Bieżące odcinki "Mody na sukces"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Piotrek2014

Post autor: Piotrek2014 »

Adex-fan Brooke pisze:
Piotrek2014 pisze:
Mareczek pisze: No, ale to nadal Thomas :lol:
No tak, Thomas ale inny aktor to dla mnie prawie jak inna postać.
No proszę kolejny z tym problemem na forum ::rad:: (jak w dziale spoilerowym)
Dziwne te interpretacje oderwane od faktów... :roll: ::rad::
A co do Stepanie i Erica to mimo, że lubiłem parę Donna&Eric cieszę się że Eric jest teraz takim dobrym partnerem Stephanie. Mimo wszystko pasują do siebie, to druga czołowa para tego serialu.
Tak, mam z tym problem bo nie lubię zmian aktorów. Chociaż muszę przyznać, że Adam jest przystojniejszy niż Tyler.
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Adex-fan Brooke pisze: Tak dla przypomnienia: Seks Brooke z Nickiem i to w roku 2003 a nie 2004 można porównać do wielu lat seksu Brooke i Ridge'a gdy myśleli że Taylor nie żyje bo tak samo Brooke myślała że Ridge nie żyje, poza tym nie myślała logicznie bo szła nawet do pieca, Nick wykorzystał okazję... Zdrada Taylor z Jamesem to jest zdrada normalna bo wiedziała, że Ridge żyje, to inne sytuacje... więc głupie jest takie przekręcanie faktów. Ridge zostawił w 2006 roku Taylor nie za samą starą zdradę, ale za lata hipokryzji względem Brooke skoro ukrywała to. Brooke więc nie była winna rozpadu tego małżeństwa jak czasem Taylor mówi, Taylor jest sama sobie winna bo Ridge bardziej kocha Brooke co udowodnił wiele razy.
Dzięki za poprawkę, miałem problem z datą. :wink: Brooke i Nick uprawiali seks jeszcze przed jego teoretycznym pogrzebem, jak to świadczy o ich szacunku do ukochanego męża i brata? To, że Brooke uważała siebie za wolną nie oznacza, że miała prawo wskoczyć w ramiona marynarza. Postąpili głupio i irracjonalnie, ale usprawiedliwiały ich emocje. Podobnie jak Taylor i Jamesa, która w obliczu końca chciała spełnić życzenie przyjaciela, uspokoić go, co również było idiotyczne, jednak tak naprawdę nikt z nas nie wie, jak mógłby się zachować w takiej sytuacji. Oba przypadki są analogiczne. Podałem fakt i moją interpretację, więc nic nie przekręcam, to nie moja wina, że w przeciwieństwie do Ciebie nie mam monopolu na jedyną, słuszną wykładnię "Mody na sukces". :lol: Może przyjmijmy, że każdy ma prawo do własnego "spojrzenia na modę"? Przecież Taylor stwierdziła, że była hipokrytką i poprosiła Ridge'a o wybaczenie, czy w tej sytuacji nie powinien uwzględnić jej odwagi i przyznania się do błędów? Powinien, jednak kochał wtedy dwie kobiety i stąd jego zachowanie pociągnęło tak daleko idące konsekwencje.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Marcin1 pisze: trzeba czekać latami. Widać,że nasza Stephanie jest w czepku urodzona.
Niby było mówione, że jakieś skrzydło szpitala jest jej imienia bo dała tyle kasy a więc nie ma się co dziwić, że leczą ją jak prawdziwą królową :)
Pottermaniack pisze:czy w tej sytuacji nie powinien uwzględnić jej odwagi i przyznania się do błędów?
Ponad 10 lat za późno ta jej skrucha, poza tym dopiero trzeba było przyłapania na figlach z Hectorem aby zachciało jej się przyznać...
Pottermaniack pisze:przyjmijmy, że każdy ma prawo do własnego "spojrzenia na modę"?
Nie musimy przyjmować, tak jest i być powinno, zaakceptuj więc i toleruj moją (bądź co bądź zgodną z faktami) opinię i odpowiedź.
Pottermaniack pisze:Powinien, jednak kochał wtedy dwie kobiety
A weź tak zobacz jeszcze raz te odcinki i zachowanie Ridge'a i napisz swoje zdanie na nowo ;) albo zobacz sytuację gdy zatrzymał Brooke wielkim sercem na plaży i przespał się z nią a Taylor od Donny i Katie dowiedziała się że Ridge już ją rzucił dla Brooke...
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Czy wy nie widzicie, że nie można mieć swojego zdania, a na niektóre subiektywne sytuacje trzeba patrzeć przez wykładnie Adexa? ::plask wczolo: ::loll::
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Piotrek2014

B@r pisze:Czy wy nie widzicie, że nie można mieć swojego zdania, a na niektóre subiektywne sytuacje trzeba patrzeć przez wykładnie Adexa? ::plask wczolo: ::loll::
Nie, można mieć swoje zdanie, ale wtedy trzeba się liczyć z tym, że Adex będzie zachęcał nas do spojrzenia jego punktem widzenia.
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

