Pierwsza miłość

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Mareczek pisze:Młodych tzn Fabian albo Dominik ?
Źle się wyraziłem. Nie chodziło o młodszych od Dagi, tylko ogólnie o bohaterów między 20 a 30 lat. Daga nawiąże romans z... Szymonem.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

?
Myślałam, że on już kogoś ma. Widać nieuwaznie oglądam :P
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Tiril, czasami trudno nadążyć w PM jeśli chodzi o pary :)
Obecnie niby Szymon jest z Marysią, ale chyba ona sama do końca tego nie zaakceptowała i szybko się rozstaną :roll: Nawiasem mówiąc dla Majki już szykują nowego faceta - Aleksa, o którego będzie rywalizować z Kingą ::chytry::
Awatar użytkownika
DeaconFan

Niestety, od razu było widać, że Marysia nie kocha Szymona i że to tylko takie pocieszenie po stracie Huberta. Ja dalej jestem zdania, że tylko z Hubertem Majka powinna być. Szymon to przelotny romans, a z Pawłem granym przez Krawczyka nigdy już nie będzie. Można oczywiście wprowadzać nowych, przystojnych bohaterów jak choćby ten nowy Aleks, ale moim zdaniem powinno być dwoje stałych głównych bohaterów serialu połączonych uczuciem. Dawniej byli to Marysia i Paweł, a potem Marysia i Hubert i tak powinno pozostać. :wink:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Mateusz Banasiuk gra jeszcze w PM? :P
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
DeaconFan

Oczywiście. Postać Radka jest jedną z pierwszoplanowych i jest w czołówce. Często ma spore wątki. Niedawno byly sceny ślubu Radka i Nikoli - jego ukochanej. :wink:
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

No dobra, przeszli samych siebie jeśli chodzi o zwiastuny. Tym razem wygląda on zupełnie jak trailer filmu kinowego, zastosowali nawet format rozległej panoramy, polecam :arrow: http://www.youtube.com/watch?v=qg0VMP2JN74
Elmoo

Post autor: Elmoo »

Te sceny w PM przypominają starą Modę na sukces. Tam też przywiązywali do krzeseł i wymyślali jakieś szalone intrygi, zemsty itd. :D
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Informacja dla fanów "Pierwszej miłości" i dla posiadaczy kanału ATM Rozrywka: http://satkurier.pl/news/93174/atm-rozr ... a8221.html .
Awatar użytkownika
DeaconFan

Elmoo, PM pod wieloma względami przypomina dawną MnS. :wink: Polecam regularnie oglądać.

Zwiastun oczywiście kapitalny. Czapki z głów dla twórców. :: bow ::
Elmoo

Post autor: Elmoo »

Czasem PM robi żenujące wątki, ale tym razem postarali się, te groźne sceny z porwaniem Sabiny bardzo dobrze im wyszły i nawet nie ma do czego się przyczepić :D Także rzeczywiście, brawa! :: bow ::
Awatar użytkownika
B@r

Krawczyk na stałe odszedł z Pierwszej miłości. Aktor wydał oświadczenie na FB.
Kochani!!!
Jak już się pewnie zorientowaliście, „wielki” powrót postaci Pawła, którą grałem w „Pierwszej Miłości” okazał się nieprawdą. Wszelkie spekulacje, które pojawiały się w mediach, dotyczące szczegółów mojego rzekomego powrotu, były jedynie plotkami, prawdopodobnie wygenerowanymi na potrzeby promocji serialu lub też były efektem zwyczajnego „pisania o czymkolwiek”.
Na przełomie czerwca i lipca tego roku było już wiadomo jak będzie wyglądał mój „mini wątek”… Sceny z moim udziałem w „Pierwszej Miłości”, które mogliście oglądać w listopadzie, zostały nakręcone w sierpniu… I już wtedy było wiadomo jak to się skończy. Dlatego, insynuowanie, że wracam do serialu na stałe, oraz wszelkie inne rewelacje dotyczące tematu, które ukazały się po 30 sierpnia tego roku, są absolutnie nieprawdziwe. Wyciągam już konsekwencje prawne. Sądownie egzekwuje wyroki za rozpowszechnianie nieprawdziwych informacji, które dostarczyły Wam nadziei, wprowadziły Was w błąd i szkodziły mojemu wizerunkowi.
Moi drodzy, postać Pawła wyjechała bezpowrotnie i nie wróci. Chyba, że historia zatoczy koło i na moje miejsce zostanie zaangażowany inny aktor. Może to dobry pomysł, bo fajny gość z tego Pawła. Ja go bardzo lubiłem i z niekłamaną przyjemnością wcielałem się w tę postać Moja umowa natomiast została rozwiązana i nie ma najmniejszych szans, żebym wrócił.
Wszystkim wiernym, mniejszym i większym Fanom chciałem bardzo podziękować za bezkompromisową i wielką sympatię, za doping i zaufanie. Za poparcie przy dwóch nominacjach do Telekamer, za to, że pięć dni w tygodniu mogłem „gościć” w Waszych domach jako Paweł, i za miłe spotkania na żywo. Dziękuję również wszystkim, z którymi w ciągu prawie dekady miałem przyjemność współpracować w „PM”, oraz w „mega” miłej atmosferze rozwijać swoje umiejętności aktorskie. Dzięki za naukę, pomoc i miłe spotkania.
Mam nadzieję, że przy następnych produkcjach, kreowani przeze mnie bohaterowie, będą mogli cieszyć się taką samą wielką sympatią z Waszej strony. Czego już pierwsze symptomy odczuwam i z całego serca dziękuję.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
DeaconFan

Szkoda. Mimo wszystko bedzie mi go brakowac. Uwazam, ze Pawel powinien wrocic z nowa twarza. Najlepiej niech do tej roli powroci Mateusz Janicki.

Ja mam za to innego newsa, ktory pewnie malo kogo ucieszy, bo tez malo tu fanow tej postaci, ale mnie cieszy bardzo. Otoz juz w drugiej polowie stycznia powraca Hubert! Przyjedzie ze Szwecji odwiedzic Marysie i Julke i generalnie bedzie usilowal sie dowiedziec czegos wiecej o Aleksie. Spotka sie tez z Szymonem. Nie wiem czy zostanie na dluzej. Oby zostal. ;)
Awatar użytkownika
B@r

Też jestem za, wtedy mógłby być znowu z Marysią i wspominać początki jak się poznali. :zeby: ::ok::
Awatar użytkownika
DeaconFan

Igor (Rafał Mohr) powraca do PM? :!:

http://pierwszamilosc10.pl/igor-wraca-d ... n-zdjecia/

Czeka nas też comeback Agaty. :)

Ale powrot Igora (lub jego brat/sobowtór) to super wiadomość!
ODPOWIEDZ