Bieżące odcinki "Mody na sukces"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
anita42

Post autor: anita42 »

Jak Brooke mogła pomylić ciało dwudziestoparoletniego chłopaka z ciałem za przeproszeniem starego dziada, z którym "puka się" od zarania dziejów i jak Oliver mógł wziąć Brooke za Hope?? To on nie wie, że z dziewicą jest trochę inaczej niż z panią, która swój pierwszy raz zaliczyła przed jakimiś 30 laty? I że raczej żadna nastoletnia dziewica nie chce, żeby jej pierwszy raz był szybkim numerkiem przy ścianie w czasie imprezy?? ::plask wczolo: ::bojesie:: ::rad::
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Oliver już raz pomylił Brooke z Hope (widać jakie konsekwencje mogą mieć takie pomyłki :P ), ale to rzeczywiście idiotyczne, by młody facet pomylił matkę z córką (inne ciało, ręce, biust, praktycznie wszystko). Swoją drogą nie poznał głosu Brooke, ale usłyszał to, co chciał usłyszeć - jestem gotowa. :lol: Logan również błysnęła, jak widać ostatnią rzeczą o jakiej myślała na imprezie było pilnowanie nastolatków. :lol: Skupiła się raczej na tym, czego nie dokończyła z Ridgem w saunie i nie dostrzegła, że obmacuje chłopaka własnej córki. :lol:
Przynajmniej coś się dzieje. :)
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Oczywiście to wszystko naciągane :) ale w sumie okoliczności bardzo sprzyjające muzyce (Oliver mógł w tym hałasie i maskach pomylić się bo patrzył na wisiorek a Brooke go miała), Brooke można wytłumaczyć tym, iż chciała spróbować czegoś nowego (w maskach w hałasie i mówcie co chcecie na pierwszy rzut oka jak Oliver pojawił się w masce u Agnes w firmie to bardzo przypominał Ridge'a). Scena gdy Brooke zdjęła maskę była bardzo szokująca bo wydawało się, iż Steffy celowo wykręci taki numer a tu seksowna Brooke przez wypadek :D
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Grisza

Post autor: Grisza »

Jakie cało robili to w ubraniu :lol:! Brooke sama była pod wrażeniem sprawności Ridga, była po prostu przekonana ze to on! Dla mnie to feralna pomyłka
Grisza :)
sharkinator

Post autor: sharkinator »

Brooke udowodniła tym jaką jest bezwstydną istotą. Zachowała się jak ostatnia kurtyzana i nie ważne z kim to robiła tylko gdzie. Kto z was chciałby żeby wasza matka uprawiała seks na waszej studniówce jak ostatnia blachara spod latarni?
Grisza

Uważam że ostatnie słowa... są zbyt obraźliwe i powinieneś dostać ostrzeżenie. Davidek?? JA gdy napisałem źle o Steffy też dostałem.
A tak na marginesie... To była tylko pomyłka, no co był ubrany jak Ridge. Każdy by się pomyliła, ale co ja będę tutaj się produkować...
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Problem polega na tym, iż scenarzyści robią z widza idiotę. Do takiej pomyłki -faktycznie- mogło dojść, ale na parkiecie, ale już w momencie kiedy oboje udali się w ustronne miejsce. ::plask wczolo:
sharkinator

Post autor: sharkinator »

Grisza pisze:Uważam że ostatnie słowa... są zbyt obraźliwe i powinieneś dostać ostrzeżenie. Davidek?? JA gdy napisałem źle o Steffy też dostałem.
A tak na marginesie... To była tylko pomyłka, no co był ubrany jak Ridge. Każdy by się pomyliła, ale co ja będę tutaj się produkować...
Nie użyłem żadnego wulgarnego słowa.
A co to za różnica czy to był Ridge, Oliver czy krasnoludek? Czyn sam w sobie był haniebny. Kobiecie w tym wieku nie wypada robić pewnych rzeczy, no chyba że jest się wspomnianą kurtyzaną.
Awatar użytkownika
kubeczek

Post autor: kubeczek »

