Tawny Moore

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Na wspominki się wam zebrało. :D

Tawny była fajną postacią. Miło wspominam ją i te jej intrygi. :P Pamiętam, że mocno mnie wkurzała kiedy za wszelką cenę nie chciała dopuścić do tego, żeby wydała się prawda o małym Eryku. Występowała chyba tylko w latach 1999-2000. Szkoda, że potem zniknęła z życia Amber.
Damians pisze:I to już w pierwszej scenie :lol: ::loll::
To chyba nie była jej pierwsza scena.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Dziś do serialu powróciła po latach Tawny. Cieszycie się? :D
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Na maksa! Brakowało mi Gęsiej Szyi! :D :serce:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Bardzo się cieszę! Wątki z Amber i Tawny oglądałem z wypiekami na twarzy, te ich intrygi z 1999/2000 były genialne. Jeśli matka Amber nie wyszła z formy, a jak widać jest taka sama jak wtedy, to nie mogę się doczekać kolejnych odcinków :D
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

B@r pisze:Na maksa! Brakowało mi Gęsiej Szyi! :D :serce:
::loll:: Ona jest super :D
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
B@r

Adex-fan Brooke pisze:
B@r pisze:Na maksa! Brakowało mi Gęsiej Szyi! :D :serce:
::loll:: Ona jest super :D
Nic się nie zmieniła. ::loll::

Nikt nie jest taki bezczelny jak ona. Dawno się tak na Modzie nie uśmiałem jak na scenach Tawny i Amber z ostatniego odcinka. Amber daje jej puszkę z napojem, a ona z taką pogradą patrzy i mówi "o, najtańsza". :lol: Albo przepytywanie Olivera czy ma pieniądze. Dobre też było jak Amber jej powiedziała, że nie chce mieć z nią nic wspólnego bo zawszy w jej obecności pojawiają się kłopoty, na co Gęsia Szyja, że ona tylko naprawia to co wcześniej namotała Amber. ::loll:: I swoją drogą ciekawe skąd ona wiedziała gdzie Amber teraz mieszka? :D I gdy jej powiedziała o Liamie od razu zaczęła tworzyć intrygę. :D

Jakbym miał z kimś z Mody intrygować to bez kitu - byłaby to Tawny Moore.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Amber zapytała matkę, jak ją znalazła, ale rozmowa tak zeszła, że się tego nie dowiedzieliśmy. :zeby: Wygląda to na to, że nawet młoda Moore była zaskoczona tym, że Tawny posiada jakieś szpiegowskie zdolności. ::loll::
Awatar użytkownika
Amber Moore

Post autor: Amber Moore »

Tawny wymiata :mrgreen: już wyczuła szansę na wzbogacenie się :) jej sceny z Amber bardzo zabawne :D
===> Uważaj z kim się moczysz herbatniczku <===
Awatar użytkownika
Marcus

Post autor: Marcus »

Fajnie, że Tawny wróciła po latach. Też nie mogę się doczekać przyszłych odcinków i jak rozwinie się intryga Amber
bartosz34

Post autor: bartosz34 »

Marcus pisze:Fajnie, że Tawny wróciła po latach. Też nie mogę się doczekać przyszłych odcinków i jak rozwinie się intryga Amber
Tak zwłaszcza miłość do czyiś pieniedzy ktorych brakuje obydwu paniom
Fan SB.
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Dziś Tawny znów wygrała odcinek swoimi tekstami! Amber mówi, że źle się czuje i musi kupić sobie jakieś leki na ból brzucha, a ta do niej kup mi piwo. Potem Amber wraca, wyraźnie ze skwaszoną miną, a Tawny: Gdzie moje piwo?, Jak to zapomniałaś kupić piwa? ::loll:: Rozmowa z Oliverem też była dobra, szczególnie fragmenty o Hope. Pewnie już w jej głowie tworzyła się nowa intryga :twisted:
Onyks

Post autor: Onyks »

DeaconFan pisze:Na wspominki się wam zebrało. :D

Tawny była fajną postacią. Miło wspominam ją i te jej intrygi. :P Pamiętam, że mocno mnie wkurzała kiedy za wszelką cenę nie chciała dopuścić do tego, żeby wydała się prawda o małym Eryku. Występowała chyba tylko w latach 1999-2000. Szkoda, że potem zniknęła z życia Amber.
Damians pisze:I to już w pierwszej scenie :lol: ::loll::
To chyba nie była jej pierwsza scena.
Pierwszą scenę Tawny miała chyba wtedy, gdy Amber do niej zadzwoniła i spytała, czy może do niej przyjechać.
Problemy finansowe Tawny nieco mnie dziwią. Kojarzę, że kiedy C.J. pytał Amber, czy jej matka będzie na ich ślubie, ta odpowiedziała, że nie, bo wyjechała z jakimś bogatym mężczyzną. Cóż, może znów trafiła na oszusta.
Samej postaci nie lubię, ale bardzo mnie bawi. Śmieszyły mnie zawsze jej boskie miny.
Awatar użytkownika
B@r

Na razie za mało rusza szyją... ::chytry::
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

B@r pisze:Na razie za mało rusza szyją... ::chytry::
Co s pamiętam z ta jej szyja, był chyba taki filmik śmieszny zrobiony, można go odkopać?
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Był filmik czy fragment serialu jak nią wykręcała? :) Ja nie pamiętam filmiku, ale w takim razie też jestem ciekawy :) Ona stroi takie fajne miny jak coś knuje albo gdy kłamie. :mrgreen:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
ODPOWIEDZ