Bieżące odcinki "Mody na sukces"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Stephanie i Brooke popijają sobie tequilę? ::loll:: To dość egzotyczne. :D Rozmowa nawet dosyć kulturalna, chociaż obie powiedziały trochę prawdy o tym wszystkim. Pytanie Brooke o to, czy mogłyby się zaprzyjaźnić jest na wyrost, ale argumenty całkiem logiczne - Ridge nie straci żadnej z nich. Nawet jak on jest z inną, zawsze ma Logan obok siebie.
Owen chyba poszedł po rozum do głowy i postanowił oddzielić interesy od spraw prywatnych. nie widzę powodów, by Whip wylatywał z firmy, pod warunkiem, że będzie trzymał się z daleka od Jackie.
Grisza

Post autor: Grisza »

Obecne odcinki w Polsce mnie nudzą , nie chce mi się tego oglądać nie wiem co się dzieje!
Owen jest debilem i to tak strasznym ,że szkoda gadać. Nagle zachowuje się jak by był świętym aniołem( Przecież on uwiódł Donne , gdy Ta miała chorego męża) Wypomina Jackie - pocałunek z Wippem , to tylko pocałunek w dodatku po alkoholu!. Teraz biedna Jackie przyznała się Owenowi do swojej przeszłości ,a ten że nie wie co teraz będzie. Jeszcze miał pretensje dlaczego wcześniej mu nie mówiła.Może dla tego że za szybko wzięli ślub, bardziej liczyła się namiętność niż rozmowa.Ale kogo był to pomysł ?? Owena.
Steffy znów mnie wkurza, niech przyzna się ze kręci ją Owen i tyle.
Grisza :)
Dawidek
Administrator

To prawda, co piszesz Grisza. Przesadzone zachowanie chłopaka pokazuje, że jest on hipokrytą. Innym wytyka, ale na siebie nie spojrzy. Jego "staroświeckie poglądy" mnie powaliły i jeszcze z nadzieją patrzy na Steffy. ::plask wczolo:
To wszystko pokazuje, że za szybko zdecydowali się na ślub. Nie zdążyli się dobrze poznać. Widzę, że ta para ma potencjał, kochają się, ale jeśli będą się boczyć o drobiazgi i przeszłość, na którą nie miało się większego wpływu, to daleko nie zajdą.
Warto też zwrócić uwagę na fakt, że Thorne i Felicia oraz dzieci Ridge'a wspierają parę Brooke - Ridge. Thomas i Steffy nie mieli wyjścia właściwie.
anita42

Post autor: anita42 »

A wiadomo właściwie dlaczego Steffy nie jest już z Rickiem? Coś się stało czy po prostu rozeszło się po kościach jak to w "Modzie" bywa? Zabawne, że właśnie wtedy, gdy Ridge po tak długim czasie zaakceptował Ricka.
Dawidek
Administrator

Anita, Steffy coś przebąknęła, że się nie śpieszą, dali cobie czas, coś w tym stylu.

Niezły zwrot akcji. Justin jest ojcem Marcusa. Domyśliłem się tego, po tym, jak donna go rozpoznała w restauracji. Na razie za mało wiemy o tej nowej postaci, ale na razie Barber stwarza pozytywne wrażenie, mimo że lubi dosyć ekscytujące życie, najpierw był koszykarzem, teraz ekscytuje się biznesem.
Nie dziwi mnie ostrożność Donny. Pojawienie się Justina było dla niej szokiem, za szybko to na nią spadło. Powinna ostatecznie mu powiedzieć, że ma syna, a Marcus powinien poznać swojego ojca, nawet jeśli nie czuje potrzeby szukania biologicznego ojca.
Zaskoczył mnie z początku pomysł Erica, by adoptować w sumie dorosłego mężczyznę, bo to przecież nie jest potrzebne, bo pełnoletni ludzie de facto nie potrzebują już opiekuna. Podoba mi się gest Erica, chce by chłopak czuł się jak pełnoprawny członek rodziny, Stephanie oczywiście nie potrafi tego zrozumieć.

Warto zwrócić uwagę na jeszcze jedną rzecz. W "MnS" na stale pojawiają się czarnoskórzy aktorzy. Donna ma czarnoskórego syna, teraz zagościł Justin. W serialu ani razu nie pojawiła się aluzja w kierunku koloru skóry, co już świadczy o tym, że producenci (i w ślad za tym powinni iść tez widzowie) nie zwracają uwagi na kolor skóry. I bardzo dobrze, wszyscy jesteśmy ludźmi.

