Programy rozrywkowe

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

DeaconFan pisze:
Najlepszym, a w sumie to jedynym programem, który daje szanse na sukces zespołom prawdziwym, mającym już coś do zaprezentowania publiczności, a nie sztucznie utworzonym jak w Bitwie na Głosy jest Must Be The Music.
Zgadza się. Dlatego, że tam ludzie tworzą coś swojego a nie tylko odtwarzają.Enej przyszedł do programu z gotowym przebojem. Potem wrzucili go do ESKI i odnieśli sukces (co prawda komercyjny ale jednak).
Piotrek2014

Post autor: Piotrek2014 »

Szkoda, że "Tylko nas dwoje" zakończyło się na I edycji. Dobrze natomiast, że od momentu wygrania tego programu przez Paulinę Sykut cała Polska dowiedziała się o jej istnieniu i później posypały się propozycje, prowadzenie pogody, Must be the music.
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Koniec X Factor, co potwierdził Kuba Wojewódzki - http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/ko ... -nowy-show

Ktoś oglądał?
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
pixiequeen

Post autor: pixiequeen »

Baaaaardzo żałuje ale program był od początku słabo realizowany i nie było na niego pomysłu. W pierwszej edycji widać było ,że nikt nie liczy się ze zdaniem widzów, w kolejnych już to się lekko zmieniło ale słabe rekwizyty, zły dobór utworów i brak emocji sprawił, że z edycji na edycję program po prostu nie był atrakcyjny. Dobrze, że znalazło się dużo wokalistów, którzy mają przed sobą ciekawą przyszłość (Dawid Podsiadło, Ewelina Lisowska, Grzegorz Hyży).
Ostatnio zmieniony 2014-10-23, 22:19 przez pixiequeen, łącznie zmieniany 1 raz.
ZAPRASZAM na fan page serialu KLAN: https://www.facebook.com/lubiczowie
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Oglądałem tylko pierwszą i drugą edycję "X Factora", ale uważam, że prędzej powinni zakończyć beznadziejny "Mam Talent" niż ten wlaśnie program. :roll:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Joe

Post autor: Joe »

Szkoda, szkoda, oglądałem wszystkie edycje, znałem niektórych uczestników... Jakkolwiek program był przereżyserowany i sztuczny, tak lubiłem oglądać zdolnych Polaków, szczególnie na castingach. Perełki się zdarzały.
Elmoo

Post autor: Elmoo »

Nie podobał mi się ten program, było to bardziej show niż konkurs muzyczny - podobnie jak MTBM. Jurorzy robili sobie co chcieli, odrzucali dobrych uczestników, prześcigali się "kto lepszy". Nie będę rozpaczał po zdjęciu programu z anteny. Według mnie jedynym programem muzycznym, który może pomóc ludziom chcącym śpiewać, jest The Voice of Poland. Tam przede wszystkim nikt nie wyśmieje, nie powie "Nie umiesz śpiewać, zejdź ze sceny!". Tam jurorzy pomagają i dają cenne rady ludziom nawet jeśli nie przejdą dalej. Cały skład jury jest perfekcyjnie dobrany, właściwie każdy typ muzyki został uwzględniony. No i są profesjonalistami. No bo co mógł powiedzieć Kuba Wojewódzki na temat muzyki? On był tam tylko, żeby zrobić dobre show i na tym głównie ten program polegał.
Awatar użytkownika
BeLieF

Post autor: BeLieF »

http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/ce ... edrzejczak

::loll:: ::loll:: Nie no, to już jest jakaś żenada... Tylko czekać na gwiazdy w kiblu ::plask wczolo:
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Niestety, ale polskie stacje komercyjne coraz bardziej zaniżają poziom programów. Na pewno tego programu nie będę oglądać.
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Oglądać nie zamierzam, ale nie widzę tutaj jakiegoś szczególnie niskiego poziomu w porównaniu do idiotycznych reality show pokroju Warsaw Shore czy paradokumentów :lol: Dowiedziałem się natomiast, że "studiem" tego programu będą poznańskie termy - więc może nawet pójdę na widownię :P
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Ja również nie widzę w tym nic szczególnie żenującego, jedynie bardzo dziwny pomysł na show z udziałem celebrytów. Zastanawiam się co jeszcze wymyślą. :P :lol:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
BeLieF

Post autor: BeLieF »

Dla mnie osobiście jest to żenujące, bo będziemy oglądać tak naprawdę walkę dosłownie o zdrowie celebsów, skoki do wody to jednak coś naprawdę niebezpiecznego i tutaj tydzień nie wystarczy żeby się przygotować. Tutaj trzeba mieć doświadczenie i to bynajmniej nie krótkie. Co innego tańczyć, śpiewać(zawsze można kompletnie zafałszować czy pomylić kroki - czyli ogólnie zrobić show) a co innego niewątpliwie narażać się(zapewne live - bo większy dreszczyk) w takim programie. Pozostaje trzymać kciuki, że nikt się na to nie zdecyduje i pomysł spali na panewce.
Awatar użytkownika
Despina

Post autor: Despina »

A kto ogląda na VIVIE "Królowe Hardkoru" ? oryginalna nazwa "Bad Girls Club" :)
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Despina pisze:A kto ogląda na VIVIE "Królowe Hardkoru" ? oryginalna nazwa "Bad Girls Club" :)
Ja ogladałem w wakacje chyba dwie edycje. Uśmiałem się strasznie z tego :lol:
Awatar użytkownika
Despina

Post autor: Despina »

Ten program jest jak komedia :lol:
ODPOWIEDZ