Przeszłość

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
kubeczek

Post autor: kubeczek »

Robi pisze:Może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego Spacner przejął FC ?
Forresterowie nie zapłacili na czas raty kredytu, który wzięli z banku i bank automatycznie przejął FC, które natychmiast wykupił Bill Spencer.

A dlaczego chciał przejąć FC? Na pewno kusiło go posiadanie największego imperium mody na świecie, poza tym ostatnią wolą ojca Billa - czyli Billa Sr, ojca Caroline który występował dawno temu w B&B i zmarł, było to, aby jego syn zemścił się na ludziach którzy dokopali Stephanie - ponoć największej miłości jego życia. I teraz Bill Jr mści się na Logankach i Eryku zabierając im ukochaną firmę.
Robi pisze:i dlaczego Steffy ugania się za Owenem ? ( miłość do Ricka wyparowała ) ?
Można powiedzieć, że jej miłość do Ricka wyparowała. Po prostu raz coś wspomniała Owenowi, że ona i Rick nagle nie pasują do siebie i że się rozstali.

Dlaczego ugania się za Owenem? Pewnie dlatego, że jest żonaty, a Steffy podobnie jak Brooke ciągnie do takich mężczyzn. :)
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Robi, jak masz czas i możliwość, to przejrzyj ponad 100 odcinków na stronie TVP o "MnS" - nie ma już chyba tego, że po 2 tygodniach odcinek znika. Jest ponad 100 odcinków wstecz. Są też fragmenty scen, w tym wspomniana przez Adexa scena, jak Brooke przerywa ceremonię ślubną Taylor i Ridge'a. :lol:
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Adex-fan Brooke pisze:Najgorzej, że ludzie przegapili jak Brooke galopowała na koniu i przerwała ślub Taylor i Ridge'a i potem piękna scena na plaży jak Brooke i Ridge wrócili do siebie.
To akurat widziałem :P
:wink:

Dzięki kubeczek

Dawidek: o to dobrze wiedzieć. 11.00 to koszmarna godzina. Często byłem poza domem, a jak już siedziałem na miejscu to zawsze przegapiałem odcinki. Sądzę, że wrócę do regularnego oglądania. Postaram się częściej odwiedzać forum i komentować.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Robi pisze:Sądzę, że wrócę do regularnego oglądania. Postaram się częściej odwiedzać forum i komentować.
Świetna informacja :)
Co do tego tła to mnie też to raziło, było aż zbyt sztuczne, jakby grali w teatrze a nie w światowym serialu. Poza tym właśnie zauważyłem zmianę formatu i mam mieszane odczucia, nie lubię jeśli ucina obraz, no i właśnie ucina czy nie? (telewizor mam nowy).
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Dawidek
Administrator

Adex, ucina. Najlepiej to widać na czołówce.

A wracając do tematu. Warto przypomnieć, że firma Spencerów miała już wojnę z Loganami pod koniec lat 80 chyba. Wykorzystano wtedy nagie zdjęcia Donny, pamiętam jak dziewczyny walczyły z tym, by gazeta ze zdjęciami nie ukazała się. Mam nadzieję, że czegoś nie przekręciłem. Dziwne, że teraz nie wraca się do tych wydarzeń, chociaż młody Bill mógł z tą sprawą nie mieć nic wspólnego.
Awatar użytkownika
kubeczek

Post autor: kubeczek »

To prawda, że Stephanie była wieeeeelką miłością Billa Sr i że on chciał z nią być, ale ona wolała Erica?

Tak dziś powiedział Eric...
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Może się mylę, ale wydaje mi się, że jak Bill Sr regularnie występował to nie było mowy o jego miłości do Stephanie. Oni tylko się przyjaźnili. Zdaje mi się, że ta wiadomość o miłości Billa do Stephanie wypłynęła dopiero w obecnych odcinkach.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Robi

Bill startował do Brooke :?:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Nie, chyba że zaliczyć jakieś teksty z ich pierwszej rozmowy chociaż już sam nie pamiętam co mówił.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Dawidek
Administrator

Bardziej pamiętne są umizgi Billa do Donny. Ale czy ona mu się podobała, czy chciał się zabawić, czy jeszcze coś innego - to już ciężko ustalić, bo z czystością intencji on jest na bakier.
Awatar użytkownika
Robi

Pytam, ponieważ Donna w ostatniej rozmowie z Kaite mówiła, że Bill starował do nich obu ( Donny i Brooke ) ale mu to się nie udało.
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Z tego co pamiętam to Bill i Stpehanie byli ukazywani jako bardzo dobrzy przyjaciele. On się w niej jakby podkochiwał, ale nigdy nie było to jakieś "oficjalne".
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

I Bill załatwiał jej różne przysługi, a to pigułka dla Morgan na poronienie, a to wyjazd na stypendium zagraniczne dla Bridget... :wink:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Wspomniany niedawno przeze mnie Rzeźnik w B&B w celi z Thorne'm: http://www.youtube.com/watch?v=SLFmHGVN ... ure=colike
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

http://soapoperadigest.com/content/bb-dvd 16 odcinków z przeszłości wyjdzie w USA na dvd
ODPOWIEDZ