Zachowanie Brooke jest katastrofalne. Nie obwiniam jej o to, że zaliczyła chłopaka swojej córki, bo ten czyn był efektem feralnej pomyłki. Mam do Brooke pretensje o to, że uprawiała seks na 'studniówce' własnej córki i to w miejscu, gdzie mógł ją zobaczyć każdy uczeń - kolega czy koleżanka zaledwie 17-letniej Hope... Brooke to fatalna matka i Stephanie trochę się pospieszyła z jej zachwalaniem.
Awatar użytkownika
kubeczek

Post autor: kubeczek »

Omg jakie bzdury... Steffy: "Brooke nie pozwalała jechać mojemu tacie ze mną na piknik"... Nienawidzę rewrite'ów...
Grisza

O ja tam ojtam! Była z mężem! Tak myślała. Ja tutaj nie widzę, żadnej winy Brooke! Jedynie, gdzie ją mogę posądzać, o haniebny czyn, był romans świadomy z Deaconem. Reszta, to kompletnie nie jej wina.

Racja Steffy pieprzy 3 po 3. Gdy była mniejsza jej matką była właśnie Brooke. I to ona mogła, by chodzić na pikniki.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Grisza, postaw się na miejscu Hope. Przepraszam, że tak dosadnie, ale czy nie miałbyś nic przeciwko, gdyby twoja matka uprawiała seks przy ścianie na twojej studniówce, albo nawet na przyjęciu urodzinowym, gdzie ktoś z młodzieży mógł ją zobaczyć?
Ja popieram Sharkinatora i Kubeczka w tej kwestii.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Grisza pisze:Uważam że ostatnie słowa... są zbyt obraźliwe i powinieneś dostać ostrzeżenie. Davidek?? JA gdy napisałem źle o Steffy też dostałem.
Dostałeś ostrzeżenie, ale nie za nazwanie Steffy "s..ą", choć to słowo obraźliwe, (w wyjątkowych sytuacjach tu mogę wybaczyć), lecz za inny zwrot, użyty w tym samym poście. Co do Sharkinatora, wg mnie, on tu wulgaryzmu nie użył, i jego słowa jeszcze się mieszczą w granicach przyzwoitości.
Apeluję o wystrzeganie się od wulgarnych określeń, czasem lepiej użyć eufemizmów, lub innych słów równie dosadnych, ale mieszczących się w granicach dopuszczalnej krytyki. Oszczędzimy sobie wszyscy kłopotu.

W kwestii Brooke. Podtrzymuję swoje słowa o głupocie jej i Olivera, że nie zdjęli masek, tylko poszli na całość. Moim zdaniem, mogła sobie zaszaleć z mężem na przyjęciu, ale powinni się udać na piętro i zamknąć za sobą drzwi któregoś pokoju.
Awatar użytkownika
Sexi Ricky

Post autor: Sexi Ricky »

Dawidek pisze: Moim zdaniem, mogła sobie zaszaleć z mężem na przyjęciu, ale powinni się udać na piętro i zamknąć za sobą drzwi któregoś pokoju.
Ja myślę, że wgl powinna sobie darować seks na imprezie własnej córki.
Nawet, gdyby się zamkęła z Ridem to istniałoby prawdopodobieństwo, że ktoś ich podsłuchał, podpatrzył :wink: Hope na pewno nie byłoby potem miło, gdyby słyszała jakieś komentarze od swoich rówieśników na ten temat. Chociaż z pewnością to by było lepsze rozwiązanie niż seks na tarasie. Jeżeli Brooke tak bardzo spodobała się konwencja tej imprezy to zawsze mogła urządzić coś na jej wzór tylko, że :lol: dla osób w średnim wieku. Wtedy też mogłaby wyprawiać harce z Ridgem gdzie popadnie :lol: W każdym razie zachowała się strasznie nieodpowiedzialnie.
Grisza

Niech Ci będzie Dawidku. Przyzwyczaiłem się że tylko mnie zwraca się uwagę, ale ok :)
ODPOWIEDZ