Zagubieni (Lost)
Błąd! Znając wszystkie amerykańskie seriale dobre lub fatalne, ostatnie odcinki sezonów kończą się szokująco, by tylko zorbić sieczke z mózgu widza i niech czeka kilka miesiecy na next episode. To jest amerykański standart, zawse tak robli i będą robić. Dziwne by np w Klanie w ostatnim odcnku przed "wakacjyną przerwą" w oczekiwaniu na "nowe odcinki" miała jakiś zaskakujący element, wszystko sie dobrze kończy bla bla i cała sadyma wyjeżdża do Częstochowy na modły dwumiesięczne. Gdyby w USA kazdy ostatni odcnek tak się kończył przyejmnie nikt by nie czekał na kolejny sezon.
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Ta sieczka z mózgu na mnie też działa i się podoba, bo odcinki są bardziej interesujące. Mam kumpla na którego ta sieczka ma niski wpływ, ale ma! Własnie za jej pomocą robione są najpopularniejsze seriale.
Siemka. Mam na kompie 1 serię "Zagubionych" (25 odcinków). Nigdy wczesniej nie widziałem tego serialu, jestem na 14 odcinku i jestem w pełni podziwu dla twórców tego arcydzieła! B mi sie podoba i jestem w nałogu tego serialu:) Wspaniałe tajemnicze wątki i ciekawi bohaterowie, a wszystko w scenerii dżungli, to jest to. Oczywiście z tego tematu w którym piszę, nie przeczytam ani jednego postu. Uważam, że czytanie spoilerów z takiego serialu jak "Lost" to juz kompletna przesada i juz całkowicie nie miałoby sensu ogladanie. Ten serial opiera sie na zaskoczeniu i tajemnicy wiec jakbym znał przyszłosć to byłoby po prostu straszne. Wiem ze wielu z was ogladalo juz 2 serie. tez zamierzam to zrobic ale dopiero jak obejrze 1 , odcinek po odcinku, czekajac w napieciu co bedzie dalej. Chcialem tylko napisac że jestem z wami-maniakami "Lostów"
Pozdrawiam:)
Pozdrawiam:)
No to congratulejszyn, maniaku losciaku!
[shadow=red]No to mamy nowy odcinek ,szkoda Libby i szkoda Hurleya. Mamy tez nowy właz i wiele nowych pytań , czyli będzie się w finale działo.
Bardzo podobały mi sie retrospekcje z jasnowidzem , u którego wczesniej była Claire.
Wogóle super odcinek.[/shadow]
Bardzo podobały mi sie retrospekcje z jasnowidzem , u którego wczesniej była Claire.
Wogóle super odcinek.[/shadow]
Ostatnio zmieniony 2006-05-12, 20:11 przez noc_kairu, łącznie zmieniany 1 raz.
Co jeden bałwanek powiedział do drugiego bałwanka?
-
Nil
Oglądaliście wczorajszy odcinek na AXN? Okaże się, czy ten więziony w bunkrze koleś jest jednym z tamtych. Pewnie tak, bo ta jego historia z balonem jest niezwykle niewiarygodna. Poza tym z magazynu podsłuchuje Locka i tego lekarza, próbował ich ze sobą skłócić, nie pamiętał jak pochował swoją żonę i Said jak go torturował, to miał przeczucie, że nie mówi prawdy, a on ma już doświadczenie w torturach. Więc wszystko przemawia za tym, że jest jednym z "the others".
Oleg musisz tą ucztę szybko skonsumować:) ja wczoraj obejrzałem 1 odcinek 2 serii i jest dość zaskakujący:) chociaż w sumie w Lostach wszystko jest zaskakujące. Zaczynam podejrzewać że reżyser serialu wzoruje sie na Davidzie Lynchu. Niektóre sceny b podobnie do niego nakręcone.Oleg pisze:Mailo całkowicie się z Tobą zgadzam![]()
![]()
Choć ja jeszcze nie rozpocząłem oglądania "Lost"Widziałem jedynie fragmenty 1-go odcnika
ale cały serial mam na kasetach (no jedynie jeden odcinek ze środka mam niepełny) i już nie mogę się doczekac tej lostowej uczty
[ Dodano: 2006-05-16, 12:55 ]
PS ale tu ciężko pisać żeby sie na spoiler nie natknąć;) na szczęście ciągle nic nie wiem:)
[ Dodano: 2006-05-17, 12:14 ]
http://lost.cinemaview.sk/ ciekawy dział downloads. Min fajne tapety i video z castingu.
- Marek Forrester