Ojciec Mateusz
- Adex-fan Brooke
Ojciec Mateusz
Kto ogląda Ojca Mateusza?
Ja zerkałem na dotychczasowe odcinki, mimo że fanem polskich seriali nie jestem, ale tak przypadkiem. Serial dość miły bo Żmijewski gra bardzo ciepłą i mądrą postać
Chociaż naciągana się zdaje jego postać 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Nigdy tego serialu nie widziałem, ale mam wiadomość - wkróce "Ojciec Mateusz" zostanie przesunięty bodajże na czwartek i będzie konkurował z nowym serialem Polsatu- Hotelem 52.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
No to życzę nowemu serialowi Polsatu powodzenia.
"Ojciec Mateusz", z tego co mi wiadomo, cieszy się dużą popularnością wśród widzów. Poza tym nie od dziś wiadomo, że Polsat od paru lat coś nie potrafi zrobić nowego, dobrego serialu, który utrzymałby się dłużej na antenie, niż 1 sezon. Jeszcze do tego od tego serialu "Hotel 52" odpycha mnie grająca główną rolę Laura Samojłowicz... Nie przepadam za nią.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
-
Piotrek2014
A mnie właśnie do Hotelu 52 zachęciła Laura Samojłowicz. A co do Ojca Mateusza to wystartowała 11 seria i w 1 odcinku tematem odcinka jest zabójstwo znanego aktora, gościnnie występuje Julia Pietrucha. A w 2 odcinku gościnnie grają Edyta Olszówka, Radosław Pazura i Dorota Chotecka - premiera tego odcinka w TV w najbliższy czwartek, mi jednak już w sobotę udało się obejrzeć prapremierę.DeaconFan pisze:No to życzę nowemu serialowi Polsatu powodzenia."Ojciec Mateusz", z tego co mi wiadomo, cieszy się dużą popularnością wśród widzów. Poza tym nie od dziś wiadomo, że Polsat od paru lat coś nie potrafi zrobić nowego, dobrego serialu, który utrzymałby się dłużej na antenie, niż 1 sezon. Jeszcze do tego od tego serialu "Hotel 52" odpycha mnie grająca główną rolę Laura Samojłowicz... Nie przepadam za nią.