Pierwsza miłość

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Elmoo

Post autor: Elmoo »

Miło, że podzieliłeś się swoimi wrażeniami. Koterski nigdy nie grzeszył inteligencją, nie jestem zdziwiony, spodziewałem się, że to cham i prostak. Szczerze mówiąc, gdybym miał wybierać między całą ekipą PM, najbardziej zaszczycony byłbym rozmową z Marią Pakulnis, choć strasznie bałbym się. DeaconFan jakby udało Ci się z nią pogadać, byłoby super. Zapytałbym się jej czy woli stare PM czy te nowe i co ogólnie sądzi o serialu. :roll:
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Wrzucam zebrane przeze mnie podczas wizyty na planie autografy gwiazd "Pierwszej Miłości": :D (przy okazji możecie się dowiedzieć, jak ma imię forumowy DeaconFan, kto nie wie :P )

Artur (Łukasz Płoszajski): :D

Obrazek

Jan (Wojciech Dąbrowski): :)

Obrazek

Kaśka (Misiek Koterski): :wink:

Obrazek

Ludwik (Włodzimierz Adamski): :wink:

Obrazek

Kinga (Ola Zienkiewicz): :D

Obrazek

Beata (Kasia Ankudowicz): :serce:

Obrazek

Daria (Andżelika Kujawiak): :D

Obrazek

Błażej (Paweł Krucz): :)

Obrazek

I na koniec parę zdjęć:

Z Błażejem (Paweł Krucz): :)

Obrazek

Z Beatą (Kasia Ankudowicz): :serce:

Obrazek

Z Arturem (Łukasz Płoszajski): 8)

Obrazek
Ostatnio zmieniony 2014-05-01, 20:36 przez DeaconFan, łącznie zmieniany 2 razy.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Świetna pamiątka! :D Dzięki za zdjęcia :)
sharkinator

Post autor: sharkinator »

Najsympatyczniej wygląda podpis od Kasi Ankudowicz, bardzo ją lubię od czasów seriali Bulionerzy i Mamuśki.
Nie cierpie Koterskiego, kto go trzyma w tej tv? ojciec? Nawet podpisał się... dziwnie.
Awatar użytkownika
Marcin1

Post autor: Marcin1 »

Rewelacyjna pamiątka :-) wspomnienia pewnie pozostaną w pamięci bardzo długo.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Pewnie, że pozostaną i to na pewno nie koniec moich PMowych przygód, bo już zgłosiłem się na statystowanie przy kolejnych nagraniach. :) W końcu apetyt rośnie w miarę jedzenia. :D Teraz stawiam sobie za cel: zdjęcie z Anetą Zając i autograf, ponadto autografy (i ewentualne zdjęcia) serialowych: Marka, Anety, Sabiny, Radka, Miksera, Igora, Grażyny, Grzegorza, Karola, no i oczywiscie ekipy wadlewskiej. Spotkaniem z którymkolwiek aktorem z PM nie pogardzę. :)
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Despina

Post autor: Despina »

Zachowanie Koterskiego pozostawię bez komentarza ::ysz:: Co do Płoszajskiego to się zmienił przez ostatnie lata z wyglądu. :)
Awatar użytkownika
DeaconFan

Despina pisze:Co do Płoszajskiego to się zmienił przez ostatnie lata z wyglądu.
To prawda, mocno się zmienił. Moim zdaniem nowy wizerunek mu służy. :D Choć w serialu go mało w porównaniu do wcześniejszych lat niestety.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Gratuluję DeaconFanie, masz co wspominać. :D A spotkanie w cztery oczy z ulubionymi aktorami, to dopiero przeżycie. :) Też jestem zażenowany zachowaniem Koterskiego. I cieszy mnie to, że aktorzy nie są zniechęceni do dawania autografów, niektórych może to męczyć.
Elmoo

Post autor: Elmoo »

Fajnie, fajnie :D Kasia Ankudowicz musi być bardzo sympatyczna, zaś Andżelika Kujawiak ma fajny podpis :lol:
Awatar użytkownika
Mareczek

Najnowszy zwiastun z rewelacyjnym zakończeniem (choć smutnym dla mnie bo to koniec Agaty :evil: ) https://www.youtube.com/watch?v=FMiJNaXGlUs
Awatar użytkownika
Marcin1

Post autor: Marcin1 »

Nie oglądam tego serialu,ale muszę przyznać,że te zwiastuny, które tutaj dodajecie oglądam regularnie. Za każdym razem oglądam je w napięciu, bo są ciekawe i to nawet bardzo. Zapewne tak jest,że wybierają tylko najlepsze momenty,a w rzeczywistości większość czasu antenowego jest nudna? Nie wiem mogę się mylić.
Awatar użytkownika
Mareczek

Marcin1 pisze:Zapewne tak jest,że wybierają tylko najlepsze momenty,a w rzeczywistości większość czasu antenowego jest nudna?
Wcale nie :D Absolutnie nie można powiedzieć, żeby odcinki PM były nudne, wręcz przeciwnie. Pewnie, że zdarzają się lepsze i gorsze wątki, ale scenarzyści jeszcze mnie nie zawiedli. A fakt, że robią te zwiastuny i to na takim poziomie też dobrze świadczy o twórcach, nie widziałem, żeby inne polskie seriale miały proma :)
Awatar użytkownika
DeaconFan

Newsy obsadowe:

- Tomasz Dedek dołącza do obsady PM jako Sebastian Szklarski - były wspólnik Artura, a obecnie jego wróg Może być ciekawie. To świetny aktor. :) W dodatku w nowy wątek wmieszani są Filip i Beata. :D
http://www.pierwszamilosc.polsat.pl/Fot ... index.html
- Wkrótce z Barcelony powróci Daga!
- Barbara Kurdej-Szatan powróci do PM w roli Agnieszki Sikorskiej. Wcześniej pojawiła się tylko w paru odcinkach u boku Błażeja, obecnie ma mieć wątek z Mikserem. :P
Awatar użytkownika
Mareczek

Fajnie, że Tomasz Dedek dołącza do PM, już w "Galerii" grał czarny charakter, ciekawe jak sprawdzi się "u nas" :P Ciekawe też, że jednak Basia Kurdej-Szatan wróciła na plan, czyżby nie wyszło jej w "M jak miłość" :P Na Dagę jakoś specjalnie nie czekam, liczyłem, że dłużej będzie siedzieć w tej Barcelonie ::chytry::
ODPOWIEDZ