Bieżące odcinki "Mody na sukces"
Kolejna intryga Amber - tak jak to niegdyś bywało (zatajenie śmierci własnego dziecka, próba zniszczenia związku Brooke i Ridge'a poprzez Bridget). No cóż, według niej wszystkie chwyty dozwolone, a przy okazji zrobi "dobry" uczynek i pomoże Oliverowi odzyskać Hope.
Podoba mi się zaangażowanie bohaterów w problem bezdomności. Teraz to wszystko wygląda zupełnie inaczej niż jakieś 20 lat temu, gdy poprzednio był poruszany ten wątek przy okazji amnezji Stephanie. Fajnie, że udało się odkupić od CJ'a Insomnię i dzięki temu Deyzee będzie mogła pomóc chociaż kilku osobom.
Podoba mi się zaangażowanie bohaterów w problem bezdomności. Teraz to wszystko wygląda zupełnie inaczej niż jakieś 20 lat temu, gdy poprzednio był poruszany ten wątek przy okazji amnezji Stephanie. Fajnie, że udało się odkupić od CJ'a Insomnię i dzięki temu Deyzee będzie mogła pomóc chociaż kilku osobom.
Niepotrzebnie przeciągnęli święta w kawiarni na dwa odcinki, zwłaszcza, że już przesadzają z tym wątkiem społecznym. Co za dużo to niezdrowo, ale to tylko moje zdanie. Warte uwagi jest jednak dzisiejsze i wczorajsze zachowanie Taylor, która wyraźnie zazdrości Brooke, dobrych kontaktów ze Stephanie. Jeszcze te teksty do Whipa, że to ona zawsze była przyjaciółką Królowej 
-
Dawidek
- Administrator
W ostatnich latach zawsze są dwa świąteczne odcinki, nie pamiętam teraz jak było wcześniej.
Mnie się podobały świąteczne odcinki, ale lepsze były te z poprzednich lat.
Osobiście lubię wątek społeczny z bezdomnością. To dobry sposób na uczulenie ludziom, jak niewiele brakuje by znaleźć się na dnie. Oczywiście tego wątku nie powinno być aż tak dużo, by nie było przesytu - ale chciałbym, by ta tematyka była kontynuowana.
Taylor nawet w święta marzy o rywalizacji z Brooke. Znowu się zbłaźniła, kiedy chciała odizolować Logan od Thomasa.
Mnie się podobały świąteczne odcinki, ale lepsze były te z poprzednich lat.
Osobiście lubię wątek społeczny z bezdomnością. To dobry sposób na uczulenie ludziom, jak niewiele brakuje by znaleźć się na dnie. Oczywiście tego wątku nie powinno być aż tak dużo, by nie było przesytu - ale chciałbym, by ta tematyka była kontynuowana.
Taylor nawet w święta marzy o rywalizacji z Brooke. Znowu się zbłaźniła, kiedy chciała odizolować Logan od Thomasa.
- Amber Moore
Odcinek mega nudny
wątek bezdomności ok ale co za dużo to niezdrowo, Taylor to histeryczka
pierw histeryzuje o to że Brooke ma dobre stosunki z Cesarzową a potem o Thomasa gdzie Brooke chciała go tylko zawołać a że akurat stanęła pod jemiołą to Tay już prawie spazmów dostala
Brooke fajnie załatwiła Ridżura z tą gitarą 
===> Uważaj z kim się moczysz herbatniczku <===
- Adex-fan Brooke
Brooke zrobiła dobry uczynek a co do Taylor teraz najlepiej widać jaką ma obsesję na punkcie Brooke i jak ją zżera wieczna zazdrość, szkoda tylko Whipa, że się przy niej marnuje, mimo iż jest dla niej świetnym partnerem. Święta w samej Insomni (U Dayzee dokładniej mówiąc co niestety jest głupią nazwą) takie średnie bo wolę te w rezydencji.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Whip taki kozak,ale przyznać, to się nie potrafi,że to on wywołał skandal . Jestem ciekawy jak długo uda mu się wszystko utrzymać w tajemnicy i jaka będzie reakcja Taylor, kiedy wszystko wyjdzie na jaw. Tawny przybyła do domu Olivera i panoszy się jakby była u siebie. Fajna bezpośrednia kobieta, nie pamiętam jej z przeszłości,ale wydaje mi się,że ona i Amber nieźle namieszają w serialu. Mam nadzieje,że jej powrót będzie warty kolejnych odcinków. Szkoda mi Hope, kolejny raz zawiedzie się na chłopaku, którego pokochała i któremu zaufała.
-
Dawidek
- Administrator
Fajnie, że Tawny powróciła po latach. Zawsze miło się ogląda kogoś, kto kiedyś już był i wraca. To takie nawiązanie do przeszłości.
A z nią zawsze się dużo dzieje.
Cieszę się, że Liam jest na tyle uczciwy, że chce wszystko powiedzieć Hope. Widać, że zależy mu na niej. Mimo, że niesłusznie się obwinia, no ale on o tym nie wie.
Cieszę się, że Liam jest na tyle uczciwy, że chce wszystko powiedzieć Hope. Widać, że zależy mu na niej. Mimo, że niesłusznie się obwinia, no ale on o tym nie wie.
-
sharkinator
Ciekawe jak zareaguje Hope, po tym, co ma zamiar wyznać jej Liam? Mam nadzieję, że mu wybaczy (choć de facto - nie ma czego). Liamowi bardzo na niej zależy, a teraz doszła kolejna osoba która chce ich rozdzielić. Ciekawe też czy po powrocie Tawny będzie pomagać córce w jej niecnym planie?
Co do sprawy Brooke i Thomasa, to widzę, że Taylor chyba trochę zeszła z tonu po ostatniej rozmowie z nimi. Ciekaw jestem jak Ridge udowodni, że autorem zdjęcia był Whip?
Co do sprawy Brooke i Thomasa, to widzę, że Taylor chyba trochę zeszła z tonu po ostatniej rozmowie z nimi. Ciekaw jestem jak Ridge udowodni, że autorem zdjęcia był Whip?
Gdyby nie Amber, Oliver i Tawny zasnął bym na dzisiejszym odcinku. Rozmowy Whipa i Agnes oraz Ridge'a i Brooke były tak nudne, oni nawet nie chodzili tylko praktycznie cały czas siedzieli w miejscu. Jeszcze Brooke jak wyglądała w tej piżamie?
Dobrze, że chociaż Liam dość szybko sobie poradził i wyznał Hope prawdę o tym co wydarzyło się w mieszkaniu po powrocie z przyjęcia, liczę na jutrzejszą konfrontację tych dwojga 
Zauważyliście, że dzisiaj w rozmowie Amber i Tawny wspomniały o tym, że kiedyś Amber oszukała Ricka w sprawie dziecka? Wspomniały też Becky w stylu "Teraz sytuacja jest inna - nie musisz się martwić, że kuzynka Becky upomni się o swoje dziecko." Tawny jest po prostu niesamowita tak lekko mówi o oszustwie i sfałszowaniu wyników - "Ludzie tak robią" 
Tego nie dało się nie zauważyć, świetne były te dialogi. Odniosłem wrażenie, że scenarzyści jakby trochę wyśmiali wątek z przed lat. Wątek Amber i Tawny naprawdę na duży plus, bardzo go lubię. Muszę przyznać, że dzisiejszy odcinek całkiem ciekawy, Liam dość szybko powiedział Hope prawdę, przez co nie ciągnęło się to jak flaki z olejem. Whip dalej brnie w swoim kłamstwie, ale to dobrze, przez to bardziej czekam, aż ktoś go wreszcie zdemaskuje