Taniec z gwiazdami

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.

Czy będzie Ci brakowało Ewy Kasprzyk jako jurorki?

Czas głosowania minął 2026-07-01, 22:00

Tak
1
17%
Nie
3
50%
Obojętne mi to
2
33%

Liczba głosów: 6
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Macie już swoje typy na jutro do odpadnięcia? Wydaje mi się, że albo Lenartowicz (co najpewniejsze) albo Gruszka wyleci. Jacek Rozenek chyba też nie powinien mieć dużo fanów? Najwięcej na pewno będzie głosować młodych fanów Kwiatkowskiego i Brzozowskiego. :P
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Piotrek2014

Post autor: Piotrek2014 »

B@r mi wydaje się, że odpadnie Lenartowicz. Masz racje, Dawid Kwiatkowski i Rafał Brzozowski należą do faworytów tej edycji.
Elmoo

Post autor: Elmoo »

Tak jak przypuszczaliście, odpadł Lenartowicz, szkoda. Nie zatańczył aż tak źle, na pewno lepiej od Królikowskiego. Ja bym wolał, żeby Rozenek odpadł, no ale jest trochę znany dzięki perfekcyjnej Pani domu. Kwiatkowki najlepiej zatańczył, a niech będzie.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Dziwne, że Rafał Brzozowski był dziś zagrożony. Wydawałoby się, że to jeden z faworytów. Trochę mi szkoda Lenartowicza, ale niestety można się było spodziewać, że nie ma on rzeszy fanów.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Elmoo pisze: Nie zatańczył aż tak źle, na pewno lepiej od Królikowskiego. Ja bym wolał, żeby Rozenek odpadł, no ale jest trochę znany dzięki perfekcyjnej Pani domu..
Ale Rozenek gra też w "Barwach Szczęścia" jedną z głównych ról. Oświadczył się niedawno Marcie!
Grisza

Post autor: Grisza »

Nie wiem czego chcecie od Rozenka! Zatańczył dobrze jak na pierwszy odcinek. Lenartowicz był taki sobie, więc nie dziwę się ze odpadł. Natomiast zdziwiła mnie pozycja Piotra Gruszki, który tańczył wręcz jak kij od mopa, a 2 miejsce zajął.
Grisza :)
Dante

Post autor: Dante »

Jak tam po kolejnym odcinku TzG?
Mi dzisiaj najbardziej podobał się taniec Anety Zając. Natalia Siwiec też była dziś całkiem niezła, ta piosenka i choreografia bardzo do niej pasowały :P
W sumie cieszę się, że odpadła Karolina Szostak, choć wolałbym żeby odpadł Gruszka. Swoją drogą zastanawia mnie, skąd on ma tyle fanów :roll:
Elmoo

Natalia Siwiec zaskoczyła dzisiaj swoim tańcem. Myślałem, że ona ma wylane na ten cały program, a tu proszę, stara się i nawet 10 od Malitowskiego dostała. Osobiście kibicuję Joannie Moro i Anecie Zając. A słyszeliście, że podobno Anetka i Stefano mają się ku sobie? Oni pasują do siebie, więc życzę, żeby im się udało, po tym co Krawczyk zrobił Anecie, powinno ją spotkać szczęście.
Co do Szostak, no nie za ciekawie tańczyła, wiec dobrze, że odpadła. Chociaż Rozenka też bym nie żałował.
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Ogląda ktoś dzisiaj?
Elmoo

Siwiec odpadła. W sumie nawet trochę szkoda, już lepiej zaczęła tańczyć. Wolałbym, żeby Grusza odpadł. Aktualnie kibicuję Anecie Zając i Joannie Moro. :)
Dante

Post autor: Dante »

Elmoo pisze:Siwiec odpadła. W sumie nawet trochę szkoda, już lepiej zaczęła tańczyć. Wolałbym, żeby Grusza odpadł. Aktualnie kibicuję Anecie Zając i Joannie Moro. :)
Miałem napisać prawie identyczny post :)
Rzeczywiście trochę szkoda Siwiec. Nie wiem czemu, ale jakoś nie przepadam za Piotrem Gruszką i już sam jego widok działa mi na nerwy :?
Podobał mi się też dzisiaj taniec Klaudii Halejcio z Tomaszem Barańskim i Jacka Rozenka z Magdą Soszyńską-Michno :D
Awatar użytkownika
BeLieF

Post autor: BeLieF »

Jeszcze się nie skończyła ta edycja, a już wiadomo że będzie kolejna - 15, a druga na Polsacie.
http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/ta ... uga-edycje
Piotrek2014

Post autor: Piotrek2014 »

Mnie ucieszyło, że ostatnio odpadł Rozenek bo nie pasował już do grona Aśka Moro, Klaudia Halejcio, Aneta Zając i Dawid Kwiatkowski, nie pasuje mi też Gruszka i mam nadzieje, że on następnym razem odpadnie.
Awatar użytkownika
Despina

Post autor: Despina »

Pewnie biedna, pokrzywdzona "gwiazda" polsatu Zając wygra :roll: ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
BeLieF

Post autor: BeLieF »

A co ty masz do Anety?
Jest ładna, miła, skromna i według mnie dobrze tańczy. Do tego chyba ma romans ze Stefano. Ja tam chciałbym żeby wygrała, największa gwiazda ze wszystkich, które zostały
ODPOWIEDZ