"MnS" w Polsce

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.

Gdzie oglądasz nowsze, niż na RedGO odcinki "MnS"?

Czas głosowania minął 2026-07-10, 22:30

na YouTube
2
14%
w serwisie streamingowym "B&B"
4
29%
gdzie indziej
3
21%
nigdzie, czekam na kontynuację w polskim serwisie lub telewizji
5
36%

Liczba głosów: 14
Awatar użytkownika
Marcin1

Post autor: Marcin1 »

No to trzeba w koncu zaczac dzialac, kto jest w tym dobry? Przyznac sie xD :mrgreen:
cmk

Post autor: cmk »

Ja bym jednak pozostał przy jakimś ładnym zdjęciu. Można wydrukować, powiesić - a co z filmikiem można zrobić?
Awatar użytkownika
Marcin1

Cmk juz to widze jak drukuja i wieszaja na sciane... obejrza filmik i bedzie pamiatka na YouTube :-)
cmk

Post autor: cmk »

W TVP jest teraz nowa kierownik Redakcji Filmowej - taką informację otrzymałem od Ewy Dąbrowskiej. Mam adres mailowy, zatem przedstawię jej naszą argumentację i link do artykułu Wirtualnych Mediów.
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

A gdyby tak pisać do TVP, podciągając to, że w tym roku mija 20 lat odkąd zaczęli emitować Modę, by kupili pierwszych 215 odcinków, których nigdy u nich nie było? Nawet w wakacje by to mogli puszczać, przecież stare odcinki są dużo tańsze. :D
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Chętnie bym je obejrzał, ale wolę, żeby jednak w wakacje emitowali normalnym rytmem - jeśli już zdecydują się na emisję w tym czasie :(
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Mareczek pisze:Chętnie bym je obejrzał, ale wolę, żeby jednak w wakacje emitowali normalnym rytmem - jeśli już zdecydują się na emisję w tym czasie :(
No co ty, przecież te odcinki są mniej cenne, a przecież czy by je emitowali w wakacje czy po to mała różnica, a można tylko coś zyskać. :)

20 lat Mody w Polsce to dobry argument do TVP. Może też by wreszcie kogoś z aktorów do nas zaprosili bo jest okazja.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Marcin1

Robimy coś z tymi podziękowaniami, czy nie?
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

W swojej korespondencji do poprzedniej pani kierownik zwracałem uwagę, że zbliża się 20-lecie "MnS" w TVP. To bardzo ważny argument, dlatego warto byłoby, gdyby inni również podjęli ten wątek. :wink:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Marcin1 pisze:Robimy coś z tymi podziękowaniami, czy nie?
Może specjalista od fajnych filmików Mareczek lub ktoś inny chętny podejmie się? :) Mogłyby to być zdjęcia fanów z samym podpisem imienia swojego i imienia postaci, której są fanem, podkład muzyki ze starej czołówki i zamiast napisów B&B napis Polska dziękuje. :)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Marcin1

Adex-fan Brooke, niestety nic chyba z tego nie będzie .A potem wielkie pretensje i żale do tvp ,że robią wszystko, aby serial zniknął z ekranów .Sami jesteśmy sobie winni .
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

No właśnie chyba nas za mało, w ogóle śmiesznie bo z tego forum prawie wyparowały dziewczyny.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Adex-fan Brooke pisze:No właśnie chyba nas za mało, w ogóle śmiesznie bo z tego forum prawie wyparowały dziewczyny.
Jestem za i mogę podeslac komus fotkę, ale takiego video to na pewno nie zrobię, bo na pewno spaprałbym sprawę.
Właśnie też mnie wczoraj zastanowiło to, że prawie nikt z kobiet się nie udziela. Nawet Gabra, z którą mam kontakt na FB przestała. W sumie z pań najbardziej aktywna jest chyba Cynthia. :)
Ekipa B&B mocno by się chyba zdziwiła widząc, że ci przedstawiciele polskich fanów MnS to w większości młodzi faceci w wieku 18-30, a nie stereotypowe babcie i dziadkowie lub gospodynie domowe.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Marcin1

Ten kto jest chętny,aby podziękować aktorom B&B oraz TVP za udostępnienie filmiku z życzeniami świątecznymi , to proszę o przesłanie zdjęcia : swoje imię oraz imię bohatera na adres email : marcin.xad@wp.pl

Wasze zdjęcia będą użyte tylko i wyłącznie w celu zmontowania filmiku. Jeżeli ktoś posiada jeszcze starą muzykę z czołówki B&B również proszę o przesłanie.
Awatar użytkownika
BeLieF

Post autor: BeLieF »

Od 3.02 powtórki "Galerii" przesunięte na 15.15 ale MNS w poniedziałki w dalszym ciagu brak... ::plask wczolo: Tylko ten durny Okrasa :zmiesz::
http://www.tvp.pl/prasa/programTVP1/p0203_T1D.txt
ODPOWIEDZ