"MnS" w Polsce

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.

Gdzie oglądasz nowsze, niż na RedGO odcinki "MnS"?

Czas głosowania minął 2026-07-10, 22:30

na YouTube
2
14%
w serwisie streamingowym "B&B"
4
29%
gdzie indziej
3
21%
nigdzie, czekam na kontynuację w polskim serwisie lub telewizji
5
36%

Liczba głosów: 14
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Ok, tu mogę zrozumieć brak odcinka, z powodu ważnej transmisji, ale jeśli nie ma emisji premierowej to nie powinno być premiery w porze powtórki. Znowu TVP odwala stare numery? Czy był podobny manewr z "Klanem", czy "Na dobre i na złe"? Nie przypominam sobie.
Awatar użytkownika
bosskicinu

Post autor: bosskicinu »

Ale skoro będzie emisja premiery w powtórce to przynajmniej nie będziemy w tyle. O to chodzi przecież, chociaż TVP powinna przynajmniej poinformować o tym, ale pewnie tego nie zrobi.
Awatar użytkownika
BeLieF

Post autor: BeLieF »

Z "Klanem" coś mi świta, że było coś takiego przy okazji skoków.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Czy dobrze rozumiem, że w środę 2 odcinki będą? Czy tylko w porze powtórki będzie premierowy? Ciężko się połapać w tych zmianach Tvp1 :roll: i tak nagrywam bo nie mogę wtedy oglądać, ale chcę wiedzieć o jakich godzinach nagrywać ::kwasny::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
BeLieF

Jeśli nic się nie zmieni to będą dwa odcinki, pierwszy o 10.30, drugi o 14.30.
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Głupie to, zwłaszcza, że nie poinformowali o tym nikogo choćby na pasku informacyjnym. Choć z drugiej strony się cieszę, bo nie będzie kolejnej zaległości :roll: Większość osób i tak nagrywa jednak odcinki lub ogląda na VOD, więc dla nich to żadna różnica.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Ale, żeby nagrać, to trzeba wiedzieć, kiedy nagrać. :roll:

Nie kwestionuję tego, że ma być transmisja pojedynku A. Radwańskiej - to jest element misji telewizji publicznej. TVP popełnia spore błędy. Podejrzewam, że zdecydowana większość ludzi nawet nie wie, że we wtorek nie będzie odcinka! W "To i owo" serial jest we wtorek o 14.30 - nie ma wzmianki o turnieju tenisowym. Myślę, że w innych gazetach, z których korzysta większość ludzi też nie ma wzmianki. Po za tym, jak nie ma emisji premierowej - to nie powinno być premiery w porze powtórki - nic się nie stanie, jak serial się przesunie o jeden dzień. Co to za polityka? Widzów trzeba o zmianie poinformować! Przez takie działania TVP "MnS" straci kolejnych widzów! Ideałem oczywiście byłoby, gdyby "MnS" nie notowała żadnych opóźnień, ale jak wiemy, TVP relacjonuje różne wydarzenia i nie powinniśmy mieć o to pretensji. Grunt to informacja.
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Dawidek pisze:Ale, żeby nagrać, to trzeba wiedzieć, kiedy nagrać. :roll:

Nie kwestionuję tego, że ma być transmisja pojedynku A. Radwańskiej - to jest element misji telewizji publicznej. TVP popełnia spore błędy. Podejrzewam, że zdecydowana większość ludzi nawet nie wie, że we wtorek nie będzie odcinka! W "To i owo" serial jest we wtorek o 14.30 - nie ma wzmianki o turnieju tenisowym. Myślę, że w innych gazetach, z których korzysta większość ludzi też nie ma wzmianki. Po za tym, jak nie ma emisji premierowej - to nie powinno być premiery w porze powtórki - nic się nie stanie, jak serial się przesunie o jeden dzień. Co to za polityka? Widzów trzeba o zmianie poinformować! Przez takie działania TVP "MnS" straci kolejnych widzów! Ideałem oczywiście byłoby, gdyby "MnS" nie notowała żadnych opóźnień, ale jak wiemy, TVP relacjonuje różne wydarzenia i nie powinniśmy mieć o to pretensji. Grunt to informacja.
Dobrze, że TVP wróciła do pokazywania tenisa w telewizji otwartej, tylko dziwi mnie dlaczego na TVP1 zamiast TVP2, gdzie transmitowano go do tej pory. Ale taka praktyka jest dla publicznej typowa, fani sportu już dobrze wiedzą, że program TVP najlepiej sprawdzać na bieżąco na ich stronie internetowej. Tak jak napisałem, jeszcze dwa mecze mogą spowodować, że jakiś odcinek "Mody" przesunie się na kolejne dni lub tydzień, o ile TVP nie przesunie spotkań na lepszą porę i pozwoli hali na zgromadzenie przyzwoitej widowni. Wszędzie na świecie gwiazda turnieju rozgrywa mecz w godzinach wieczornych, ale my tradycyjnie musimy się wyróżnić. :lol:
Ostatnio zmieniony 2014-04-06, 22:40 przez Pottermaniack, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Jak nawet my fani już nie możemy się połapać to co dopiero inni ludzie...jedynie może jacyś przypadkowi trafią przypadkiem i się wciągną, ale małe szanse...
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Mareczek

Aż brak mi komentarza... zamiast "Mody..." wyemitowali o 10:30 dokument o życiu łososi ::kwasny:: ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
BeLieF

Żenada. Więc jednak mamy jeden odcinek o 14.30... ::kwasny:: Co za chamstwo. ::kwasny::
Awatar użytkownika
Mareczek

Ooo, ja nie uwierzę, dopóki nie zobaczę. Ciekawe na jaki odcinek się zdecydują, wczorajszy czy dzisiejszy ::plask wczolo: Tu już nie chodzi nawet o Modę, to jest kpina z widza. ::kwasny::
Awatar użytkownika
BeLieF

Dokładnie ::kwasny:: Rozumiem że wczoraj była transmisja sportowa, ale odcinek był na tą 10.30 zaplanowany i chyba zmienili zdanie na 5 minut przed. Nie muszę mowić jaki byłem wściekły jak zobaczyłem łososie zamiast MNS.
Pewnie puszczą zaległy odcinek.

Edit:
Według Telegazety, o 14.30 zostanie wyemitowany zaległy odcinek.

Edit 2:
Jutro w związku z meczem Agnieszki Radwańskiej nie będzie odcinka o 14.30. ::kwasny:: Co ciekawe w piatek jest zaplanowany odcinek 5961 ::ke:: A powtórka zaległego odcinka z wczoraj, jutro o normalnej porze.
http://www.tvp.pl/prasa/programTVP1/p0410_T1D.txt
Awatar użytkownika
Mareczek

Spójrzcie na program na dziś - edytowali i o 10:30 jest ten łosoś, a o 14:30 odcinek 5959. Manipulacje TVP1 nie mają końca ::ysz::
Awatar użytkownika
BeLieF

Tak, też zwróciłem na to uwagę! Masakra ::kwasny::
ODPOWIEDZ