Brooke zdecydowanie powinna powiedzieć mężowi o incydencie w samolocie. Thomas powinien otrzymać ojcowskie napomnienie.
Bieżące odcinki "Mody na sukces"
-
Dawidek
- Administrator
Przecież Tawny powiedziała głośnie to, o czym Amber myślała od dawna. Mówiła ona Olie'mu, że myśli o Liamie, także po to, by wrócić do dawnego życia, jakie prowadziła, kiedy była zoną Ricka. Ciąża chyba zrewidowała nieco jej stanowisko w tej sprawie.
Brooke zdecydowanie powinna powiedzieć mężowi o incydencie w samolocie. Thomas powinien otrzymać ojcowskie napomnienie.
Fajna była rozmowa Forrestera z Nickiem. Dawno nie mieli wspólnych scen.
Strasznie dawno, potencjalni nowi widzowie MnS mogliby nawet nie wiedzieć, że to przyrodni bracia, ich wątki są od siebie tak mocno oddalone. Fajnie też, że Nick ostatnio mial też sceny z Taylor po długiej przerwie.Dawidek pisze:Fajna była rozmowa Forrestera z Nickiem. Dawno nie mieli wspólnych scen.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
- bosskicinu
Zgadzam się. Nick i Ridge jako przyrodni bracia powinni mieć ze sobą więcej scen, zapomnieć o przeszłości i się pogodzić. Ale oni od samego początku się nie lubili oczywiście przez Brooke. Fajne wątki razem mieli jak kiedyś przez Sheilę zostali porwani. Chciałbym, żeby do serialu wrócił Massimo. Był świetną postacią i znów mógłby namieszać.
Co do Brooke i Thomasa to oczywiście, że ona powinna powiedzieć mężowi o kolejnym pocałunku. A sama powinna ostrzej potraktować Thomasa. Takie rzeczy jak całowanie żony ojca są nie do przyjęcia. Jeżeli Ridge się o tym dowie to powinien konkretnie opieprzyć syna.
Co do Brooke i Thomasa to oczywiście, że ona powinna powiedzieć mężowi o kolejnym pocałunku. A sama powinna ostrzej potraktować Thomasa. Takie rzeczy jak całowanie żony ojca są nie do przyjęcia. Jeżeli Ridge się o tym dowie to powinien konkretnie opieprzyć syna.
I to byly jedyne chwile, kiedy sie do siebie zblizyli. Potem wszystko zepsuł seks Nicka i Brooke na pocieszenie po "śmierci" Ridge'a.bosskicinu pisze:Fajne wątki razem mieli jak kiedyś przez Sheilę zostali porwani.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
- bosskicinu
Ale oni nawet teraz nie wyglądają na pokłóconych, tylko obcych sobie. DeaconFan ma rację, jeśli ktoś ogląda serial od niedawna to nie ma pojęcia, że Nick i Ridge są przyrodnimi braćmi, a co najwyżej konkurentami w branży modowej, co też jest śmieszne bo wszyscy pamiętamy jaki był Nick na początku swojej obecności w B&B. No, ale cóż - Bell tak chciał 
- Adex-fan Brooke
Nick w branży mody to jedna z największych głupot tego serialu... Fajnie, że dowiedzieliśmy się co z EricemIII, iż jest w szkole z internatem i Deacon to opłaca. Dodam, że chłopiec jako (chyba 12-latek) był pokazywany z Amber i Deaconem w Żarze młodości.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Niestety scenarzyści chyba każdą postać, która na dłużej chce zabawić w serialu muszą w jakiś sposób powiązać z tą branżą.Adex-fan Brooke pisze:Nick w branży mody to jedna z największych głupot tego serialu...
-
Dawidek
- Administrator
Taylor niedawno pozbyła się udziałów na rzecz Steffy, co wywołało burzę, a kilka lat temu pracowała w FC jako psycholog/psychiatra zakładowy. Chyba zajmowała się relacjami w firmie i psychologią biznesu. Jeśli coś przekręciłem, to niech ktoś mnie poprawi.
Jak Taylor zobaczy włączonego lapka Thomasa i na ekranie jego zdjęcie z Brooke, to się wścieknie.
Ona każdemu próbuje wmówić ten kompleks Edypa.
Fajna była rozmowa Stephanie z Nickiem. Dobrze, że ona dzieli się swoimi doświadczeniami. To kolejny element jej misji pomagania innym.
Jak Taylor zobaczy włączonego lapka Thomasa i na ekranie jego zdjęcie z Brooke, to się wścieknie.
Fajna była rozmowa Stephanie z Nickiem. Dobrze, że ona dzieli się swoimi doświadczeniami. To kolejny element jej misji pomagania innym.
