Dynastia (Dynasty)
- Sexi Ricky
Weź przestań z tymi spojlerami!! to nie był spojler
Wszyscy wiedzą, ze był Alexis , a Ja nawet nic nie powiedziałem, co zrobi, nawet żadnej wiadomości, która by wyjawiała szczegóły dotyczące dalszych losów.... " Potrzeba mu kopa od Alexis nie jest spojlerem" Bo z tego co pamiętam Alexi nie kopała Blacka, wiec można potraktować, moją wypowiedź jako gdybanie, albo lekką uwagę. Po za tym zgadzam się z mailo. Serial był już emitowany wiele razy w tvp, polsacie, nawet w necie jest wiele informacji.
Grisza 
-
Dawidek
- Administrator
Twój post Grisza z wtorku jest bardziej przypuszczeniem, niż spoilerem, więc nie musisz się tak burzyć.
Co do spoilerów, na powinno zostać, jak wcześniej pisałem. Jeśli chcecie spoilerowego tematu na temat "Dynastii" - nie będę tego blokować. W takim przypadku ten wątek miałby charakter niespoilerowy.
-
Dawidek
- Administrator
Obejrzałem na razie 6 odcinków i oceny na razie są pozytywne. Serial się rozkręca. Miałem inne wyobrażenia na temat głównych bohaterów. Blake jest tu takim twardym biznesmenem, nie jest obecnie moją ulubioną postacią. Krystle jest taka przygaszona, onieśmiela ją cały blichtr rezydencji Carringtonów. Ona musi znaleźć miejsce w tym nowym dla niej świecie.
Moje ulubione postacie na dzień dzisiejszy to Steven i Mathew.
Na razie będę oglądać.
Moje ulubione postacie na dzień dzisiejszy to Steven i Mathew.
Na razie będę oglądać.
Pierwsze odcinki Dynastii są bardzo dobre, fajna fabuła, bez diabolicznych intryg... z czego jest znana. Moim zdaniem kobiety w tym serialu są trochę traktowane, jak w średniowieczu. Black do Krystel " siedź tu!, słuchaj mnie, Zrób to" Mattew do Claudii " Odczep się". Uważam, ze Krystel jest bardzo pomiatana, przez Carringtona! Blacka nie lubię, wydawał mi się, człowiekiem spokojny, dobry, ale okazał się szują, draniem , wręcz typowym bogaczem! Fallon to zdzira, jednej chwili zabawia się z kierowcą, drużyną futbolową, później z Colbym!
. Steven też mi się podoba, naprawdę dobrze napisana rola!
Ja oglądam cały czas
Ja oglądam cały czas
Grisza 
Podobają mi się te odcinki
Podobnie jak Dawidek bardzo lubię Stevena i Mathew, ale jeszcze bardzo lubię Jeff'a
Główna para kompletnie nie przypadła mi do gustu
Odcinki są ciekawe, zupełnie odmienne od seriali, które oglądałem to tej pory. Czekam na rozwinięcie akcji.
Godna uwagi jest też muzyka - uwielbiam takie "dosadne" ścieżki dźwiękowe
Odcinki są ciekawe, zupełnie odmienne od seriali, które oglądałem to tej pory. Czekam na rozwinięcie akcji.
Godna uwagi jest też muzyka - uwielbiam takie "dosadne" ścieżki dźwiękowe
- Sexi Ricky
- Adex-fan Brooke
A jaka wczoraj była ostatnia scena? to jest podzielony odcinek na 2 i musieli jakąś czołówkę dopasować na siłę do drugiej części
ale faktycznie gafa w takim razie.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city