B@r pisze:Czy wy nie widzicie, że nie można mieć swojego zdania, a na niektóre subiektywne sytuacje trzeba patrzeć przez wykładnie Adexa? ::plask wczolo: ::loll::
Właśnie na tym polega ciekawa dyskusja, że ktoś ma inne zdanie i potrafi je uzasadnić solidnymi faktami. A nie pisać tylko brednie typu :"Nasza piękna pani doktor..." :lol:
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

mailo pisze:
Właśnie na tym polega ciekawa dyskusja, że ktoś ma inne zdanie i potrafi je uzasadnić solidnymi faktami. A nie pisać tylko brednie typu :"Nasza piękna pani doktor..." :lol:
Ale to nie są fakty, typu ile ślubów miała Brooke, tylko dyskusje SUBIEKTYWNE co jest większą zdradą - seks Brooke i Nicka po "śmierci Ridge'a" czy Taylor i Jamesa ::loll::
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Nie wiem czy ktoś zamieszczał czy nie, ale to video jest najlepszą odpowiedzią na dzisiejszy odcinek niż jakikolwiek komentarz 8) https://www.youtube.com/watch?v=j2D2r73DeoY
Piotrek2014

Robi pisze:Nie wiem czy ktoś zamieszczał czy nie, ale to video jest najlepszą odpowiedzią na dzisiejszy odcinek niż jakikolwiek komentarz 8) https://www.youtube.com/watch?v=j2D2r73DeoY
Widziałem już ten filmik, przypomniane w nim zostały dawne romanse Taylor.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Robi pisze:Nie wiem czy ktoś zamieszczał czy nie, ale to video jest najlepszą odpowiedzią na dzisiejszy odcinek niż jakikolwiek komentarz 8) https://www.youtube.com/watch?v=j2D2r73DeoY
Dobrze powiedziane, dobre video, reszta komentarza na dziś tu w tym temacie zbędna. :D
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Adex-fan Brooke pisze:
Pottermaniack pisze:czy w tej sytuacji nie powinien uwzględnić jej odwagi i przyznania się do błędów?
Ponad 10 lat za późno ta jej skrucha, poza tym dopiero trzeba było przyłapania na figlach z Hectorem aby zachciało jej się przyznać...
Pottermaniack pisze:przyjmijmy, że każdy ma prawo do własnego "spojrzenia na modę"?
Nie musimy przyjmować, tak jest i być powinno, zaakceptuj więc i toleruj moją (bądź co bądź zgodną z faktami) opinię i odpowiedź.
Lepiej późno niż wcale, tym bardziej, że po latach dużo trudniej przyznać się do błędów i stawka, jaką można przegrać jest wyższa. Po figlach z Hectorem nie musiała przyznawać się do wszystkiego, prawda nie musiała wyjść na jaw. A jednak to zrobiła.

Toleruję, dlatego dyskutuję. Ale trudno o spokojną wymianę poglądów, kiedy rozmówca nazywa fanów Tridge niedopałkami, lub apel o tolerancję kwituje tak:
Adex-fan Brooke pisze: A weź tak zobacz jeszcze raz te odcinki i zachowanie Ridge'a i napisz swoje zdanie na nowo ;)
Skoro pamiętasz te odcinki, to przypomnij sobie za co mnie wtedy skrytykowałeś. Nie twierdzę, że niesłusznie, jednak to dowód na to, że oglądałem te sceny uważnie z powodu powrotu Taylor. Od dawna twierdzę, że do 2005 roku włącznie Ridge kochał Brooke i Taylor równie mocno, więc nie podawaj sceny z 2009 roku. Równie dobrze mogą napisać, że Ridge bardziej kocha Doc z wzajemnością, bo oboje nigdy nie nazwali się suką i sukinsynem. O Bridge niestety tego samego napisać nie mogę. :lol:
Piotrek2014

Adex-fan Brooke pisze:
Dobrze powiedziane, dobre video, reszta komentarza na dziś tu w tym temacie zbędna. :D
A Ja chciałbym zobaczyć taki filmik ze wszystkimi partnerami Brooke. Trzeba by było zrobć pewnie 5 razy dłuższy od tego filmiku o Taylor.
Awatar użytkownika
Pottermaniack

"Uwiodła" sugeruje rozbicie jakiegoś związku. Czyj rozbiła Taylor seksem z Loganem, Rickiem, Thornem czy Ericiem? Ciekawe, że Taylor dostaje się już za zdarzenia przyszłe. ::loll:: Tylko czy temat jest do tego odpowiedni?
Awatar użytkownika
kubeczek

Post autor: kubeczek »

Zasadnicza różnica polega na tym, że Taylor wiązała się z Rickiem i Thorne'm czy też spała ze Stephenem, kiedy ci byli wolnymi mężczyznami. Natomiast Brooke uprawiała seks z mężami Stephanie, Macy, Taylor oraz Bridget i dlatego według mnie zaliczanie członków rodziny jest bardziej przypisywane Brooke niż Taylor.

Zauważcie kolosalną różnicę: w przypadku Taylor - były chłopak córki, w przypadku Brooke - obecny mąż córki.
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Pottermaniack pisze:Ciekawe, że Taylor dostaje się już za zdarzenia przyszłe. Tylko czy temat jest do tego odpowiedni?
W 1995 całowała się z Erickiem, a z Thorne'm była już dwukrotnie, więc to nie takie przyszłe wydarzenia ::chytry::
ODPOWIEDZ