Bieżące odcinki "Mody na sukces"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Brookens

Post autor: Brookens »

Zarówno Taylor jak i Steffy zaliczyły dzisiaj szczyt arogancji i hipokryzji. Taylor oczywiście już włazi z butami w życie Ridge'a i Brooke. Akurat tego sobie za tych 50 milionów nie kupiła ;O Ridge też ładny mężuś. Postawił Brooke w prześwietnej sytuacji podczas rozmowy z Taylor.
Steffy podoba mi się pod względem charakteru i wyrazistości postaci, ale zdecydowanie jestem po stronie Loganek. Może nie samej Katie, ale Brooke i Hope owszem. Donna jest dla mnie neutralna.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Taylor wykazała się totalną bezczelnością żeby wchodzić do tej firmy. Nie powinna była ulegać zachciance córeczki. Ridge "ładnie" się zachował wobec żony (może i miał trochę racji dzisiaj, ale zapomniał, że Brooke musiała lawirować między nim a siostrami), więc jej pretensje wobec niego są raczej uzasadnione.
Bill wykazał się totalnym brakiem wyczucia, zmysłu przewidywania konsekwencji swoich decyzji. Wydaje mi się, że lepiej byłoby, gdyby on sam powiedział Katie o ostatnich wydarzeniach z udziałem Steffy, dziewczyna straciłaby w ten sposób koronny argument, a Katie - moim zdaniem - całą swoją wściekłość skierowałaby ku Forresterównie. Błędem jest tu też taktyka Brooke - godzenia Loganów i Forresterów poprzez niemówienie Ridge'owi o sprawkach jego ukochanej córeczki. Te wszystkie działania dały wolną rękę Steffy.
Grisza

Post autor: Grisza »

Taylor zachowuje się nie normalnie. Jak ona może powiedzieć do Brooke że teraz ona ma prawo siedzieć gdzie chce, bo jest współwłaścicielką! Brooke gdy była właścicielką pozwoliła jej wejść do firmy, choć wcale nie musiała. ::kwasny::
Dlaczego zarzucają wszystko biednej Brooke? Ona zawsze musi coś udowodnić, jak nie Ridgowi lojalność, to Stephanie klasę, siostra dzieciom .... Masakra. Brooke przecież robiła co mogła, nie powiedziała nic Katie co mówił o niej Ridge, zrobiła dla niego wiele, wspierała go, była prezesem bo Ridge się zgodził, skłamała siostrę. Taylor nie ma żadnego prawa do 25%! Co ona potrafi, przez 20 lat nic zrobiła w firmie a Brooke zna się , na tym biznesie, sama zaprojektowała wiele kolekcji, sprawiła między narodowy sukces firmy, jest lubiana przez prasę, ceniona w świecie mody. Steffy jets głupia jeśli myśli, ze wyrzuci Brooke z firmy tutaj ma do gadania więcej niż ta gówniara! Rozumiem że nie chcą Dony, Katie ale Brooke. Ridge jest palantem. Jak on się zachowuje jako mąż!? tylko seks mu w głowie, on żadko kiedy jest lojalny wobec uczuć Brooke. Eric dopuścił się dziś zdrady! pocałował Stephanie, a to Donie nie powinno się spodobać. Brooke nie mówiła,ale powinna powiedzieć wszytkim na głos że Steffy zachowała się tania młoda zdzira. Oczywiście brawo że pokonała Billa Spencera ale, to że chce taylor w zarządzie? Mam nadzieję ze nie kieruje się chęcią pojednania rodziców, bo to mdłe i straszne. Stara krowa 20 lat a zachowuje sie jak nastolatka
Ostatnio zmieniony 2013-01-23, 22:47 przez Grisza, łącznie zmieniany 1 raz.
Grisza :)
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Taylor pokazuje swoje prawdziwe zarozumiałe oblicze, nic nowego...okropna baba... Natomiast Brooke bez gadania należą się udziały w firmie za liczne zasługi i lata pracy, ona chciała dla wszystkich dobrze (i nadal chce aby Steffy nie miała konfliktu z Ridge'm ale niewdzięczna smarkula nawet nie doceni), poza tym chciała oddać wszystko co ma aby tylko Ridge i Eric odzyskali firmę! Nawet zdradzała z bólem serca siostrę! i oczywiście nadal nie może dostać należnego uznania. :roll:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Dawidek
Administrator

Czas na reaktywację ankiety weekendowej. Pytanie brzmi: kto powinien posiadać brakujące udziały w FC? Głosujemy do poniedziałku do około 16.20. Zapraszam do głosowania. :wink:
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Wg mnie ani Brooke, ani Taylor, tylko Thorne powinien wraz z Ridge'm, Erykiem i ewentualnie Stephanie mieć panowanie nad firmą.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
kubeczek

