Taniec z gwiazdami

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.

Czy będzie Ci brakowało Ewy Kasprzyk jako jurorki?

Czas głosowania minął 2026-07-01, 22:00

Tak
1
17%
Nie
3
50%
Obojętne mi to
2
33%

Liczba głosów: 6
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Parę osób z tej listy znam. Ale zapytam, kim są pani Wierzbicka i pan Maślak. Znam Piotra Maślaka z TVP Info, ale to pewnie zbieżność nazwisk. :wink: Anna Wyszkoni (była liderka zespołu Łzy) mnie dziwi, czyżby zaczęła już chodzić po wypadku?. Zawadzka to była Miss Polonia. A. Dziurman mi się z "Klanem" kojarzy, ale może to być zupełnie inna osoba. :wink:

Programu i tak nie będę oglądać. :wink:
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

DeaconFan pisze:
mailo pisze:Jedyna osoba której nigdy nie widziałem to ten Banasiuk. Kto to jest?
Wschodząca gwiazda polskiego kina (np. film "Płynące wieżowce"), poza tym grał w serialu "Przystań" jedną z głównych ról, od kilku lat również gra jedną z głównych ról w "Pierwszej Miłości". Dziwne, że znasz Maślaka, a Banasiuka nie kojarzysz.
Nie oglądam "Pierwszej miłości" ani polskich filmów to pewnie dlatego. Maślaka kojarzę to ten Mister Polski i szafiarz.
Dante pisze: No może dziwi mnie trochę obecność Maślaka, ale z tego co zauważyłem chłopakowi bardzo zależy, żeby zagłębić się w świat show-biznesu.
On po prostu zauważył, że ta Miss Polonia aktualna na swoim tytule zarobiła kupę kasy - programy, reklamy, ścianki itp. Więc czemu on nie ma też tego wykorzystać? Kasa to kasa. Czysty zysk będzie miał z tym swoim fitnessem itp
Awatar użytkownika
BeLieF

Post autor: BeLieF »

Dawidek pisze:Ale zapytam, kim są pani Wierzbicka
Ona gra w "Na wspólnej" Olkę Zimińską. :wink:
Dawidek pisze:A. Dziurman mi się z "Klanem" kojarzy
Dobrze ci się kojarzy. :)
Awatar użytkownika
Marcin1

Post autor: Marcin1 »

Dawidku,pomyliło ci się z Moniką Kuszyńską. Ania Wyszkoni nie miała żadnego wypadku i cały czas chodzi :). Dziwi mnie to,że bierze udział w tym show... śledzę jej poczynania muzyczne,ale bardzo mnie zaskoczyliście tą informacją.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Marcin, dziękuję za uwagę, faktycznie pomyliło mi się z M. Kuszyńską. :wink:
Awatar użytkownika
BeLieF

http://afterparty.pl/newsy_galeria.html?galg_id=7708

Sesja zdjęciowa wszystkich par tej edycji. Najsympatyczniej prezentują się pary: Banasiak/Żudżewicz(szkoda że nie dostał jednak Agnieszki, może wyleciec szybko, bo jednak sa pary które będą dostawać głosy na gwiazdę i na tancerza), Maślak/Kaczorowska(Aga wyszła najładniej ze wszystkich pań :P ) i Wyszkoni/Kliment(i tutaj będzie głosowanie na gwiazdę i na tancerza, bardzo podobnie może być przy parze Sienkiewicz/Terazzino).
Soszyńska wygląda straaaaaasznieee.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Mimo iż bardzo lubię Stefano i lubię też Klimenta, to uważam, że powinni wymienić wszystkich znanych już tancerzy na zupełnie nowych, nieznanych. Tak byłoby sprawiedliwie. Bywa, że tancerz jest równie znany jak "gwiazda" albo i bardziej. :roll:

Obstawiam, że jako pierwsi program opuszczą: (z mężczyzn) Dziurman, (z kobiet) Orleańska. Maserak i Zawadzka też prędko polecą i zupełnie mi nie szkoda Maseraka, bo go po prostu nie lubię. :P
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
BeLieF

DeaconFan pisze:Bywa, że tancerz jest równie znany jak "gwiazda"
W tej edycji to w zasadzie bardziej znani od gwiazdy tancerze to Kaczorowska, Maserak i Terazzino. Reszta jednak jest na bardziej zbliżonym poziomie gwiazdostwa.
Awatar użytkownika
Despina

Post autor: Despina »

