Oglądacie "Rozmowy w toku"?
Ja jestem wiernym fanem. Bardzo ciekawy program, poruszający wiele spraw od bardzo ważnych, poprzez czasem nawet śmieszne.
Dzisiaj był bardzo ciekawy odcinek.
Jacek Poniedziałek i Kuba Janiszewski opowiadali o skrywanej przez lata swojej seksualności. Naprawdę, zaimponowali mi.
Ostatnio zmieniony 2008-10-30, 23:08 przez B@r, łącznie zmieniany 3 razy.
Tak rozmowy w toku oglądam od zawsze jak tylko mam czas
Świetny program, a Ewa jest wspaniała w tym co robi. Tak dzisiaj bardzo podobał mi się tamat i ludzie. A co do pani która stwierdziła ,że nie będzie oglądać "M jak miłość" bo dowiedziała się ,że Jacek jest gejem! No ta kobieta chyba nie przemyślała tego co powiedziała. Jacek gra taką postać, taka rola, sam powiedział ,że chętnie zagra w jakimś serialu geja... ale on też wie ,że to nie realne narazie w polsce...
No, ja właśnie nie rozumiem tej kobiety. Jeszcze przed programem kochała Rafała i cały wątek jego miłości do Marty. Gdy dowiedziała, że Jacek P. jest gejem, to co? Zadeklarowała nam w studiu, że przestanie oglądać serial.
Jak można tak mieszać fikcję z rzeczywitością? Jak ma się seksualność Jacka do serialu? Nijak... Życie prywatne aktorów i ich intymność to ich sprawa
Osobiście sądzę,iż duchowe dobro i szczęście człowieka jest ważniejsze niż powszechna opinia innych o nim. Niedorzecznością jest zatem ukrywanie swej prawdziwej seksualnej,odmiennej natury przed wszystkimi w imię podtrzymania powszechnego szacunku i akceptacji. Ukrywanie się jest pewną oznaką tchórzostwa,może być próbą ucieczki od wewnętrznego,własnego Ja,a takiż proces kończy się zwykle fiaskiem.
Doceniam wszystkich gejów,którzy z uśmiechem na ustach potrafią wyznać prawdę o sobie,dlatego również zaimponował mi Jacek Poniedziałek.
a ja nie rozumiem po co na plakatach, po co demonstracje, krzyczenie że tak, jestem homo... abstrahując od programu: przecież homo mają wszystkie prawa, tak jak hetero, małżeństwa? adopcja dzieci? nie no bez przesady, nikt mi nie wmówi że dla dziecka jest dobrze, że ma dwóch ojców bądź dwie matki
[ Dodano: 2006-05-15, 21:41 ]
czemu np nekrofile nie demonstrują? przecież założe się, że też istnieją od daaaawna...
Właśnie, możemy tu wypowiadać się na temat odcinków i spraw w nich poruszanych.
A co złego jest w plakatach na których, np. dwoje mężczyzn trzyma się za rękę?
Thorne pisze:
Doceniam wszystkich gejów,którzy z uśmiechem na ustach potrafią wyznać prawdę o sobie
Katarzynko, skoro homoseksualizm jest sprawą dla Ciebie równą z heteroseksualnością, to po jakiego czorta nie abstrachować się z tym? Skoro widzimy plakaty z chłopakiem i dziewczyną całującymi się, to co złego jest w dwóch chłopakach wtulonych w siebie? Czyżby taki widok gorszył starsze panie wpatrzone w ojca Rydzyka? Dołączam się do pytania B@ra i stanowiska Thorne'a.
Martin! Nie widzę nic złego w takich plakatach,czy takiego rodzaju programach (Gay TV,bodajże włoska telewizja),które są przeznaczone do pokazywania gejów... Czemu miałbym się rzucać na taką myśl? Skoro to mnie nie dotyczy i nie godzi bezpośrednio w moje życie,nie ma żadnych obaw,a takie plakaty,czy stacje telewizyjne nie zmaltretują nikogo,czy nie zniszczą życia heteroseksualistom. Analogicznie można podjąć rozważania nad nagonką Kościoła względem ekranizacji powieści Dana Browna "Kod Leonarda da Vinci",jako wg Kościoła :Oszczerstwo chrześcijaństwa. Ci którzy nie tolerują tego filmu,nie muszą iść do kin i go oglądać,podobnie z tymi plakatami...
Ja bardzo lubię ten program.Moim ulubieńcem jest aktor grający Leppera i Giertycha,Kaczora,Kazia M.Zresztą wszyscy są fajni i bardzo dobrze parodiują znane osoby.