Post autor: kubeczek »

Taylor, ponieważ jest fajniejsza od Brooke. :lol:
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Rozbawiło mnie wczorajsze przemówienie Taylor, które w zasadzie nic nie wniosło do dyskusji o udziały w firmie :lol: Mówi o tym, że firma powinna należeć do Forresterów bo taka była jak ona dołączyła do rodziny. Ale chyba pani doktor zapomniała, że już sama do niej nie należy. :roll:
Dawidek
Administrator

DeaconFan pisze:Wg mnie ani Brooke, ani Taylor, tylko Thorne powinien wraz z Ridge'm, Erykiem i ewentualnie Stephanie mieć panowanie nad firmą.
Popieram Thorne'a, w takim układzie byłoby pięciu udziałowców: Eric, Stephanie, Ridge, Thorne i Brooke.
Taylor absolutnie w gronie właścicieli być nie powinno.
Awatar użytkownika
Logan

Post autor: Logan »

Czy dzisiejszy odcinek był jakoś inaczej kręcony? Miałam takie odczucie.
"Moda..." jest jak narkotyk - uzależnia.
Awatar użytkownika
kubeczek

Post autor: kubeczek »

Czy dzisiejszy odcinek był jakoś inaczej kręcony? Miałam takie odczucie.
Ja też! Wszystko wydawało się takie bardziej prawdziwe, ale zawalisty to był efekt! :D Czułem się jakbym oglądał porządny 2-godzinny film z 2008 roku.

Bójka Taylor i Brooke bardzo przeciętna, tylko pochlapały się trochę wodą. Może ciut lepsza od walki błotnej z 2009 roku. Jednak najbardziej podobał mi się upadek Sandy ze schodów. :twisted:
Awatar użytkownika
Sexi Ricky

Post autor: Sexi Ricky »

Ja też miałem wrażenie, że dzisiejszy odcinek był jakoś inaczej kręcony :mrgreen:
Muszę też przyznać, że fajnie się go oglądało ze względu nadobrą scenę jaką zafundowali nam scenarzyści. Bardzo podobała mi się bójka Brooke i Taylor, w dodatku w plenerze :twisted:
Gorzej wypadła scena z Sandy. Jakoś mnie nie powaliło to zwolnione tempo :roll:
Ciekawie też się patrzyło jak oprócz kłócących się Brooke i Taylor również ich córki przekomarzają się słownie.
Dawidek
Administrator

Nie odczułem tego, że odcinek był inaczej kręcony, bo obejrzałem go dopiero przed chwilą w necie. :wink: Jestem ciekaw, czy różnicę zobaczę jutro.

Muszę stwierdzić, że był bardzo fajny. Kłótnie Brooke z Taylor i Steffy z Hope i Bridget z Sandy dodały pikanterii. :D
Fajna była ta wodna bitwa, uśmiałem się. ::loll:: Upadek Sandy mnie nie zaskoczył, to było trochę do przewidzenia. :roll:
Wg mnie i Taylor i Brooke zbyt emocjonalnie podchodzą do sprawy udziałów w firmie, ale z drugiej strony złość Brooke jest zrozumiała :wink:

Wyniki ankiety: kto Waszym zdaniem powinien posiadać udziały w FC?

Brooke - 10 głosów (62%)
Taylor - 3 głosy (18%)
ktoś inny - 3 osoby (18%)
nie mam zdania - 0 głosów (0%)

Zapraszam do następnych głosowań. :)
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Wreszcie nastał ten ciekawy odcinek! :) Mógłby go ktoś wrzucić na youtube.
Upadek ze schodów świetny a bójka mało dopracowana, niby wzorowana na bójce Krystle i Alexis w stawie z sezonu 3 Dynastii, ale jednak nie ma porównania, ogólnie jednak świetnie Brooke nabijała się z hipokrytki Taylor.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Grisza

Post autor: Grisza »

No więc oczywiste że to Brooke powinna mieć do gadania więcej niż Taylor. Ona przesadziła dziś. Jak mogła już sobie pozwalać i mówić że kocha Ridga i tego się nie wstydzi, i że teraz będzie mogła tu mówić co chce. Ona po 2 minutach już wykorzystuje swoją władzę.
Staffy normalnie mnie wnerwia! Ciekawe czy wie o szmatactwie swojej matki?Gada że Brooke nie będzie w firmie. Wstydziła by się tak gadać!
Grisza :)
ODPOWIEDZ