Szkoda byłoby jakby Dziurman odpadł bo to dość dobry aktor.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Bardzo lubię Artura Dziurmana i życzę mu jak najlepiej, ale konkurencja ze strony innych młodszych mężczyzn jest zbyt duża. No, ale może będziemy mieli niespodziankę jak kiedyś z Krzysztofem Tyńcem, który nawet zwyciężył w swojej edycji. :wink:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

No to wysyłajcie SMSy :)
sharkinator

Post autor: sharkinator »

Sensacyjnie odpadła Marta Wierzbicka :roll:
Awatar użytkownika
BeLieF

Nie było to zbytnim zaskoczeniem według mnie. Zatańczyła fatalnie i do tego jakaś niesympatyczna była. U mnie zrobiła wrażenie jakby bardziej interesował ją Łukasz, niż sam taniec. Przynajmniej raz taka osoba odpadła od razu a nie doszła prawie do finału(jak Kasia Tusk swego czasu).

Ogólnie edycja przyjemna, jednak taka luźniejsza formuła mi bardziej odpowiada.
Awatar użytkownika
DeaconFan

BeLieF pisze:jednak taka luźniejsza formuła mi bardziej odpowiada.
Mnie też. :wink:

Cieszy mnie odpadnięcie Wierzbickiej. Nie dziwi mnie to, że widzowie nie pałają do niej zbytnią sympatią.

No i ogromnie się cieszę, że nie sprawdziły się moje prognozy póki co i Dziurman oraz Orleańska przeszli dalej. Lubię ich i cenię.

Generalnie będę stawiał na Anię Wyszkoni, Mateusza Banasiuka i może na Agnieszkę Sienkiewicz (choć tu bardziej lubię tancerza niż gwiazdę). :)
Awatar użytkownika
BeLieF

Orelańska miała bardzo mało głosów od widzów, w zasadzie uratował ją ten nowy tancerz. Jej rumba była kompletnie aseksualna, erotyzmu malutko a jeśli już to wymuszony.

Mela swoją cza-czę przechodził kompletnie. ::kwasny:: Dostał sporo głosów(chociaż nie najwięcej), mimo że ludzie mieli może 7 minut góra na głosowanie. Jestem bardzo ciekaw jak on zatańczy standard, chociaż moze widzowie się opamiętają(skoro odpadła Marta) i przestaną na niego głosować z litości.

Tango Dziurmana bardzo fajne, widać było dużo ognia w ich tańcu.

Salsa Wyszkoni była genialna. Naprawdę tańczyła świetnie. Z Jankiem stanowią niesamowicie sympatyczną parę, liczę że zajdą daleko. Moi ulubieńcy.

Banasiuk foxtrota zatańczył dobrze, chociaż rama była taka sobie. Ale nadrobił krokami. Mnie on przypomina trochę Przemka Cypriańskiego. Fajnie, że dużo żartował i był wyluzowany.

Sienkiewicz z Terazzino zatańczyli fantastycznie taniec nowoczesny. Agnieszka była naprawdę świetna! Jeden z najlepszych tańców spośród wszystkich edycji TzG.

Honey tańczyła całkiem ok, chociaż te stroje jej i Kamila były nieco kiczowate :lol:

Charleston Agi i Rafała wyszedł naprawdę dobrze. Co prawda Rafał był troszeczkę spięty, ale z pewnością się wyrobi. Jest naprawdę sympatyczny.

Koterski się wydurniał, przechodził w zasadzie walca wiedeńskiego. Oczywiście mieliśmy standardowe pocieszanie przez Beatkę. Iwona daje 3, a Beata 10 :roll:

Jive Millera też całkiem dobry. Widać było, że jakieś pojęcie o ruchu ma. Bo na koncertach jednak trochę się rusza.

Marcelina i Rafał przynudzali. Nijaki ten walc angielski był. Technicznie było raczej ok, ale generalnie nie przepadam za nimi.

Pasodoble Wierzbickiej tragiczne. Jedno z najgorszych i najnudniejszych. Do tego jej denerwujące zachowania. Dobrze że odpadła.

Ogólnie odcinek dość dobry.

Kibicuje szczególnie Adze/Rafałowi, Ani/Jankowi, Hani/Mateuszowi no i Adze/Stefano. Reszta jest mi obojętna, a w następnym odcinku mógłby odpaść albo Janek z Magdą, albo Marcelina z Rafałem.
ODPOWIEDZ