Wygląda na to, że najskrytsze tajemnice bohaterów "MnS" można znaleźć w ..Internecie. ::loll::
Awatar użytkownika
bosskicinu

Post autor: bosskicinu »

Ogólnie to fajnie, że Marcus dostał własny wątek - z biologicznym ojcem Justinem oraz adopcyjnym Erykiem. Jestem ciekaw reakcji Marcusa i Justina jak sie dowiedzą kim dla siebie są.
Dawidek
Administrator

Ze Stephanie jest naprawdę źle, skoro chwilami traciła pamięć, nie wiedziała, co inni do niej mówią, ręka nieruchomiała. Ona od razu miała się zgłosić do lekarza, jak zauważyła niepokojące objawy.
Fajne było to miniprzyjęcie w Jackie M. Pokazuje to, że w kierownictwie domu mody mogą istnieć partnerskie układy i dobra współpraca.
Sam nie wiem co sądzić o kłamstwie Donny. Powinna o wszystkim powiedzieć Marcusowi, działanie za jego plecami nie wyjdzie tu nikomu na dobre.
cmk

Post autor: cmk »

Żałosne jest niby-tłumaczenie MArcusa, że on nie chce poznać prawdziwego ojca. Dlaczego akurat chciał poznać matkę szukając jej przez pół Ameryki, a ojca to już nie?
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Szokujące było jak Stephanie upadła przy Steffy prawda? Szkoda jej trochę. Za to rozmowa Brooke i Ridge'a na pozór głupia była wyrazem ich pięknej wzajemnej miłości :) Marcus zachowuje się trochę dziecinnie, dziwny ten pomysł adopcji skoro on już gdzieś ma adoptowanych rodziców i niby byli dobrzy a jednak nie tak jak Eric i Donna :roll:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Dawidek
Administrator

Stephanie nie powinna lekceważyć zaobserwowanych u siebie objawów chorobowych. rozumiem, że nie chce martwić nikogo, ale przynajmniej niech współpracuje z lekarzami. Udar, nawet w wersji mikro, to nie przelewki.
Donna musiała przed Justinem skapitulować. Jestem tylko ciekaw, czy powie Marcusowi i jak chłopak zareaguje na fakt, że kilkakrotnie gadał z biologicznym ojcem. Fakt posiadania biologicznego ojca nie wyklucza tego, żeby Marcus miał oficjalnego ojca w osobie Erica.
Rozmowa Ridge'a z Brooke była trochę infantylna, generalnie takie sceny w ich wydaniu mnie nudzą.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Dziwny ten wątek Stephanie jak dla mnie, poza tym ta kobicina już miała tyle zdrowotnych problemów, że szok, iż po 3 udarach jeszcze funkcjonuje.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Grisza

Jak ja dawno nie oglądałem MNS .... aż wstyd się przyznać. Ale godzina emisji zrobiła swoje ,zdecydowanie tak ::kwasny:: O 11 nawet moja babcia nie ogląda,a jest w domu,mówiła że już oduczyła się oglądać ten serial. No ale jak usłyszała że będzie o 15:20 we wakacje to była zadowolona.
Co do Stephanie to fakt przesada z tymi jej problemami!!
Dawidek
Administrator

Zgadza się, ona już miała niejedne problemy zdrowotne, utraty pamięci, udar chyba też. Zawsze takie choroby mogą wracać, więc ja nie zliczam tych wydarzeń do wpadek. Przede wszystkim ona powinna przestać udawać i przyznać, że jest chora.

Trochę mnie zdziwiła niechęć Marcusa do ojca. Taki był chętny do poznania matki, a ojca nie chciał poznać. Rozumiem go jednak - znalazł szczęście u Forresterów i nie chce by cokolwiek zmąciło tę sielankę. dobrze, że nie powiedział tego wprost Justinowi.

Katie szefową FC? Na razie tego nie widzę. :|
anita42

Post autor: anita42 »

Tyle biednych małych dzieci nie ma rodziców i poniewiera się po ulicach albo domach dziecka, a staremu koniowi Marcusowi trzech tatusiów sie trafiło ::plask wczolo:
Grisza

Jakich trzech ???
ODPOWIEDZ