"MnS" w Polsce

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.

Gdzie oglądasz nowsze, niż na RedGO odcinki "MnS"?

Czas głosowania minął 2026-07-10, 22:30

na YouTube
2
14%
w serwisie streamingowym "B&B"
4
29%
gdzie indziej
3
21%
nigdzie, czekam na kontynuację w polskim serwisie lub telewizji
5
36%

Liczba głosów: 14
Awatar użytkownika
bosskicinu

Post autor: bosskicinu »

Ja wiedziałem, że oni coś odwalą !
Bo TVP tak naprawdę ma nas gdzieś i dla nich to obojętne czy będą odcinki po kolei czy nie.
Czy mecze tej Radwańskiej nie mogą puszczać w weekendy ? Przecież w tygodniu kto te mecze ogląda jak o 14 większość ludzi jeszcze w pracach i szkołach siedzi. To ile mamy odcinków do tyłu w tym tygodniu jeden czy dwa ? bo się pogubiłem a jeżeli nie wyemitują 5960 odcinka to będzie totalna klapa z ich strony !!!
Ile tych meczów tenisowych zostało ? ile jeszcze my jako fani będziemy zbywani i oszukiwani !!!
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Chcą puścić premierowy odcinek w porze powtórki - źle. Nie puszczają go - też źle.

Nie ma co przeżywać. Moim zdaniem lepiej, bo stali widzowie - szczególnie starsi nie przegapią odcinka, bo pewnie mało kto by zobaczył nowy odcinek w czasie powtórki. I nie ma co robić afery o jeden odcinek, rozumiem, że wydarzenia sportowe mimo wszystko są ważniejsze. :wink:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
bosskicinu

Tak mnie nosi z nerwów że mam ochote teraz pojechać do siedziby TVP i ostro pokłócić się z całym ich zarządem ! Układają ramówkę a w ostatniej chwili ją zmieniają ;/ Co im szkodziło dzisiaj puścić ten mający się odbyć wczoraj odcinek.... Trzeba pisać skargi do nich i niech zrozumieją jak bardzo nas nie szanują !!
Awatar użytkownika
bosskicinu

Sory ale może dla niektórych jest różnica o 1 odcinek...
Mnie np. nie obchodzi Radwańska i jej zawody dla mnie ważniejsza jest Moda. Tak jak pisałem wcześniej niech puszczają w weekend wtedy więcej ludzi ogląda a Modę niech zostawią w spokoju !
Awatar użytkownika
B@r

Jak zawody, które lecą na żywo w tygodniu można puszczać w weekend? :lol:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
bosskicinu

To niech nagrają i puszczają w weekendy - proste
Tak w ogóle nie zdziwie się jak 1 i 2 maja jednak zmienią decyzję i też serialu nie będzie.
Po tych idiotach już wszystkiego można się spodziewać ;/
Awatar użytkownika
misiek12345

Post autor: misiek12345 »

bosskicinu pisze:Mnie np. nie obchodzi Radwańska i jej zawody dla mnie ważniejsza jest Moda. Tak jak pisałem wcześniej niech puszczają w weekend wtedy więcej ludzi ogląda a Modę niech zostawią w spokoju !
Nie przesadzasz trochę? Istotą meczów/rozgrywek jest właśnie ich oglądanie na żywo :P Dziwić może jedynie to, że tenis zawsze leciał na TVP2, a nie TVP1, no ale cóż począć, czasem zdarzają się nagłe zmiany ramówki. Z kolei puszczanie odcinka premierowego tylko w terminie powtórek też byłoby nietaktem, stąd łosoś (nie było co puścić, skoro dzień wcześniej nie było odcinka premierowego).
No i jakby nie patrzeć to mecze Radwańskiej mają target cenniejszy dla TVP niż target B&B, ale to już akurat nie jest argument usprawiedliwiający :P
'Diversi nihil a me alienum puto'

http://www.youtube.com/user/michalg1991 - mój kanał na YT
http://www.youtube.com/user/bbmocked - kanał poświęcony B&B :)
Awatar użytkownika
BeLieF

Post autor: BeLieF »

Poza tym to nie pierwszy raz kiedy MNS wypada z powodów sportowych. :wink:W czasach emisji o 16.00 non stop wypadała jak były skoki narciarskie, zwłaszcza w piątki, lub gdy zawody były np. o 15.00 czy 16.00 w środę. Obecnie przez skoki wypada mniej odcinków, z powodu pory emisji - jak skoki się nałożą, to taka sytuacja w sezonie ma miejsce obecnie rzadko.

