Dynastia (Dynasty)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
BeLieF

Post autor: BeLieF »

Najlepsza była końcówka, strasznie szkoda mi Stevena. Usłyszał tyle obelg i to od swojego ojca :/
Grisza

Post autor: Grisza »

Taki własnie jest już Black! potrzeba mu kopa od Alexis. ....
Grisza :)
Awatar użytkownika
BeLieF

Grisza i inni, zaznaczajcie spoilery od teraz na biało. :roll: Jeszcze tej całej Alexis nie było u nas,, chcę mieć pewność że to co jest na czarno to nie spoiler
Awatar użytkownika
Sexi Ricky

Post autor: Sexi Ricky »

Ktoś nagrał te odcinki i wrzucił do internetu? :lol:
Niestety nie miałem możliwości obejrzeć wcześniej :evil:
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Skisły ten serial był emitowany w polskiej telewizji w całości dwukrotnie na TVP i Polsat 2 (więc Alexis jak najbardziej była ;) ) . To nie są spoilery. Spoiler to jak czegoś jeszcze u nas nie emitowali, a ktoś zna serial np z neta albo USA.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Serial był emitowany dosyć dawno, a podejrzewam, że jest sporo młodych osób, które serialu jeszcze nie widziało w ogóle, albo widziała tylko część. Dlatego proponuję zaznaczać spoilery na biało, bo serial ponownie jest emitowany :wink: Tyczy się to także innych wątków.
Grisza

Weź przestań z tymi spojlerami!! to nie był spojler ::kwasny:: Wszyscy wiedzą, ze był Alexis , a Ja nawet nic nie powiedziałem, co zrobi, nawet żadnej wiadomości, która by wyjawiała szczegóły dotyczące dalszych losów.... " Potrzeba mu kopa od Alexis nie jest spojlerem" Bo z tego co pamiętam Alexi nie kopała Blacka, wiec można potraktować, moją wypowiedź jako gdybanie, albo lekką uwagę. Po za tym zgadzam się z mailo. Serial był już emitowany wiele razy w tvp, polsacie, nawet w necie jest wiele informacji.
Awatar użytkownika
BeLieF

Grisza rozumiem cię, ale np. ja oglądam serial pierwszy raz i raczej nie chce wiedzieć co będzie dalej, bo po prostu psuje to oglądanie! ::kwasny:: To samo z Melose Place czy wkrotce Sunset Beach. Pewnym wyjściem z sytuacji byłby drugi temat - niespoilerowy.
Dawidek
Administrator

Twój post Grisza z wtorku jest bardziej przypuszczeniem, niż spoilerem, więc nie musisz się tak burzyć. :wink: Co do spoilerów, na powinno zostać, jak wcześniej pisałem. Jeśli chcecie spoilerowego tematu na temat "Dynastii" - nie będę tego blokować. W takim przypadku ten wątek miałby charakter niespoilerowy.
Dawidek
Administrator

Obejrzałem na razie 6 odcinków i oceny na razie są pozytywne. Serial się rozkręca. Miałem inne wyobrażenia na temat głównych bohaterów. Blake jest tu takim twardym biznesmenem, nie jest obecnie moją ulubioną postacią. Krystle jest taka przygaszona, onieśmiela ją cały blichtr rezydencji Carringtonów. Ona musi znaleźć miejsce w tym nowym dla niej świecie.

Moje ulubione postacie na dzień dzisiejszy to Steven i Mathew.

Na razie będę oglądać. :wink:
Grisza

Pierwsze odcinki Dynastii są bardzo dobre, fajna fabuła, bez diabolicznych intryg... z czego jest znana. Moim zdaniem kobiety w tym serialu są trochę traktowane, jak w średniowieczu. Black do Krystel " siedź tu!, słuchaj mnie, Zrób to" Mattew do Claudii " Odczep się". Uważam, ze Krystel jest bardzo pomiatana, przez Carringtona! Blacka nie lubię, wydawał mi się, człowiekiem spokojny, dobry, ale okazał się szują, draniem , wręcz typowym bogaczem! Fallon to zdzira, jednej chwili zabawia się z kierowcą, drużyną futbolową, później z Colbym! :roll:. Steven też mi się podoba, naprawdę dobrze napisana rola!
Ja oglądam cały czas
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Podobają mi się te odcinki :) Podobnie jak Dawidek bardzo lubię Stevena i Mathew, ale jeszcze bardzo lubię Jeff'a :D Główna para kompletnie nie przypadła mi do gustu :roll:
Odcinki są ciekawe, zupełnie odmienne od seriali, które oglądałem to tej pory. Czekam na rozwinięcie akcji.

Godna uwagi jest też muzyka - uwielbiam takie "dosadne" ścieżki dźwiękowe :P
Awatar użytkownika
Sexi Ricky

Post autor: Sexi Ricky »

Mógłby ktoś rozwinąć wątek tego geja - syna starego Carringtona :wink:
Oczywiście w odniesieniu do obecnych odcinków czyli tyle ile nam pokazała jak dotąd "CBC Drama"
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Czy w dzisiejszym odcinku nie było złej czołówki :roll: ::ysz::
Bo niby co robiła tam Alexis, Sammy Jo i inne nieznane jeszcze postacie ::ke::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

A jaka wczoraj była ostatnia scena? to jest podzielony odcinek na 2 i musieli jakąś czołówkę dopasować na siłę do drugiej części ;) ale faktycznie gafa w takim razie.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
ODPOWIEDZ