Dawidek pisze:Mnie też się ta przerwa nie podoba, chciałbym by serial był emitowany w wakacje. Pytanie teraz, kiedy dokładnie zostanie pokazany ostatni odcinek przed wakacyjną przerwą? Wydaje się, że do końca maja emisja "MnS" będzie na pewno.
Do końca maja jak najbardziej
Z tego co pisali to najprawdopodobniej 3-ego czerwca zaczyna się sezon powtórkowy i muszę przyznać, że jestem strasznie zaskoczony, że tak wcześnie w tym roku. Pamiętam jak jeszcze 6-7 lat temu koło 20 czerwca emitowano premierowe odcinki "M jak miłość". W ostatnich latach już mniej więcej 10-ego zaczynała się przerwa wakacyjna, ale żeby zabierać cały czerwiec
Wygląda na to, że ostatni odcinek przed wakacjami zobaczymy w środę 29 maja
Jak pokazuje program nie będzie emisji serialu 30 maja (Boże Ciało) i w piątek 31 maja http://www.tvp.pl/prasa/programTVP1/p0531_1.txt
Czy oni oszaleli? Cały czerwiec to u nich już same powtórki? Pewnie na TVP2 podobnie... Wcześnie coś ten sezon powtórkowy startuje w tym roku. W sumie sytuacja finansowa TVP nie jest pewnie najlepsza, ale w takim razie po co oni uruchamiają np. TVP Rozrywka? Dlaczego to się odbywa kosztem seriali, tego nie rozumiem.
Po to, by mieć więcej pieniędzy z reklam. Sama idea TVP Rozrywka mi się podoba, ale założenie jest takie, że będzie to kanał emitujący w zasadzie powtórki z innych anten.
W środę 29 maja TVP1 wyemituje 5834 odcinek serialu (ostatni przed wakacjami) co wskazuje na to, że sezon 2012/2013 przyniósł 168 odcinków. Aż o 23 odcinki mniej niż poprzedni. Nie mówiąc już o porównaniach do wcześniejszych lat kiedy Moda na sukces była emitowana od poniedziałku do piątku, po dwa odcinki dziennie, a także w okresie wakacyjnym.
Jak widać różnica między odcinkami emitowanymi w Polsce, a w USA niebezpiecznie się zwiększa.
Dokładnie rok temu na TVP1 mieliśmy odcinki z września 2009 roku, a teraz mamy dopiero czerwiec 2010.
Wbrew pozorom taka różnica na przełomie kilku lat przyniesie spore opóźnienie. Niestety nawet kiedy zwiększy się ona na tyle, by można było znów emitować po 2 odcinki dziennie nie sądzę, że TVP podejmie taką decyzję. Sama pozycja serialu jest zagrożona i nie wiadomo jak będzie wyglądała za rok, za dwa.
Ja jestem obecnie ciekaw jak wyglądają wyniki oglądalności i czy coś się poprawiło.
Sexi Ricky, niewielka korekta do Twojego podsumowania. 29 maja zostanie pokazany odcinek 5843, a nie 5834, więc będzie 178 odcinków. Podejrzewam, że to czeski błąd i niewiele to zmienia w Twoim podsumowaniu.
Moda na sukces po raz kolejny na stronie głównej TVP Tym razem pod hasłem "Tajemnica Olivera" Jestem ogromnie ciekawy jaką oglądalnością cieszą się ostatnie odcinki.
Myślę , że ostatnie odcinki mają wyższą oglądalność bo są na prawdę ciekawe ! I muszę wam powiedzieć , że Brooke jak na swój wiek , na imprezie Hope wyglądała rewelacyjnie !