Już mogliby puszczać powtórki Mody zamiast o 10.30 w dni roboczę, to w weekendy po dwa odcinki o jakieś sensownej porze.
Awatar użytkownika
bosskicinu

I takim sposobem odcinek 6000 dopiero po wakacjach pewnie pokażą ;/
Myślę że niestety przerwe zrobią już na samym początku czerwca tak jak zwykle z resztą chociaż mogliby do końca miesiąca emitować Modę to zrekompensowali by nam te stracone odcinki.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Zachowanie Tvp1 oburzające, już nawet nie przez zmiany, ale przez brak informacji bo ogólnie to dobrze, że nie dali tego odcinka o 10.30 bo to by było niesprawiedliwe gdyby nagle premierowy poleciał... tak czy tak rozumiem, że w programach telewizyjnych znowu mamy zaburzoną numerację? Jeszcze jednego nie rozumiem, skoro jest stacja Tvp Sport to czy Tvp1 musi akurat Modą na sukces pomiatać aby jakiś sport wciskać? Szanowanie jednej grupy widzów (fanów sportu) kosztem drugiej grupy (fanów zagranicznego serialu) jest niezbyt fajne... Gdzie proponujecie zgłaszać krytykę aby wreszcie coś do odpowiedzialnych za to dotarło?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
B@r

Ale chyba TVP Sport nie jest kanałem ogólnodostępnym? Wydaje mi się, że w podstawowym pakiecie ludzie mają tylko TVP1, TVP2, TVP INFO i TVP POLONIA. Pamiętajmy, że to publiczny nadawca, gdzie misja liczy się przede wszystkim. ::chytry::

Mimo miłości to Mody, rozumiem, że sport jest dla nadawcy ważniejszy. Tym bardziej, że rozgrywki nie dzieją się codziennie. A my serial mamy od lat, więc przeżyjemy jak czasem nas odcinek minie. Bez przesady już.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

B@r pisze:gdzie misja liczy się przede wszystkim.
A co dziś nie było misji w B&B? :P Coś byśmy wyszukali
Nie wiem jak to jest w tych podstawowych pakietach i nie mówię aby całkiem wyeliminować sport, chętnie zobaczyłbym KKL w triatlonie :)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
bosskicinu

Nie przeżywalibyśmy tego tak gdyby nie to, że lecą 4 odcinki tygodniowo co innego gdyby leciały po 2 odcinki dziennie to ja bym się w ogóle nie oburzał... no ale nie przy takim powolnym tempie. Zwróćcie uwagę na to na jakich odcinkach obecnie są inne kraje tj. jak Włochy, Francja czy Holandia. A my co ? dopiero kończymy rok 2010, który u nas w PL zaczął się w listopadzie 2012, wychodzi 1,5 roku.
Się nie zdziwię jak we wrześniu będą leciały 3 odcinki tygodniowe, to już w ogóle będzie totalna lipa.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Gorsze jest to, że serial stracił na popularności gdy nie jest o swojej starej, stałej porze, niektórzy może nawet myślą, że już nie jest emitowany. Po 16 to była świetna pora bo wielu ludzi po pracy/szkole zerkało w tv, natrafiało i wciągali się. ::chytry::
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Bosskicinu ma rację. Ja już MnS na TVP1 nie oglądam, ale przy 4 (!) 20-minutowych odcinkach na tydzień, podczas gdy dawniej było nawet chyba 11 czy 12 (również w sobotę!) takie oburzanie się na wypadanie odcinków mnie nie dziwi. ::kwasny:: Strasznie wolno idziemy z tymi odcinkami z 2010 roku...
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
ODPOWIEDZ