Bardzo lubię też piosenki,które śpiewa mój ulubieniec-szczególnie utwór Leppera o trampach z Chin.
A co do tego tam Poniedziałka czy Wtorku to jestem chyba jedną z nielicznych osób w tym kraju,które nie wiedzą jak on wygląda.Dzisiaj się trochę spóźniłem na SMS,więc w końcu bym poznał jak wygląda osoba,którą tak wielu ludzi się podnieca.
AdamST220 pisze:Ja bardzo lubię ten program.Moim ulubieńcem jest aktor grający Leppera i Giertycha,Kaczora,Kazia M.Zresztą wszyscy są fajni i bardzo dobrze parodiują znane osoby.
Bardzo lubię też piosenki,które śpiewa mój ulubieniec-szczególnie utwór Leppera o trampach z Chin.
A co do tego tam Poniedziałka czy Wtorku to jestem chyba jedną z nielicznych osób w tym kraju,które nie wiedzą jak on wygląda.Dzisiaj się trochę spóźniłem na SMS,więc w końcu bym poznał jak wygląda osoba,którą tak wielu ludzi się podnieca.
Odnośnie 2 pierwszych linijek Twego postu: Rozmowy w tłoku,a nie w toku (patrz temat).
Odnośnie końcówki: nie należy się śmiać z czyjegoś nazwiska,to nie wina Jacka,że jego nazwisko odzwierciedla jeden z dni tygodnia
B@r pisze:Życie prywatne aktorów i ich intymność to ich sprawa
Skoro prywatna, to po co nawijają o tym publicznie w jakimś talk-show?
Chodziło mi o to w tym zdaniu i w kontekście, że ludzie nie odróżniają fikcji od rzeczywistości i mylą bohaterów seriali z aktorami. A to jaki dany aktor jest, nie powino odbijać się na opinii o danym bohaterze którego wcześniej lubili, a jak wiedzą o aktorze go grającym coś więcej czego nie akceptują, to nagle postać która jeszcze dzień wcześniej była bosska i w ogóle, nagle w sekundę staje się obrzydzeniem, itp.
Ludzie oceniając daną postać, nie powinii patrzeć wtedy na życie prywatne aktora, bo to już wtedy nie jest obiektywizm!
Thorne pisze:Odnośnie 2 pierwszych linijek Twego postu: Rozmowy w tłoku,a nie w toku (patrz temat).
Odnośnie końcówki: nie należy się śmiać z czyjegoś nazwiska,to nie wina Jacka,że jego nazwisko odzwierciedla jeden z dni tygodnia
Co do 1 uwagi to sorry-jestem trochę przemęczony bo mało spałem i mózg już dobrze nie pracuje i nie zauważa wszystkich literek,a niektóre dodaje
Co do 2 uwagi to wiem,że nie jego wina,że ma takie nazwisko i że nie powinno się z tego śmiać.Ale niektóre nazwiska są bardzo śmieszne,a niektóre wręcz ordynarne jak np.1 z działaczy Zagłębia Lubin ma nazwisko pewnej części ciała mężczyzny.
To niektórzy mają swoiste poczucie humoru, bo w nazwisku Poniedziałek nie ma nic dla mnie śmiesznego. Nazwisko jak każde inne, a wolałym być Poniedziałkiem niż Kowalskim których miliony w Polsce.
Ale nie dewagujmy na temat nazwiska, tylko wracajmy do tematu.
Tu znajdziecie zdjęcia z programu i opis dzisiejszego odcinka:
B@r pisze:To niektórzy mają swoiste poczucie humoru, bo w nazwisku Poniedziałek nie ma nic dla mnie śmiesznego. Nazwisko jak każde inne, a wolałym być Poniedziałkiem niż Kowalskim których miliony w Polsce.
Ale nie dewagujmy na temat nazwiska, tylko wracajmy do tematu.
Tu znajdziecie zdjęcia z programu i opis dzisiejszego odcinka:
Popieram. Poniedziałek,nazwisko jak każde inne...
Adamie,co do śmieszności nazwisk,masz tu dużo racji,niektóre nazwiska zwalają z nóg,jednak nie winno się okazywać tego osobom je noszącym,by ich nie urazić,chyba,że mamy do czynienia z bliskimi relacjami interpersonalnymi.
Kiedyś nie znosiłem tego programu, ponieważ prowadząca była fatalna. Potem jak Ewa przyszła program nabrał pewnego rodzaju poziomu. Bardzo go lubiłem oglądać, teraz jednak jest juz tak nudno...dziwe sie ze tego nie zdjęli.
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!