Bieżące odcinki "Mody na sukces"
- Adex-fan Brooke
Pamela zaprosiła Stephena, też strzelacie do gości swojej siostry/brata? 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Moim zdaniem to Stephen i Stephanie są tak samo winni całemu zajściu, normalni ludzie się tak nie zachowują (a każdy kto próbuje ich zaciekle bronić to sam ma z psychiką coś nie do końca tak
) , troszeczkę jednak można usprawiedliwić tutaj poczynania Stephena który działał w akcje desperacji po śmierci ukochanej żony bo myśli że to Stephanie ją zabiła.
Dla mnie ważne jest, to jak Stephanie zachowuje się w takich sytuacjach, gdy ktoś ją oskarża o coś? Gdy umarła Beth w żadnym stopniu nie opłakała jej śmierci, było dla niej tylko o jednego Logana mniej. Żyje normalnie jak by się nic nie stało...! Ona ma prawo manipulować, udawać ataki serca, popchnąć kogoś przez przypadek, bo ją złość ogarnęła! Natomiast gdy ktoś się na nia wkurzy, to ta zachowuje się jak wzorowa dama, i poczciwa obywatelka
Grisza 
-
sharkinator
-
Dawidek
- Administrator
Odcinek nie wywarł na mnie jakiegoś szczególnego wrażenia, nie było żadnego spektakularnego zakończenia.
Trochę mnie nie dziwią oskarżenia Olivera przeciwko Brooke, skoro się dowiedział o jej incydencie z Deaconem. Ale mam wrażenie, że Brooke popełnia ten sam błąd, co z Bridget - czyli ukrywa prawdę. A w takim przypadku, jaki mamy teraz, to lepiej od razu przyznać się do tej pomyłki.
Trochę mnie nie dziwią oskarżenia Olivera przeciwko Brooke, skoro się dowiedział o jej incydencie z Deaconem. Ale mam wrażenie, że Brooke popełnia ten sam błąd, co z Bridget - czyli ukrywa prawdę. A w takim przypadku, jaki mamy teraz, to lepiej od razu przyznać się do tej pomyłki.
Ja na jej miejscu najpierw bym zbadał sprawę czy nikt nic nie widział! Jeśli były by jakieś plotki, jak właśnie że Marcus widział niby Hope i Olivera, to trzeba by było się przyznać, że doszło do pomyłki itd... A jeśli nikt by nic nie wiedział, to niestety Ja bym starał się naprawdę zachować porządnie swój sekret. Ogólnie odcinek mi się podobał, choć chciałem zobaczyć więcej wściekłości u Nicka hahaha! mógł chociaż rozwalić jakieś ślubne zdjęcie, czy coś. Co do Steffy to ona jest nienormalna, po co interesuje się życiem seksualnym Hope i Olivera, zachowuje się jak rozpuszczona latwica, wcale nie wygląda ładnie jako główna modelka Sypialni Brooke
Grisza 
- bosskicinu
Właśnie nadrobiłem wszystkie zaległe odcinki bo w ostatnich paru tygodniach w ogóle nie miałem na nic czasu tylko nauka,nauka,nauka... wiadomo koniec roku szkolnego
Jestem mile zaskoczony że ostatnie odcinki przedwakacyjne zafundowały nam tyle akcji. Wkurzyła mnie Agnes, że powiedziała Nickowi prawdę. Wtrąca się w nieswoje sprawy ją to nie powinno obchodzić ale cóż stało się - to raczej koniec wesołej rodzinki Jackie M.
Wątek w Big Bear najlepszy ! Nie spodziewałem się że Stephanie strzeli do Stephena. Ale cóż ten dostał za swoje, nie było żadnego sensu w tej zemście jego bo i tak Stefka zawsze wygrywa
Jeszcze 2,5 miesiąca czekania na kolejne odcinki Mody ;(
Wątek w Big Bear najlepszy ! Nie spodziewałem się że Stephanie strzeli do Stephena. Ale cóż ten dostał za swoje, nie było żadnego sensu w tej zemście jego bo i tak Stefka zawsze wygrywa
Jeszcze 2,5 miesiąca czekania na kolejne odcinki Mody ;(
- Adex-fan Brooke
Jak się podobał odcinek dzisiejszy?
Ja właśnie zobaczyłem nagrany, znowu Pose pose pose
Niekorzystne zbliżenia na zmarszczki Stephanie dziś były... a to że koleżanki Hope wiedzą o jej dziewictwie to jakieś głupie.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
Dawidek
- Administrator
Fajnie się oglądało po tych paru miesiącach przymusowego postu.
