M jak miłość

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Dziwne, mega dziwne. Ona jak dla mnie świetnie się nadaje do tego, żeby zastąpić Joannę Koroniewską w roli Małgosi. Bezsensowna decyzja scenarzystów. :roll: Nie wiem czemu twórcy polskich seriali tak bardzo obawiają się zmieniać aktorów. A zaginięcie to strasznie oklepany motyw w innych serialach. I tak się prędzej czy później będzie musiała odnaleźć, żywa lub, co bardziej prawdopodobne, martwa.

Pozostaje jeszcze opcja, że Małgosia przeszła operację plastyczną i z jakichś powodów podszywa się przed Tomkiem pod kogoś innego, tzn. tę Joannę. :roll:

Mam pytanie. Czy oprócz Marii, która wróciła do serialu, powrócił również Artur?
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Dante

Post autor: Dante »

DeaconFan pisze:Pozostaje jeszcze opcja, że Małgosia przeszła operację plastyczną i z jakichś powodów podszywa się przed Tomkiem pod kogoś innego, tzn. tę Joannę.
To raczej mało prawdopodobne jak na M jak Miłość :wink:

Też jestem zawiedziony, że Basia Kurdej-Szatan nie będzie grała Małgosi. Tym bardziej, że w rozmowach telefonicznych było słychać właśnie jej głos :roll: Nie podoba mi się też, że Michał zginie. Lubiłem parę Małgosia & Michał i miałem nadzieję, że powrócą razem jako małżeństwo. Za to bardzo nie lubię Tomka i gdyby to on zginął byłbym bardzo zadowolony.
DeaconFan pisze:Mam pytanie. Czy oprócz Marii, która wróciła do serialu, powrócił również Artur?
Jeszcze nie, ale chyba niedługo wróci i okaże się, że zdradza Marysię z Teresą.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Dante pisze:Jeszcze nie, ale chyba niedługo wróci i okaże się, że zdradza Marysię z Teresą.
Co?? Z tą Teresą z pierwszych odcinków, ich kuzynką, co była z Pawłem, czy z inną? :shock:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Dante

Post autor: Dante »

DeaconFan pisze:
Dante pisze:Jeszcze nie, ale chyba niedługo wróci i okaże się, że zdradza Marysię z Teresą.
Co?? Z tą Teresą z pierwszych odcinków, ich kuzynką, co była z Pawłem, czy z inną? :shock:
Nie, nie. Z tą prawniczką, z którą się już spotykał z rok temu. Gra ją Dominika Łakomska :wink:
Awatar użytkownika
DeaconFan

A to nie wiedziałem. Nie znam tej postaci. Dominika Łakomska nawiasem mówiąc gra też w "Pierwszej Miłości" obecnie. :P
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Ta cała Szatan pojawi się już w nastęonym odcinku. To dzisiejszy zwiastun z TVN (trzeba przyznać, że bardzo dobry jak na MJM):

http://www.mjakmilosc.tvp.pl/wideo/zwia ... -15553321/
Piotrek2014

Post autor: Piotrek2014 »

Świetny debiut Basi Kurdej-Szatan w serialu. Basia jest przykładem kobiety wszechstronnie utalentowanej bo teraz sprawdza się w "M jak miłość" a wcześniej sprawdziła się w "Pierwszej miłości", w reklamach Playa i niedawno też sprawdziła się w Opolu prowadząc z Pakosińską koncert Super premier.
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

I świetnie sprawdzała się też w Teatrze Nowym w Poznaniu :twisted: Nie sądziłem, że będzie, aż taką gwiazdą :)

Obejrzałem dziś z ciekawości powtórkę wczorajszego "M jak miłość" żeby zobaczyć jej debiut i faktycznie, całkiem w porządku. Nie zamierzam jednak wrócić do stałego oglądania :wink:
Awatar użytkownika
DeaconFan

Piotrek2014 pisze:i niedawno też sprawdziła się w Opolu prowadząc z Pakosińską koncert Super premier.
No nie wiem czy się sprawdziła. :? Na pewno się starała, ale duet z Pakosińską, jak i cała ta oprawa wg mnie były bardzo przesłodzone. Ogólnie lubię Basię Kurdej-Szatan i nic do niej nie mam, ale w Opolu mi się specjalnie nie podobała. Szkoda, że nie zostanie nową Małgosią w MjM. :roll: Ładna, zdolna dziewczyna.
Awatar użytkownika
BeLieF

Post autor: BeLieF »

Ja mam nadzieje że po wakacjach rozwiąże się trójkąt Marysia/Artur/Teresa. Szkoda mi Marysi, nie dość że teraz ma depresję, to jeszcze jej drugi mąż zdradza ją z jakąś blondynką. Powtarza się to co z Krzyśkiem swego czasu. Nawet Teresa wygląda na pierwszy rzut oka jak swego czasu Ewa! I charakterek też w sumie dość podobny. Marii z pewnoscią jeśli się dowie, będzie bardzo ciężko wybaczyć. Tymbardziej jeśli wspomnienia sprzed lat wrócą, a moim zdaniem to jest nieuniknione. Marysia zasługuje jednak na kogoś lepszego, niż Artur.
Elmoo

Post autor: Elmoo »

BeLieF pisze:Ja mam nadzieje że po wakacjach rozwiąże się trójkąt Marysia/Artur/Teresa. Szkoda mi Marysi, nie dość że teraz ma depresję, to jeszcze jej drugi mąż zdradza ją z jakąś blondynką. Powtarza się to co z Krzyśkiem swego czasu. Nawet Teresa wygląda na pierwszy rzut oka jak swego czasu Ewa! I charakterek też w sumie dość podobny. Marii z pewnoscią jeśli się dowie, będzie bardzo ciężko wybaczyć. Tymbardziej jeśli wspomnienia sprzed lat wrócą, a moim zdaniem to jest nieuniknione. Marysia zasługuje jednak na kogoś lepszego, niż Artur.
Doktor Rogowski nie jest taki, żeby zdradzać, to raczej porządny facet. Dali ten wątek pewnie, żeby Robert Moskwa miał co grać po odejściu Pieńkowskiej. A teraz pewno wszystko rozejdzie się po kościach.
Awatar użytkownika
BeLieF

Post autor: BeLieF »

Masz rację, tyle że teraz Pieńkowska wróciła do serialu i ten trójkąt będzie mocno przypominał poczatki serialu i romans Krzyśka z Ewą.
Awatar użytkownika
mailo

Teresa Lipowska czyli Barbara i Witold Pyrkosz- Lucjan z MjM odcisną swoje dłonie na Festiwalu Gwiazd w Międzyzdrojach. Teresa Lipowska powiedziała, że cieszy się, że zsotała tak doceniona. Ma już za sobą 57 lat pracy (!) aktorskiej.
Elmoo

Post autor: Elmoo »

Agnieszka Sienkiewicz odchodzi z "M jak miłość". Nie oglądam, ale cieszę się, bo ta postać bardzo mnie irytowała. Jeszcze mogłaby odejść rodzina Chodakowskich i ta Janka sranka, to może wróciłbym do oglądania.
Awatar użytkownika
mailo

Ale się długo nagrała :lol:
ODPOWIEDZ