Rozpoczynamy kolejne, dwudzieste trzecie już głosowanie na Najlepszą Postać Tygodnia. Zasady są niezmienne. W głosowaniu uwzględniamy bohaterów z 6 ostatnich odcinków. Zapraszam do licznego udziału w głosowaniu.
Moje głosy wędrują do Thomasa i Amber. Niegdyś para, obecnie nie mają wspólnych scen, ale mimo to oboje nieźle napędzają akcję. Ledwo skończyła się intryga z udziałem Amber, a tu już Thomas wywołał nowy skandal.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula.
W 23 głosowaniu na Najlepszą Postać Tygodnia mamy rekord - najwięcej osób w historii wzięło udział w głosowaniu, bo aż 15 i oddano 26 głosów. Wyniki przedstawiają się następująco:
Rozpoczynamy 24. głosowanie. Tym razem mamy mniej postaci, nie uwzględniam bohaterów, którzy tylko pokazali miny i nic nie powiedzieli. Głosowanie jak zwykle potrwa dwa dni.
Ankiety nie będę już zmieniać. W takim razie, jeśli ktoś z Was głosuje na Whipa, to niech napisze to w poście. Głos zostanie doliczony. I jeśli w przyszłości zdarzy mi się kogoś nie ująć - to głos na kogoś przedstawiamy w poście.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
B@r, najczęściej podsumowuję głosowanie przy okazji rozpoczynania kolejnego głosowania, ale posumuję już teraz, bo mamy kolejny rekord. Zagłosowało 17 osób, oddano 30 głosów. Wyniki przedstawiają się następująco (na Whipa można było zagłosować w formie posta - nikt tego nie zrobił, więc on nie ma głosu):
Thomas - 7 (23%)
Madison - 0 (0%)
Brooke - 4 (13%)
Ridge - 1 (3%)
Eric - 0 (0%)
Thorne - 1 (3%)
Rick - 0 (0%)
Taylor - 5 (16%)
Amber - 5 (16%)
Oliver - 3 (10%)
Hope - 0 (0%)
Liam - 1 (3%)