"MnS" w Polsce

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.

Gdzie oglądasz nowsze, niż na RedGO odcinki "MnS"?

Czas głosowania minął 2026-07-10, 22:30

na YouTube
2
14%
w serwisie streamingowym "B&B"
4
29%
gdzie indziej
3
21%
nigdzie, czekam na kontynuację w polskim serwisie lub telewizji
5
36%

Liczba głosów: 14
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Widzieliście jaką niespodziankę zrobiło TVP? Dzisiaj życzenia dla polskich fanów w ciągu dnia składała Brooke, Hope i Bill. Brooke nawet po polsku mówiła…. :D ::rad::

Kilka razy to widziałem, więc jutro pewnie też będą puszczać ::chytry::
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Szokujące! :D :shock:
Wielka szkoda, że nie udało mi się zobaczyć - jutro muszę cały dzień oglądać TVP1 :lol:
Awatar użytkownika
BeLieF

Post autor: BeLieF »

:shock: :shock: :shock: Też jutro będę na to polować, może przed albo po skokach to puszczą! :D
Niech ktoś to nagra obowiązkowo! :serce: To się TVP choć raz postarało :shock: :: bow ::
Awatar użytkownika
B@r

Dzisiaj to było np. o 12 :roll:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Mareczek

B@r pisze:Dzisiaj to było np. o 12
Jutro o 12 są w programie "Święta z jedynką" może to w ramach tego, wmontowali tam te życzenia :P

B@r powiedz coś więcej, bo nie zasnę ::chytry::
Była muzyka z MNS? Ile to trwało - tylko Happy Holidays czy coś więcej? Co Katherine mówiła po polsku? :serce:
Awatar użytkownika
B@r

Długo to trwało, jakieś 5 minut chyba nawet. :lol:
Muzyczka była świąteczna, a KKL bodajże po polsku powiedziała "wesołych świąt". :)
TVP powinna takie coś dodatkowo na FB zamieścić... :)
Awatar użytkownika
Mareczek

B@r pisze:Długo to trwało, jakieś 5 minut chyba nawet.
Zabawne, że te 5 minut to dla nas, fanów MNS, mnóstwo czasu :lol:
Super! Dzięki za informacje, jutro podniosę słupki oglądalności TVP1 bo dopóki nie zobaczę to nie przełączę :P Mam jednak nadzieję, że udostępnią to na stronie tvp.pl lub profilu na fb :roll:
Awatar użytkownika
B@r

Miłego oglądania. Patrzyłem w program i nic rewelacyjnego nie będzie w ciągu dnia. Z tym udostępnieniem to obawiam się, że sami mogą na to nie wpaść. Może ktoś kto się z nimi już kontaktował da im tę sugestię w mailu? Przecież to promocja dla serialu. :)
Awatar użytkownika
Mareczek

B@r pisze:Może ktoś kto się z nimi już kontaktował da im tę sugestię w mailu?
Napisałem już prywatną wiadomość na fb, ale administratorka pewnie mnie nienawidzi za te wszystkie niepochlebne komentarze pod adresem TVP1 :lol: Myślę jednak, że skoro trwa to, "aż" 5 minut to prędzej udostępnią to na stronie z odcinkami, bo na fb skupiają się raczej na krótkich zwiastunach :wink:
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Właśnie się zastanawiam, czy mój (i nie tylko mój) mail choć troszkę tu pomógł, który wysłałem dopiero w miniony piątek (wziąłem pod uwagę najnowsze zawirowania z serialem). Warte odnotowania jest to, że otrzymałem potwierdzenie, że mail został odczytany, a przynajmniej otwarty.

Też przychylam się do prośby o nagranie i udostępnienie tego materiału. Dziś w ogóle nie miałem włączonej Jedynki. :wink:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Przecież ktoś pisał, że podobno mają takie coś nagrać dla Polski, wrzućcie na youtube jak nagracie.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Marcin1

Post autor: Marcin1 »

No i się nie doczekałem xD
Awatar użytkownika
Mareczek

Niestety od 11.30 do samych Wiadomości, ani razu nie wyemitowali tego materiału - a szkoda, bo nadarzyła się ku temu okazja (odwołanie konkursu skoków). Zamiast tego świąteczny odcinek Klanu i Jaka to melodia :roll:
Awatar użytkownika
B@r

Minutę temu był ten materiał! I dodali do życzeń Liama, Thorne'a, Pamelę. :)
Wygląda na to w ogóle, że ktoś tam z tvp pojechał bo aktorzy trzymali mikrofon tvp1. :lol:
Awatar użytkownika
Mareczek

Masz chyba wybitne szczęście do trafienia na te życzenia :mrgreen:
ODPOWIEDZ