Pewnie chodzi o Iplę i/lub Onet VOD lub TVN Player. To by było coś, ale nie wiem czy ma sens gdy puszczą od np. odc. 6500 i widz nie będzie wiedział co było wcześniej, a TVP przegina z kosztami
Z każdą wakacyjną przerwą mam wrażenie ,że TVP1 nie wznowi emisji. Mam tylko nadzieję ,że kiedy TVP1 podejmie decyzję ,że anuluje "Modę..." inna stacja podkupi tę soap operę. Liczę ,że po wakacjach będzie 5 odcinków, to chociaż nie oddali nas od odcinków ze stanów.
Jedyny malutki pozytyw przerwy wakacyjnej to to, że we wrześniu emisja wróci (a wróci na pewno - bez obaw pixiequeen) mniej więcej na 6000. odcinku (1. okazja do promocji), z zupełnie nową czołówką (2. okazja do promocji), no i minie dokładnie 20 lat emisji MnS w Polsce (3 okazja do promocji).
Tylko czy TVP jakkolwiek to wykorzysta...
Niezależnie jednak i tak lepiej by było, gdyby serial leciał w wakacje. Będziemy jeszcze marudzić...
Nie sądze aby TVP1 coś świętowało
Mam nadzieję tylko ,że we wrześniu serial powróci z dwoma odcinkami! I denerwuje mnie ta ciągła zmiana, do tej pory mam problem z tym ,że w poniedziałek nie ma MNS.
Nie chcę Ci psuć optymistycznego nastroju, ani zabierać nadziei, ale wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują na to, że marzenia o 2 odcinkach MnS w TVP1 to mrzonki. Z tego co wiemy na forum, TVP oszczędza jak może na emisji MnS. Oni dopiero rozważają to, czy wrócić do formuły B&B 5 razy w tygodniu po 1 odcinku dziennie (a nie 4 razy w tygodniu). TVP za nic ma sobie to, co my im piszemy o 2 odcinkach dziennie. Chyba długo jeszcze się nic w tej kwestii nie zmieni.
Możesz liczyć natomiast na:
- powrót MnS po wakacjach
i może....może...
- emisję 5 razy w tygodniu po 1 odcinku.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula.
Ma ktoś maila do Davida Gregga? Mam do niego pewne pytanie.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Chyba TVP poszła po rozum do głowy i ujednoliciła godziny emisji "MnS". Premiery są o 14.30, powtórki o 10.30. W ostatnich tygodniach to był taki misz-masz, raz wcześniej, raz później. Warto to było uporządkować.
I jeszcze jedno info, z lektury "Programu dla prasy TVP" wynika, że w Wielkim Tygodniu "MnS" będzie emitowana bez zakłóceń.