Passions

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Passions

Post autor: Marek Forrester »

Serial opowiada o mieszkańcach miasteczka Harmony w stanie New England. To miasteczko fikcyjne. Są dwie główne damskie postaci - Theresa i Gwen. Obie się nawzajem nienawidzą i knuja przeciw sobie, kochają się w jednym chłopaku Ethanie. A wy oglądacie "Passions"??
Nobody does it better
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

To nie do końca tak. Mówiłem już ze założę temat o Passions lada dzień, więc narazie proponuję wykasować ten...

Gwen i Theresa to dwie antagonistyczne postaci.
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Przecież skoro temat już jest, to możesz Martinie wszystko co chcesz napisać i zamieścić dać tu... :wink:
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Nie wiedziałem Martin ,że chcesz założyć taki temat, sprawdziłem nie ma, a teraz zaangażowałem się w ten serial więc mówi tworze taki temat na forum:)
Nobody does it better
Ryan Lavery

Dział wolna dyskusja, temat: "O wszystkim i o niczym" strona 23 tematu. Wszystko ok, bb-alexander gdybyś zamieścił jakies info, a Ty skopiowałeś tylko to co napisałem Ci na PW. ::krzyw::
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Zamieściłem to co mi napisałeś bo sam niewiele jeszcze wiem o tym serialu :D Ale chyba nie masz mi tego za złe??

Passions to chyba jeden z najnowszych oper bo od 1999 roku, reszta to już dziadkowie:]
Nobody does it better
Ryan Lavery

Nie dotarł do mnie odcinek 65 Old School Passions więc musiałem go sam ściągnąć, ale bb-alexander jak będziesz go ściągał to powinien Ci się załadować bardzo szybciutko. Mnie raptem ściągał się 30 minut.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Obecnie w "Passions" mamy wątek z filmu "Kod Leonarda Da Vinci" oraz wątek syrenki :D
Nobody does it better
Ryan Lavery

Klipy dla Ciebie, BB-alexander:

Theresa, Gwen i Ethan:
Świetny klip, pokazuję głupotę i desperację Gwen. Ciekawe czy każda zazdrosna babka tak robi:
Obrazek

http://www.yousendit.com/transfer.php?a ... 6E189F1A51

Chwilowe zastępstwo Theresy, Gwen i Ethan:
Obrazek:

http://www.yousendit.com/transfer.php?a ... 3962342F26
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Dziękuje ;)
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Post autor: Oleg »

A to są staresze scenki :?: Bo nie wiem,czy sciagac. Jeśli to są nowsze to jej mam na kompie. Póki co, ściągnąłem sobie wszystkie odcinki od 5 maja :serce: ale na razie zdążłem obejrzec dwa ::kwasny:: nawet nie wiem która to jest ta Theresa :| a pewnie jest fajna, skoro Martin ją wychwala i mówi, że jest nawet lepsza niż Brooke :serce: A może to jest ta co wzięła wodę z wazonu i wylała na tą dwójkę śpiącą razem w łóżku :roll: :?: i potem winę za romans zwaliła na tą brunetkę ::cojest:: :?: Z tego co na razie widziałem to oceniam serial całkiem dobrze i z niecierpliwością czekam aż Martin napisze o nim parę słów :D
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Widze że to Priscilla Garita (Gaby z "Sunset Beach")to chwilowe zastępstwo :)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Martin, co to za bohaterów z Passions masz w avatarze?
Ja z nudów ściągam odcinek z 17 maja ::loll:: ::jezyk::
Ryan Lavery

Moje postaci to Theresa i Fox. Prywatnie są małżeństwem. Niestety aktora zmieniono. B@r odcinek z 17 maja jest nudny strasznie.. Mało w nim akcji. Uśniesz szybko.. Hehehe..
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Udało mi się mam odcinki 57-63!! Tylko teraz musze znaleść czas na obejrzenie ich!!

Wysłałem maila w sprawie starych odcinków, może mi ktoś odpisze to najwyżej odkupie od niego te 56 poprzednich. A w tych początkowych jest 0:35 sekundowa czołówka tylko bez postaci, pokazywane jest miasteczko.

Martin a ty wiesz ile tych powtórkowych odcinków ma być?? Nie wiesz co z tą petycją w sprawie dalszych klasycznych odcinków!?
Nobody does it better
ODPOWIEDZ