zmienia faktu, że gdyby Kim wróciła to kibicowałbym jej, a Zębatka i Koniozębna niech spadają! xD
Primok

Post autor: Primok »

Goku pisze:Ta słitaśna Kimmy była fajna, a to babsko które się potem z niej wykluło po "śmierci" Macy było żałosne!
Właśnie wtedy stała się bardzo fajną postacią, bo na początku była sztuczna i nie do zniesienia. Odwrotnie Caitlin, która najpierw była ciekawą postacią, a teraz nie mogę na nią patrzeć. I chyba wiem już dlaczego - obydwie tak fatalnie prezentują się przy Ricku, kiedy to niby są tak w nim zakochane :P .
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Dziś wspomniano nam o Kimberly, jako świetnej modelce :)
ODPOWIEDZ