Chirurdzy (Grey's Anatomy)/Prywatna praktyka (Private...)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Dawidek
Administrator
x 75

• Zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Dawidek »

W "To i owo" przeczytałem, że od środy 11 stycznia, 8 sezon będzie na Fox Life. O ile pamiętam - o 21.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 66

Post autor: Adex-fan Brooke »

kimberly1990 pisze:Już jest nowy odcinek :wink:
Został w USA wyemitowany w czwartek.
W Polsce dostępny od wczoraj :wink:
Był wzruszający jak dla mnie, polecam ;)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

Zgadzam się - był bardzo wzruszający.
Mam na myśli nie tylko wątek Teddy, która w końcu dowiedziała się o śmierci męża, ale także wątek tej rodziny z wypadku :(

Ale właśnie m.in. za takie emocji kocham ten serial :wink:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 66

Kolejny emocjonujący finał za nami. Chirurdzy to serial, który ma pełno emocji, bardzo poruszyła mnie niedawna scena jak Lexie wreszcie wyznała Markowi miłość...a tu teraz tak nagle umarła w katastrofie! masakra! Dlaczego ona? Bardzo ją lubiłem, była fajna i myślałem, że nawet zrobią ją główną Grey gdyby Meredith odeszła a tu takie coś. Widocznie aktorka chciała odejść, jestem jednak zawiedziony trochę tym finałem, po pierwsze nic nie pokazali z katastrofy, to duży zarzut co do takiego serialu jak ten. Najlepszy, najmocniejszy finał to jednak pozostanie finał sezonu 6 ze strzelaniną, tutaj było dużo wpadek mało logicznych, np. jak to że przeżyli taką katastrofę, dlaczego nikt nie szukał komórki swojej, dlaczego nikt nie zauważył, że samolot nie doleciał? Najbardziej realistyczny był szok Christiny że znowu im się coś przydarza. Wracając do wątku śmierci jednej z postaci słyszałem o tym ze spoilerów i myślałem że chodzi o Marka lub Arizone, czego bym nie chciał a tu niestety. Ostatnio podobała mi się też Karev, niby irytująca postać a taka zawsze interesująca. Ciekaw już jestem następnego sezonu.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
kimberly1990

Zgadzam się - finał dobry i dość emocjonujący, ale strzelaniny i tak nie przebił ::jezyk::

Zdecydowanie najlepszą sceną było pożegnanie Lexie i Marka :cry:
Podobno to aktorka zdecydowała, że ten sezon będzie jej ostatnim i miała duży wpływ na historię Lexie w tej serii (wspólnie pracowała z producentami nad wątkiem swojej postaci).

W następnym sezonie podobno nie zobaczymy też Teddy.

Ciekawa jestem jak rozwiążą kwestię podjęcia pracy przez głównych bohaterów w innych szpitalach ::chytry::
Pewnie wszyscy ostatecznie wrócą do Seattle Grace, ale i tak ciekawi mnie, jak to się wszystko potoczy ::jezyk::
kimberly1990

Oglądał już ktoś z Was 9x01? ::chytry::

Ja już jestem po seansie i do tej pory jestem w szoku :shock:
Spodziewałam się, że Mark może nie przeżyć, bo czytałam, że aktor ma odejść z serialu, ale sytuacja Arizony kompletnie mnie zaskoczyła :( :shock:

Nie zabrakło też dobrego, typowego dla GA humoru: Meredith vel. Meduza i BCB (Bardzo Chętna Bailey) ::loll::

Szykuje się kolejny dobry sezon :twisted:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 66

Ja się zawiodłem bo liczyłem na dalszy ciąg tego co w lesie...właśnie cały odcinek zastanawiałem się co z Arizoną, smutne...ale to nic w porównaniu ze śmiercią tak wspaniałych postaci jak Lexi i Mark :( Ciekawe ile jeszcze sezonów pociągną ten serial, trzeba przyznać że jest dobry, ale i ciężki czasem...
kimberly1990

Doczekasz się ciągu dalszego katastrofy, bo podobno 2. czy 3. odcinek ma być retrospekcją ;)
Awatar użytkownika
mailo
x 26

Post autor: mailo »

Jestem teraz na 9X9 czyli na niedoszłym ślubie Bailey. Trzeba przyznać, że zaskakujący odcinek zwłaszcza, że jej niedoszły mąż myśli, że uciekła sprzed ołtarza. Dobrze, że Christina i Ryżykudła w końcu się pogodzili. Fajnie też było zobaczyć siostrę Sheperda. Pamiętam, ze kiedyś jego siostry pojawiły się gościnnie w serialu, ale nie pamiętam czy to była akurat ta.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 66

mailo pisze:Christina i Ryżykudła
::loll:: Ryżykudła ::loll:: mailo wrednoto ::jezyk::
Szkoda mi, że nie doszło do tego ślubu...ciekawe czy Adele umrze... w zasadzie co jej jest poza Alzhaimerem? Ogólnie szkoda, że Lexie zmarła, ale Kepner mi ją dobrze zastępuje, jest zabawna czasem, nawet ją lubię, tylko beznadziejnie podeszła do tej swojej miłosnej relacji.

Kiedy nowy odcinek?
B@r
x 40

Post autor: B@r »

Szokujący spoiler...

Cristina zniknie w 10 sezonie... http://www.showtv.pl/news_item_5855.htm
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
DeaconFan
Moderator
x 27

Post autor: DeaconFan »

To chyba naturalne, że chce odejść po 10 sezonach grania. I tak długo wytrzymała. Dla porównania "Ostry dyżur" miał 15 sezonów i chyba po 8 czy 10 sezonach nie było już nikogo z pierwotnej obsady.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
kimberly1990

Znów zniknie jedna z moich ulubionych postaci :(
Najpierw George, potem Izzie, a teraz Cristina... :cry:
Na pewno serial sporo na tym straci.

Mam nadzieję, że Justin Chambers zdecyduje się na przedłużenie kontraktu, bo jak zabraknie też Alexa to już w ogóle smutno będzie ::kwasny::
Tomala

Post autor: Tomala »

Przykro, że odchodzi, no ale po tylu sezonach to zrozumiałe. GA mimo licznych zmian w obsadzie bardzo dobrze sobie radzi i nadal trzyma wysoki poziom, także nie martwię się o serial bez Cristiny. No, ale miałem jednak nadzieję, że doczekamy czasów aż zostanie szefową kardio :wink:
Awatar użytkownika
mailo
x 26

Post autor: mailo »

Czy ten sezon , który teraz będzie to już będzie ostatni? Christina jest najzabawniejaszą postacią w serialu. Nie wiedziałem, że odchodzi :/
ODPOWIEDZ