Kreskówki

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Primok pisze:
Goku pisze:Mi się Włatcy znudzili... Ale South Park nigdy mi się nie znudzi
Mam tak samo, przy czym WM praktycznie nie oglądałem, bo od razu było dla mnie nudne :P .

W tym temacie praktycznie od poczatku pisaliśmy też o anime. A jakie ostatnio ciekawe widzieliście :?: Ja za bardzo nie mam czasu (bo jak już to oglądam tylko całymi seriami), ale ostatnio oglądałem Ergo Proxy i Karasa. Uwielbiam przede wszystkim cyber-punkowe anime :P .
Ja ostatnio ogladałem Erementar Gerad - przygodowe w świecie fantasy. Odcinki znajdziecie tutaj - http://www.animetv.pl/index.php?p=category&id=199
Awatar użytkownika
Cichy

Post autor: Cichy »

Ogląda ktoś 1000 złych uczynków moim zdaniem są lepsze od WM szczegulnie polubiłem szatana :D o rodzinie Rogowieckich nie wspomne szczegulnie o Pysiu :D :D :D
Awatar użytkownika
Sexi Ricky

Post autor: Sexi Ricky »

Ja oglądam ...Jak dla mnie wymiatają. Fakt lepsi od Włatców Móch. Ogladam ich w każdy piatek.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Jak dla mnie 1000... nie jest lepsze od WM. Nie śmieję się przy tym tak często jak właśnie przy WM (które myślałem, że miało ostatnie słabszy poziom, ale najnowsza seria, a szczególnie odcinek o Halloween wymiata! :) ).
Plusy serialu to fajne, oryginalne postaci: Szatan, Rogowieccy, czasem zabawne sytuacje, ale minusy to muzyka i te efekty animacyjne, nie podobają mi się po prostu. :roll:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Goku

Post autor: Goku »

Ja też oglądam :). Są dużo lepsi od Włatców! No i jest dużo lepsza animacja. Ja najbardziej lubię Natalię i Kubusia no i Szatana oczywiście xD.
Tomala

Post autor: Tomala »

A ja nie mam jakoś motywacji do oglądania tego. WM też oglądam już tylko stare odcinki na MTV, a do nowych też nie mam motywacji. Może w wakacje obejrzę wszystkie odcinki, których nie widziałem, jak już skończy się całe zamieszanie jakie ostatnio panuje w moim życiu. Testy zbliżają się wielkimi krokami, bierzmowanie co prawda dopiero w czerwcu, ale też zleci, jeszcze przygotowuję się do konkursu z wosu, a i jeszcze ciągle zastanawiam się do jakiego iść liceum i na jaki profil :wink:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Fajnie że plotki o zlikwidowaniu Dobranocki na Tvp1 okazały się fałszywe, jednak jest to pewna pozycja kultowa w programie i szkoda aby poszła w ślady innych programów dla dzieci, które były popularne a wszystkie poznikały, dobrze też że Tvp1 pokazuje nowemu pokoleniu wiele z tych bajek, które można było oglądać dawniej (np. ostatnio widziałem Rumcajsa i Żwirka z Muchomorkiem) no i Smerfy! o dziwo mimo że z serii starych odcinków to zauważyłem że odcinki, których kiedyś nie było a w związku z tym na nowo zdubbingowane. Mimo że nie śledzę już Smerfów, jestem nadal w ich tematyce zorientowany i zawsze je lubiłem dlatego trochę mnie to zainteresowało, wyczytałem gdzieś że właśnie Tvp1 dokupiło kilka odcinków i na nowo dało dubbing, Papa Smerf i Ważniak mają nieco inne głosy a Smerfetka niezmiennie ten sam. Uważam że Smerfy to świetna bajka z kilku powodów: jest zabawna, ciekawa z przygodami, przemoc jeśli występuje nie jest w agresywnej formie oraz często jest jakieś przesłanie o tolerancji lub wzajemnym poszanowaniu.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
mailo

Co myślicie o nowym kanale TVP ABC? Leci tam wiele kreskówek z dawnych lat min Smerfy, Koziołek Matołek, Pszczółka Maja, Tabaluga, a także stare programy - Domowe Przedszkole i Tik-Tak :D
Awatar użytkownika
misiek12345

Post autor: misiek12345 »

Ja tylko żałuję że większość kanałów na DVB-T to ciągła powtórka lub ignoranckie programy... Naprawdę, ciężko o jakieś ambitniejsze produkcje.
'Diversi nihil a me alienum puto'

http://www.youtube.com/user/michalg1991 - mój kanał na YT
http://www.youtube.com/user/bbmocked - kanał poświęcony B&B :)
Awatar użytkownika
Marcin1

Post autor: Marcin1 »

Nie wiecie,czy ten kanał jest dostępny na dekoderze cyfrowego polsatu? Chętnie obejrzałbym 'Tabalugę" xD - "Jakubie zrób mi loda" :mrgreen:
Awatar użytkownika
BeLieF

Post autor: BeLieF »

Jest dostępny bezpłatnie, naziemnie :)
Ja czekam aż tam polecą Muminki, Gumisie, Donald i wiele innych znakomitych bajek. Idea kanału jest świetna :)
Awatar użytkownika
mailo

Ja mam na Vectrze, ale też naziemnie jest
Awatar użytkownika
Marcin1

Post autor: Marcin1 »

Ja przeszukałem dzisiaj wszystkie kanały cyfrowego Polsatu, jeszcze niestety nie ma.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Kanał jeszcze nie jest dostępny drogą satelitarną. Kwestią czasu jest to, że pojawi się w Cyfrowym Polsacie czy nc+.
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Puls 2 przypomina teraz "Gumisie". Obejrzałem ostatnio jakiś odcinek i nawet się wciągnąłem. :lol:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
ODPOWIEDZ