Na Wspólnej

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Marcin1

Post autor: Marcin1 »

Czasami śledzę odcinki na wspólnej,ale jest to w moim przypadku rzadkość. Nie wiem co się dzieje na bieżąco. Z tego co napisałeś, to widać,że się dzieje i to bardzo dużo... Widać,że nie brak im pomysłów ? Denerwuje mnie to ciągłe uśmiercanie bohaterów, jakby nie mogli wymyślić nic innego.
Awatar użytkownika
Sexi Ricky

Post autor: Sexi Ricky »

Ja oglądam na bieżąco. Nie komentuję z tego powodu, że już wielokrotnie podejmowałem wątek w tym temacie, ale nie znajdowałem posłuchu i zainteresowania. Muszę przyznać, że wielką zaletą jest wielowątkowość, którą tak bardzo cenię w takich produkcjach. Na nudę nie można narzekać, gdyż scenarzyści fundują widzowi bardzo ciekawe wątki.
Obecnie najbardziej interesuje mnie konflikt między Jerzym a Izą z powodu wydanej książki, postać Bogdana czyli powrót syna marnotrawnego, rozprawa z udziałem rodziców Jasia, wątek transwestyty, miłosne rozterki Oli Zimińskiej oraz wychowanie do życia w rodzinie Danuty.
Awatar użytkownika
BeLieF

Post autor: BeLieF »

Ale z Ewy idiotka. Żeby tak dac nabrać sie facetowi, zwłasza po tylu nieudanych związkach. Teraz tylko sprowadziła kłopoty na siebie, Igora i Cieślika. Bardzo fajny i ciekawy watek.
Honoratka blondynka, nawet ladnie jej w tym kolorze. Jagódka chyba leci tylko i wyłacznie na kase Andrzeja. ::plask wczolo: A i Basia wreszcie odżywa. Zapowiada sie ciekawy watek z nia i Smolnym. Ciekawe co na to Kinga :twisted:
sharkinator

Post autor: sharkinator »

Ewa zawsze się źle zakochuje, taka Brooke z niej, sypia z kim popadnie i są problemy. Jagoda raczej nie leci na kasę, bo jest ustawioną kobietą, Andrzej mieszka w JEJ mieszkaniu. Honorata wyglądała lepiej wczesniej, Roman już liczył miliony a tu wyszło, że odziedziczył długi :cry: Wątek ze Smolnym zapowiada się ciekawie, pewnie skończy się na kłótni z Kingą. No i za parę odcinków będzie się działo z Magdą :cry: ciekawe co zrobi Igor. Szkoda, że tak mało komentujecie.
Zastanawiam się czy nie zrobią przemocy w wątku Ady i Arka, bo to do tego zmierza.
shizer

Post autor: shizer »

Wg. mnie w serialu jest za dużo niepotrzebnych wątków, np. lekcje wdż Danki, czy ciąża jej uczennicy. Albo nieszczesliwie zakochana córka Berga. Wątki urywane są w połowie, by dokonczyc inny przedawniony (tak bylo kiedys), przez to nie ma wielu rodzin np. Agnieszka, czy Rafał, albo Maria z Włodkiem, mozna sie steksnic za nimi. Ogolnie lubie serial, ogladam od prawie poczatku codziennie, ale brakuje mi tez troche stylu B&B tj. dramaty, smierc, choroby, wypadki, strzelaniny :D :D
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Skończył się już wątek Oli? Już po jej problemach?
I co się będzie działo z Magda?
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
shizer

Post autor: shizer »

Sprawa Oli została chyba umorzona warunkowo, a co dalej z jej życiem to nie wiadomo. Magda zginie w wypadku motocyklowym w odc. 1835. po tym, jak odrzuciła oświadczyny tego blondasa ( nie pamiętam imienia ) wybierze Igora, lecz nie zdarzy mu tego powiedzieć.
Ostatnio zmieniony 2013-11-19, 22:38 przez shizer, łącznie zmieniany 2 razy.
Piotrek2014

Post autor: Piotrek2014 »

Teraz Maria i Włodek mają wziąć udział bez wiedzy Marii w programie "Kuchenne rewolucje", w odcinku który będzie emitowany dzisiaj już ma po raz pierwszy pojawić się Magda Gessler.
sharkinator

Może poruszymy również ten temat?
Co sądzicie o wątkach Romana i Honoraty? Same niepoważne wątki mają ostatnio.
Najpierw szmateks z trans-Jurkiem, potem roztrzepana Betty, zabawny wątek z ciasteczkami z marihuaną, a teraz z Wujkiem Samo Zło. Ja bardzo lubię Romana, gra naprawdę fajnie, choć wiem że wielu osobom nie podobają się jego wątki.

Oczywiście bardzo lubię większość wątków, dużo namieszała Zdybicka, która uwiodła Maxa. No i ciekawe czy Weronika puści się z przystojnym panem nianią.
Awatar użytkownika
Marcin1

Post autor: Marcin1 »

Ostatnio powróciłem do oglądania Na wspólnej i oglądam, regularnie. Wątki Romana i Wujka Samo Zło, nie pasują mi do tego serialu,ale przynajmniej coś się dzieje. Szkoda mi Moniki i Cieślika. Ta jego "nowa" asystentka nie źle zrujnowała mu życie... No,ale niestety ma to,czego chciał. Żaneta go ostrzegała. Moim zdaniem Zosia jest głupia i naiwna,zdaje sobie sprawę z tego,że jest zastraszana,ale dać się wciągnąć w taką aferę? Zrujnowała sobie tylko życie. Wydaje mi się,że Weronika się opamięta i przypomni sobie,że ma męża, oby nic jej głupiego nie strzeliło do głowy. W chwili obecnej bardzo podoba mi się zabawny wątek Izy i Jerzego, którzy "walczą" z Sołtysem o swoje racje. Ciekawe, kto wygra ?.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Przykra wiadomość dla widzów NW. Być może szykuje się koniec serialu...

http://superseriale.se.pl/seriale/na-ws ... 18670.html
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
BeLieF

Post autor: BeLieF »

Kolejny strzał w stopę dla TVN, po zdjęciu W11 ::kwasny::
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Padnę, jeżeli zamiast "Na Wspólnej" zaczną emisję kolejnego paradokumentu ::plask wczolo::
Już od dawna TVN nie ma dla mnie nic ciekawego w swojej ramówce, ale taka stacja bez własnego serialu moim zdaniem wiele straci :roll:
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Mareczek pisze:Już od dawna TVN nie ma dla mnie nic ciekawego w swojej ramówce, ale taka stacja bez własnego serialu moim zdaniem wiele straci
Też tak uważam.
BeLieF pisze:Kolejny strzał w stopę dla TVN, po zdjęciu W11
Tak samo jak przedtem zdjęcie "Samego Życia" przez Polsat czy zakończenie "Plebanii" przez TVP1. Były to bardzo głupie decyzje i nie przyniosły stacjom chyba nic dobrego...
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
sharkinator

Myślę, że nie będzie tak źle, już kilkukrotnie było mówione, że to koniec. SUper Express to mało wiarygodne źródeł. Zresztą brukowce tak mają, ich informatorzy zawsze są bezimienni. Mam nadzieję, że nie zdejmą z anteny mojego ulubionego serialu.
ODPOWIEDZ