Trzeba przyznać, że Steffy umie logicznie myśleć, na nieszczęście Brooke i Olivera, ale obok tej umiejętności ma jeszcze żądzę zemsty, która przesłania jej realne patrzenie na rzeczywistość (sprawa wypadku Beth).
W FC można sobie uciąć drzemkę
Brooke nawet nie protestowała. 
Trzeba przyznać, że Steffy umie logicznie myśleć, na nieszczęście Brooke i Olivera, ale obok tej umiejętności ma jeszcze żądzę zemsty, która przesłania jej realne patrzenie na rzeczywistość (sprawa wypadku Beth).
W FC można sobie uciąć drzemkę
- Sexi Ricky
Jak dla mnie nowy odcinek był strasznie chaotyczny
Na początku Stephanie rzucająca jakieś dziwne teksty odnośnie pozbycia się Loganek, mimo, że dopiero wychwalała Brooke do Erica. Scenarzyści mogli poczekać ze zmianą podejścia Stephanie do Brooke dopiero po wyjściu na jaw sekretu pod nazwą Pose, a nie teraz bez konkretnego powodu Stepha znów oczernia Logankę.
Następnie jakieś wspomnienia związane z jej matką. I oczywiście wszechwiedząca Steffy, która niby skojarzyła kilka na nic nie wskazujących faktów i już wie wszystko o tym co zasżło na przyjęciu Hope
Strasznie to naciągane.
Na początku Stephanie rzucająca jakieś dziwne teksty odnośnie pozbycia się Loganek, mimo, że dopiero wychwalała Brooke do Erica. Scenarzyści mogli poczekać ze zmianą podejścia Stephanie do Brooke dopiero po wyjściu na jaw sekretu pod nazwą Pose, a nie teraz bez konkretnego powodu Stepha znów oczernia Logankę.
Następnie jakieś wspomnienia związane z jej matką. I oczywiście wszechwiedząca Steffy, która niby skojarzyła kilka na nic nie wskazujących faktów i już wie wszystko o tym co zasżło na przyjęciu Hope
- Pottermaniack
Czy mi się wydaje, czy TVP przycięła obraz?
Koleżanki Hope niczym przyjaciółki Bridget, tło tła, aktorstwo rodem z "Trudnych spraw".
Oliver podobnie, po serii idiotycznych min na przyjęciu poprawił teatralnym upuszczeniem płyt. Sporo statystów pojawiło się w tym odcinku, nawiasem mówiąc. Na szczęście wątek Pose Pose rozwija się w ekspresowym tempie, Steffy skojarzyła fakty i już ona będzie wiedzieć jak tę wiedzę wykorzystać.
Ale poza tym nieco powiało nudą, wątek Stephanie, Pam i Stephena zszedł na trzeci plan, rozmowy Stephanie i Ridge oraz Brooke i Bridget nie porwały, choć Królowa błysnęła tekstem o tym, że jej syn powinien wyrwać się z patologii, a Hope stwierdziła, że Brooke jest najlepszą z matek, w dodatku jak stwierdził jej kolega całkiem seksowną.
Choć dziwnie oglądało się Bridget i Hope w tym samym odcinku, skoro starsza z córek Brooke miała w 2000 roku ok. 16 lat, to powinna być starsza od swojej młodszej siostry o nie więcej niż dziesięć, ale co tam, SORASowe szczegóły. 
Koleżanki Hope niczym przyjaciółki Bridget, tło tła, aktorstwo rodem z "Trudnych spraw".
Od roku już to przecież robi. Przy czym przez większość czasu obcinali dolną część obrazu, dzięki czemu nie było efektu uciętych głów. Gdzieś w maju zmieniono sposób obróbki i teraz niestety odcinki są wycinane ze środka kadru... Wygląda to teraz tak jakbym robił sobie sam Zoom'a na telewizorze.Pottermaniack pisze:Czy mi się wydaje, czy TVP przycięła obraz?
- Pottermaniack
Od kilku miesięcy nie oglądam MNS w telewizji, dzisiaj po przerwie te ucięte kadry rzuciły mi się w oczy. W internecie ta różnica nie jest taka widoczna.cmk pisze:Od roku już to przecież robi. Przy czym przez większość czasu obcinali dolną część obrazu, dzięki czemu nie było efektu uciętych głów. Gdzieś w maju zmieniono sposób obróbki i teraz niestety odcinki są wycinane ze środka kadru... Wygląda to teraz tak jakbym robił sobie sam Zoom'a na telewizorze.Pottermaniack pisze:Czy mi się wydaje, czy TVP przycięła obraz?