Mało tego, ze próbuje wmówić każdemu kompleks Edypa u Thomasa, to jeszcze próbuje wmówić, że Brooke wykorzysta sytuację i zaciągnie go do łóżka. Tymczasem Logan cały czas się tym dręczy, ale - tak jak pisałem wcześniej - im szybciej powie Ridge'owi o tym, tym lepiej.
Mi się teraz kojarzy, że Taylor była chyba nawet twarzą firmy. Stephanie zaangażowała ją po tym, jak odkryła razem z Massimo, że jest jedyną właścicielką FC.
Mi się teraz kojarzy, że Taylor była chyba nawet twarzą firmy. Stephanie zaangażowała ją po tym, jak odkryła razem z Massimo, że jest jedyną właścicielką FC.
Ostatnio zmieniony 2014-05-28, 23:52 przez Marcus, łącznie zmieniany 3 razy.
- Adex-fan Brooke
Tak była twarzą elegancji a potem się stoczyła z piciem i w ogóle klapa to była i Stephanie po zawale Ridge'a sama przywróciła Brooke i jej kolekcję sypialni 
Dziś znowu Tabu piosenka zagrała na koniec, podoba wam się?
Dziś znowu Tabu piosenka zagrała na koniec, podoba wam się?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Zachowanie Marcusa wydaje mi się co najmniej dziwne. Czy on jest w końcu z Dayzee, czy nie, bo jeszcze kilka dni temu spał sobie z Amber

Fajnie, że stosunek Billa do Hope się zmienił (i chyba odwrotnie też
). Jakby nie patrzeć, to w końcu siostrzenica jego żony.
Nick zachowuje się nieodpowiedzialnie. To, że Stephanie początkowo nie chciała podjąć leczenia, to to jeszcze mogłem zrozumieć, bo ona przynajmniej odchowała już wszystkie swoje dzieci. Tymczasem on ma małego syna, za którego powinien być odpowiedzialny i nie powinien ryzykować swojego zdrowia ani paląc cygara ani, tym bardziej, bagatelizując podejrzenia lekarzy.
Fajnie, że stosunek Billa do Hope się zmienił (i chyba odwrotnie też
Nick zachowuje się nieodpowiedzialnie. To, że Stephanie początkowo nie chciała podjąć leczenia, to to jeszcze mogłem zrozumieć, bo ona przynajmniej odchowała już wszystkie swoje dzieci. Tymczasem on ma małego syna, za którego powinien być odpowiedzialny i nie powinien ryzykować swojego zdrowia ani paląc cygara ani, tym bardziej, bagatelizując podejrzenia lekarzy.
-
Dawidek
- Administrator
Marcus, też mnie to zastanawia, z kim to teraz jest Marcus.
Nie zdziwię się, że z Dayzee zaczął chodzić a z Amber umawiał się niezobowiązująco - chyba nic ich nie łączy.
Wydaje mi się, że Nick w ogóle nie przyjmuje do wiadomości, że może być chory. Zaprzecza to sobie. Przez lata on był takim twardym facetem, marynarzem, który się niczego nie bał. A teraz przychodzi wieść, że może być chory - on się boi tego, co usłyszy od lekarza. Powinien jednak zmierzyć się z prawdą, bo lepsza jest wiedza, a nie niepewność. Stephanie miała ten sam problem.
Zauważyliście wczoraj lekką zmianę wizerunku Whipa? z początku go nie poznałem.
Wydaje mi się, że Nick w ogóle nie przyjmuje do wiadomości, że może być chory. Zaprzecza to sobie. Przez lata on był takim twardym facetem, marynarzem, który się niczego nie bał. A teraz przychodzi wieść, że może być chory - on się boi tego, co usłyszy od lekarza. Powinien jednak zmierzyć się z prawdą, bo lepsza jest wiedza, a nie niepewność. Stephanie miała ten sam problem.
Zauważyliście wczoraj lekką zmianę wizerunku Whipa? z początku go nie poznałem.
Hehe, śmiesznie to zabrzmiało z tymi dwoma Marcusami.Dawidek pisze:Marcus, też mnie to zastanawia, z kim to teraz jest Marcus.
Tak, swietnie wygląda.Dawidek pisze:Zauważyliście wczoraj lekką zmianę wizerunku Whipa? z początku go nie poznałem.
-
Piotrek2014
5990 dosyć ciekawy epizod, Stephanie dobrze zrobiła nakłaniając Nicka żeby rzucił palenie a on świetnie zrobił wyrzucając cygara za burtę swojej łodzi. Podobała mi się też dzisiaj relację Dayzee i Marcusa a zaskoczyła mnie Donna gdy oświadczyła się dla Justina ponieważ przeważnie to mężczyzna oświadcza się kobiecie a tu było odwrotnie.